יש לי בעיה הורדתי את ה - Extra-Ms בשביל להתקין שם את השרתים (מחשב חדש) של ה - V62 אבל היה חסר לי 2 קבצים, מצאתי אותם ואז שאני מנסה להיכנס לשרת כלשהו זה נכנס ואחרי חמש שניות זה יוצא לי!!! מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה או איך מתקנים את זה ??? תודה !
![]()
יש לי בעיה הורדתי את ה - Extra-Ms בשביל להתקין שם את השרתים (מחשב חדש) של ה - V62 אבל היה חסר לי 2 קבצים, מצאתי אותם ואז שאני מנסה להיכנס לשרת כלשהו זה נכנס ואחרי חמש שניות זה יוצא לי!!! מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה או איך מתקנים את זה ??? תודה !
![]()
נערך לאחרונה על ידי ItsMeTal; 04-01-2010 בשעה 22:14.
-----------------------------------------------גמאני אוהד את ממממכבי חחיפה 33> !!!!!ומשחק בשרתים פרטיים במיפל סטורי 33> !!!!!-----------------------------------------------------------------> A.SeXy PlaYeR
ItsMeTaL
|
|
א.זה קשור לשרתים פרטיים.
הועבר.
ב.איפה התיוג ?-פעם הבאה נועל.
נערך לאחרונה על ידי Refaelosh; 04-01-2010 בשעה 22:42.
בברכה,רפאל.
*לכל שאלה\בעיה אשמח לעזור*
טוב לא ידעתי סליחה, בבקשה שמישהו יגיב איך מסדרים את זה
-----------------------------------------------גמאני אוהד את ממממכבי חחיפה 33> !!!!!ומשחק בשרתים פרטיים במיפל סטורי 33> !!!!!-----------------------------------------------------------------> A.SeXy PlaYeR
ItsMeTaL
עם תביא תמונות זה יעזור.
לא כל כך הבנתי תבעיה...
תנסה להתקין מחדש את המשחק..
והוא יוצא פשוט? בלי לרשום כלום?
נערך לאחרונה על ידי SapiRxD; 04-01-2010 בשעה 23:23.
כן !!!!!!!!!!
ItsMeTaL
אז תנסה להתקין מחדש את המשחק..
ניסיתי
ItsMeTaL
תקשיב Extra-Ms זה על V.75 אם הייתה רואה בפורום שלהם הייתה מבין אביאל עשה על V.75 כי כולם עשו אקים
בהצלחה.
אבל זה לא על V62 זה על V75!!