קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  2. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  3. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  4. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
  5. ים או מועדון?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 00:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיווח שדה] מועדון 2KC, 3 NC

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נוכל לא אוכל

ברירת מחדל [דיווח שדה] מועדון 2KC, 3 NC

הלכתי עם חברים למועדון שאנחנו תמיד הולכים, הכרתי הרבה אנשים שם, היה לי SP גבוהה ואווירה בשמיים

סט #1 :
    כמה חברים AFC אבל הולך להם פה ושם חשבו שלהחזיק ידיים ולהסתובב סביב מישהי כמו מטורפים יכול להביא להם בנות..(צריך לעבוד איתם על זה חח) אז כמובן אני ניצלתי את המצב וקלטתי מישהי מסתכלת קצת בהלם וצוחקת HB 7.5 ...אני כמובן ניצלתי את המצב והחזרתי לה מבט גיחוך של "מה הם עושים?!".
    כל זה היה בזמן הריקוד , הושטתי לה יד היא לקחה משכתי אותה בקטנה לרקוד איתי ואנחנו רוקדים כמה דקות קצרות ואז חברות שלה שבדיעבד כשאני חושב על זה היו אלה שחברים שלי ניטרלו בשבילי בלי שידעו בכלל,
    משכו אותה ממני והכניסו אותה למעגל של 4-5 בנות. בלי לחשוב פעמיים אני לא מסתכל על אף אחת רק על המטרה שלי מפריד עם הידיים את המעגל בזמן שאני שומר על קשר עין איתה ולוקח לה את היד ומוציא אותה מהמעגל לרקוד איתי שוב ולוחש לה באוזן "חוצפניות חברות שלך", עם חיוך כמובן
    ואז אמרתי לה שכואבות לי הרגליים לקחתי לה את היד ואמרתי בואי נשב..שאלתי אותה כמה שאלות בוחנות
    דיברנו קצת ויצא שהתנגנה מוסיקת רוק היא אמרה שהיא לא אוהב אז אמרתי לה בואי נסיח את דעתך מזה
    בווום KC
    עצרתי את הנשיקה, היא צחקה אמרה שלרגע באמת היא לא שמעה את המוסיקה ואז התחילה לנשק אותי שוב
    אמרתי לה שאני צריך לחזור לחברים שלי לקחתי מספר, "אבל אל תשכח ממני כן? "
    ביי ביי

סט #2
    רקדתי ליד כמה בנות ראיתי מבטים, ניגשתי לאחת מהן HB7 רקדתי מולה קצת ואז לקחתי לה את היד שנרקוד יותר קרוב, היא אמרה לא מתאים יש לי מישהו פה ואי אפשר (מישהו אמר שיט טסט?) אמרתי לה "אנחנו בקושי מכירים וכבר את מספרת לי על הצרות שלך?, אני לא מבטיח לך כלום חוץ מריקוד מהנה"
    המשכנו לרקוד תוך כדי ששואלים את השאלות הסטנדרטיות תוך כדי שכל שני החברות המציקות שלה דוחפות ומושכות אותה ממני כמובן שהן קיבלו על זה ים נגים, ואז הרגעתי את המצב ושאלתי אותה כמה היא ספונטנית מאחד עד עשר" היא אמרה 6 אמרתי לה בואי נבדוק את זה בואי נעשה משחק קצר, "סבבה" ואז לקחתי אותה לשבת, משחק חמש השאלות של סטייל וההתערבות הייתה "אם אני מנצח את מנשקת אותי, אם את מנצחת אני מנשק אותך" חחחחח הזויי..הרצתי את המשחק בשביל הקטע, כמובן שהיא נשקה אותי
    ואז היא אמרה "אני לא מאמינה שגרמת לי לעשות את זה" מסתכל עליה כאילו לא מבין מה היא רוצה כולה נשיקה ואז היא אמרה "לנשק אותך" אמרתי לה "אם הייתי שואל אותך כמה את ספונטנית מ1 עד 10 עכשוי מה היית עונה? "10!!" ואמרתי לה "רואה, גרמתי לך להכיר צדדים שלא ידעת על עצמך" היא צחקה ואז אמרתי לה שאני צריך לחזור לחברים ולקחתי מס'. ביי ביי

