התעלמת ממה שאמרתי.
אני אחזור על זה שוב, שים לב:
1. JAVA היא ממש לא, אבל ממש לא רק למשחקים בפלאפון. זה אפילו לא JAVA רגילה.
2. זה שאני יודע אותה, סבבה, אבל זה לא קשור. ברור שצריך לדעת עוד שפות, אבל אני לא יוצא היום במצב הנוכחי לחפש עבודה.
3. לפי מה אתה אומר שאין חברות שמתעסקות עם זה? חקרת את הנושא?
"למדת מהטובים ביותר"? אמרתי מקודם ואני אגיד שוב שכיום רוב החברות מתעסקות ב- C++, פשוט כי זה פועל הכי טוב עם PC שזה מה שיש לרוב העולם.
גם אמרתי שבארץ כל הסיפור של JAVA פחות מפותח.
אם תלך לחברות בחו"ל אתה תראה את ההבדל, יש שימוש הרבה יותר גדול, באופן משמעותי - ב JAVA.
עוד משהו שאמרתי מקודם זה שתוך 10 שנים מהיות בערך, כמעט כל העולם כבר יעבוד על JAVA ולא על C++. אז אם אתה מחפש עבודה בעתיד - כן ללמוד JAVA.
אתה תעשה טובה לכולנו אם קצת תקשיב לגדולים ומשכילים ממך. קצת משכילים, וקצת גדולים.
ברור ש- C++ שפה שימושית מאוד היום אבל העובדות הן שבעוד כמה שנים היא כבר תהיה פחות מעשית באופן משמעותי.
חוץ מזה שהיתרונות של JAVA על C++ כבר הוכחו ונבדקו כמה פעמים.
ואני אגיד עוד משהו. היום יושבים במקומות הבכירים של כל החברות אנשים מהאסכולה הישנה שלמדו C++ וזה מה שהם חושבים שהכי טוב ונכון, וככה הם מנהיגים את החברות. בעוד כמה שנים כשיעלו לתפקידים בכירים אנשים שמכירים דווקא ב- JAVA, הם ינהיגו דווקא את השפה הזאת בחברות וההמשך ידוע.
4. JAVA היא לא שפה מספיק מפותחת?
להפך, זאת שפה מפותחת מאוד וממשיכה להתפתח עם הזמן, היא לא נגמרת.
זה מה שיפה בה, זה וגם העובדה שהיא צעירה יותר מ- C++ וכבר הספיקה להגיע ליכולות זהות. וממשיכה לגדול.

ציטוט ההודעה

עוד אין לך