אני בן 16 וחצי.
האם כדי לקנות את הספר ??
ומי שיש לו שיתן חוות דעת עליו..
אני בן 16 וחצי.
האם כדי לקנות את הספר ??
ומי שיש לו שיתן חוות דעת עליו..
|
|
אתה מתכוון לספר של רוברט גרין?
כאן הספר נקרא "סודות הפיתוי" ולא אומנות הפיתוי.
והתשובה לשאלה שלך היא - כן. הספר בהחלט מומלץ. ייתן לך בסיס מעולה ותרגילים שתוכל להשתמש בהם כיד לשבור פחדים ולהתחיל לפתח כישורים בסיסיים בפיקאפ.
אבל קח בחשבון שכדי להתקדם באמת תצטרך בהמשך ללמוד חומרים נוספים ואולי גם להתקדם לספרים באנגלית, אבל הספר הזה בתור התחלה הוא גם מעולה.
לדעתי זה פחות יעזור לילד בגיל שלך,מדברים שם על דברים שיעבדו בעיקר על בחורות יותר מבוגרות.
כמובן שיש שם דברים שכן יעזרו לך כמו INNER GAME וכל מיני תרגילים שיעזרו לך להבין איך נשים יגיבו לכל מיני פעולות שלך ואחרי שתצא לשטח כל התפיסה שלך תשתנה.
בכל מקרה,כדאי לך לקרוא...אבל קצת חבל על הכסף לדעתי...יש לך מלא חומר מעולה וחינמי באינטרנט שיעזור לך יותר.
מנסיון, לא יעזור ממש עם תקנה את הספר וסתם תקרא. בספר ישנם משימות שאתה חייב לבצע, וחלקן יראו לדעתך "פאדחניות". אם אתה באמת בא לקחת את הקטע ברצינות ובאמת לתרגל, אז כן, לא יזיק הספר. אבל, לא משנה מה יהיה כתוב בספר, אח ורק תרגול עוזר(וזה גם נכלל בספר), ככה שאני מציע לך בגיל שלך פשוט להיתאמן כרגע על כל הזדמנות שקופצת לך. אם תרצה אני מוכן לעזור לך בזה, בשאלות ובחלק חשוב של התרגולים.
איסיי: 310923300
אימייל:Jeyjey223@gmail.com
לא
כל הספר מלא בחומר שאתה יכול למצוא באינטרנט ב 2 שניות, כל השאר הדברים שהוא נותן לך זה עוד
סיבות למה ללכת לקורס שלהם.
חפש בגוגל "דון ג'ואן" שלח להם אימייל ותכתוב "לניקולס - אהלן אני מעוניין לקנות את הספר שלכם"
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
שמע עדיף לך לקנות ספרים כמו THE GAME או MYSTERY METHOD אם כבר קנית ספר
אבל זה לא עולה אלפי שקלים אני הייתי קונה את שלושתם וכן , גם את הספר של מאפי.
לראות את הדברים מעוד פרספקטיבה , אף פעם לא מזיק במיוחד למתחילים.
בעיקרון הספר שלהם בנוי כמו טריילר לקורס, קניתי אתו.
הוא לא נהדר, באמת שלא. הוא נותן לך מסגרת נורא כללית, קצת פוש אנד פול, הוא מין מילוי חורים וסתימות בידע שלך על בחורות. אבל לא יותר מזה.
בתור התחלה הוא נחמד, הוא בסדר. אבל אני לא הייתי ממליץ כי זה פשוט מגעיל המסחור של האובייקט, עד כדי כך שכמעט כל עמוד רשום לך כמעט במפורש לך תעשה את הקורס.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"