סט #3
    חבר שלי שלא מכיר את הפיקאפ נורא רצה להתחיל עם 2 בנות שישבו אמרתי לו תן לי שניה ללכת לבד ואז תבוא
    באתי אליהן עם פתיח שהמצאתי " סבתא שלי אמרה לי כששאלתי אותה, שכדי להתחיל עם בנות צריך להזמין אותן לרקוד, מה אתן אומרות על זה? (חיוך פלייפולי ) היא אמרה קצת מיושנת..אמרתי לה
    "סבתא שלי מה את מצפה" פה ושם דיבורים על הא ודא וחבר שלי הצטרף, קמתי לשניה כאילו אני עסוק
    וכשחזרתי ישבתי ליד המטרה שלי, שואל אותה שאלות..אגב שאלה שאני נורא אוהב לשאול כדי ליצור נוחות
    "מה את מעדיפה בריאות או אהבה" אפשר לדבר על זה הרבה ובסוף התשובה שלה אתה יכול להגיד לה
    יפה קיבלת על זה נק' אצלי או תשובה לא טובה ירדו לך נק', ככה שאתה הפרס.
    דיברנו עוד קצת ולבסוף אמרתי לה שאני צריך לזוז אבל תביאי את המספר שלך
    NC

סט #4
    ראיתי HB 7 רוקדת והיה לה קעקוע גדול יפה על הגב שמציץ מהחולצה
    ניגשתי "קעקוע יפה" היא הודתה לי ואז אמרתי לה נעים מאוד M.K, נעים מאוד HB 7
    חברות שלה חטפו אותה ממני אבל זה היה ממש מהיר לא הספקתי להגיב
    ואחרי זה ראיתי אותה בחדר אחר לקחתי לה את היד משכתי לכיווני ואמרתי לה שחברות שלה לא בסדר
    היא אומרת לי שיש לה חבר התגברתי על השיטסט והמשכנו לרקוד ואז אמרתי לה בואי נעשה משחק קטן ובודדתי אותה דיברנו על הא ודא עשינו את המשחק מסתבר שבאמת באמת יש לה חבר..אני בטוח בזה
    גם מישהו לקח אותה ממני באמצע המשחק מסתבר שזה היה חבר של חבר שלה
    אבל לא וויתרתי וניגשתי אחרי כמה דקות ואמרתי לה " אני לא מוותר לך תביאי את המספר שלך"
    היא אמרה שזה מוזר לה לתת למישהו מספר כשיש לה חבר לבסוף היא הביאה לי את המספר והלכתי..בשביל האתגר..

סט #5
    לקראת סוף המסיבה ראיתי בלונדינית איזה HB 8 בטעם שלי ופתאום עבר מישהו עם מגש סופגניות
    הציע לה והיא לא רצתה, ישר בלי לחשוב פעמיים ניגשתי אמרתי לה באוזן "מה את בדיאטה? "
    "לא אני לא אוהבת סופגניות" אמרתי לה "איזה מן בנאדם לא אוהב סופגניות" צחקנו קצת והמשכנו לרקוד
    היא התרחקה קצת עלתה לרקוד על הבמה עליתי רקדתי לידה ואיתה, הצגתי את עצמי היא הציגה את עצמה
    שאלתי אותה "רגע בת כמה את בכלל" (כאילו אני בודק אם היא מתאימה לי) רקדנו עוד קצת פה ושם מיקרו
    רחוק ואז ניגשתי אליה אמרתי לה את נראית לי מעניינית תרשמי את המספר"
    שאזאםם NC

לשימור:
    להיות עקבי!
    לא לוותר כשיש אמוגים ומכשולים
    לא ליפול בשיטסטים! עד לא מזמן בכלל הייתי נופל בזה מסתבר שזה סתם היא בוחנת אותך
    ביטחון עצמי, הכלי הכי חשוב במשחק מועדונים
    לא לפחד לגשת בכלל
    מצב רוח טוב ופלייפולי

לשיפור:
    לנסות להגיע יותר רחוק הלאה
    לנסות לסגור עוד במועדון את הNC שלקחתי

שבוע טוב
    בברכה, -=NFS=-.

2. קישורים ממומנים

יפה יפה נראה שהלך לך מעולה ואתה מבין את העסק מצויין

אני גם רוב המקומות שאני מנסה להתחיל עם בחורות זה מועדונים אז אם יש לך כמה עצות טובות לתת כמה נקודות חשובות זה יעזור אני בטוח שיש לך עם כאלה הצלחות..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נוכל לא אוכל

אין יותר מדי...כשאתה נכנס תעשה סיבוב תגיד שלום לכללל מי שאתה מכיר תתן כיפים תראה נוכחות, זה נקרא social proof
    הכי חשובב! ביטחון עצמי וחיוך פלייפולי..לא חיוך של אידיוט
    בברכה, -=NFS=-.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

יפה.
    סה"כ הלך טוב. אפשר לומר שכל סט שפתחת יצאת עם מספר לפחות. (לאחת באמת היה חבר).
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

im thrilled .
    כל הכבוד.
    הפתיח של הסבתא קצת שורף אותך..זה נשמע כמו משפט של איזה ערס חוץ מזה שזה חושף אותך...זה כמו להגיד לה "באתי להתחיל איתך"..לא אהבתי
    אבל אני תמיד אומר whatever works for you

יש עוד כמה דברים שהייתי מתקן אני יכתובלך בערב אני צריך לעוף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    cig
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    xyy

כל הכבוד אחי שיחקת לפי המשחק מה שנקרא.
    יש לי כמה שאלות אליך ..
    כמה זמן אתה מתעסק בפיקאפ ומתי התחלת לבצע את מה שלמדת?
    ובסט מספר 2 , אמרת שעשיתם 'משחק' של 5 שאלות משהו כזה..אם תוכל לפרט לי יותר על זה אני אודה לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    24

מה זה חיוך פלייפולי?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשמו כן הוא... חיוך מלא בGAME

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נוכל לא אוכל

1o1x לדעתי זה ממש לא שורף, מה שבטוח לא ערסים כי יצאתי כזה ילד חמוד ששואל את סבתא שלו (בצחוק כן) ובנוגע לקטע שזה מסגיר..זה סט יושב במועדון לא משנה מה תגיד היא תדע שבאת להתחיל איתה..אין עם זה בעיה

c1g69- קראתי על פיקאפ לראשונה לפני שנתיים בערך...אבל לא ממש הייתי פעיל ולא יצאתי לסארג'ים והכל היה מבולגן לי בראש וגם עשיתי הפסקה מזה אבל לא מזמן חזרתי ואני פעיל מאוד קורא ויוצא הרבה לשטח

בקשר למשחק חמש השאלות אני אפרסם על זה פוסט בנפרד
    בברכה, -=NFS=-.

אם אתה יכול לייעץ לי קצת בתור מתחיל
    שאמרת בסט ראשון שאלות בוחנות , איזה שאלות אתה נותן בדרך כלל ?
    ובסט ה-2 , כל כך מוכר לי החברות הנדחפות איזה נגים נתתה להם שיעופו ?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נוכל לא אוכל

שאלות בוחנות יכולות להיות כל שאלה השאלה איך אתה משדר את השאלה,
    את אוהבת X?
    מה את מעדיפה X או Y?
    מה היית עושה אם היה לך Z?
    מה שאני אוהב לעשות אחרי שהיא עונה על השאלה לתת לה ציון על זה ככה שהיא במבחן וצריכה להרשים אותך.
    לדוגמא:
    מה את מעדיפה בריאות או אהבה?
    היא: בריאות , בלה בלה בלה
    אתה: תשובה טובה! קיבלת על זה נקודות אצלי זה אומר שאת לא עסוקה רק ברגשות בלה בלה בלה
    אפשר גם לפי הצורך להגיד לה "תשובה לא טובה, איבדת על זה נק' אצלי...בלי אהבה אין טעם לחיות בלה בלה בלה

כדי לנטרל חברות מציקות צריך מלכתחילה להתחבב עליהן שיפרגנו לך וירצו שאתה תהיה עם חברה שלהן
    אבל אם לא הלך לך בקטע הזה אז אתה צריך פשוט להפנות את כל תשומת הלב של המטרה שלך מהחברות, תסובב אותה עם הגב אליהן כדי שהיא לא תסתכל עליהן בכלל, תבודד, יש כל מיני אפשרויות..

מקווה שעזרתי
    בברכה, -=NFS=-.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

כל הכבוד
    מקנא בך, משום מה הזנחתי ממש לאחרונה את כל העניין ולא עשיתי שום דבר מעניין.
    אממ ערב מוצלח, אבל למה לא לנסות להוציא מישהי ולקחת אותה?
    כלומר, אני לא יודע כמה זמן אתה בתחום, אבל עושה רושם שלפחות אחת מהן כן יכולת לעשות באותו הערב.

לדעתי תפתח קצת יותר את הכישורים בתוך הסט, כי לתפוס מספר וללכת זה כיף ונחמד וסבבה, גם הרבה יותר פשוט.
    תביא את המסיבה אליך.
    היית עם 5 בחורות שונות, בטח יש עוד שלא כתבת, יש לך שם חברים, תפוס פינה, תביא בנות, ולאט לאט מרכז העניינים יעבור לך לידיים ותמצא את עצמך מוקף באנשים שאתה לא מכיר, כאשר אתה הדומיננטי.
    מעבר לזה שבנות יבואו אליך ולא אתה אליהן, לא תהיה במרדף כל הערב, אלא אם כן תראה איזו 9-10 בצד ותרצה לקחת אותה.
    אפשר גם לקחת מישהי ולעשות ממנה ווינג פסיבי, בלי שהיא תשים לב בכלל, יעזור לך עם בחורות שתופסות תחת.

בהצלחה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שלא נוכל לא אוכל

יש משהו בדבריך אחי אבל קח בחשבון שאני בכיתה י"ב מסיבות שמיניסטים לא מזיינים כל כך בקלות
    המטרה שלי גם הייתה לפתוח כמה שיותר ולהיות מעורב בכמה שיותר סטים לצבור ניסיון ולא בהכרח לסגור זיון
    בברכה, -=NFS=-.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

גם במסיבות שהם לא לשמיניסטים זה לא בא בקלות.
    לא ניסית אפילו, אולי היית מקבל משהו קטן יותר.
    כשלא מנסים, אי אפשר לדעת, הלא כך?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי -=NFS=- צפיה בהודעה
    1o1x לדעתי זה ממש לא שורף, מה שבטוח לא ערסים כי יצאתי כזה ילד חמוד ששואל את סבתא שלו (בצחוק כן) ובנוגע לקטע שזה מסגיר..זה סט יושב במועדון לא משנה מה תגיד היא תדע שבאת להתחיל איתה..אין עם זה בעיה
    ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון!!!
    אני פתחתי המון סטים שבהתחלה הבנות לא שמו לב שהתחלתי איתן בכלל ואמרו דברים כמו "סוף סוף מישהו מדבר איתי כמו בנאדם ולא מתחיל איתי כמו הערסים פה " (וכן זה נגמר בנשיקות טלפונים ובלאגן...כמו תמיד)
    המטרה בפתיחה היא שהיא לא תדע שאתה מתחיל איתה זה כל העניין (של פתיחים עקיפים) אז תלוי באיזה גישה אתה.

דוגמא בים פתחתי סט והן אמרו משהו על זה שכולם מתחילים איתם ואז אני (חשבתי שהן מתכוונות אלי) אמרתי אל תחמיאו לעצמכן אתן לא הטעם שלי והן אמרו "לא לא דיברנו עליך!! אתה היחיד שלא התחיל איתנו" (בעצם אני היחיד שכן התחיל איתם ,רק שעשיתי את זה נכון).

בהצלחה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect