חומרים לתבנית מרובעת בגודל 22 ס”מ:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
60 גרם (3/4 כוס) קוקוס טחון
קורט מלח
1 כפית תמצית קוקוס או תמצית וניל משובחת
50 גרם שוקולד לבן קצוץ גס (או שוקולד צ’יפס לבנים)
300 גרם קונפיטורת פטל
+ מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
+ מערבלים במיקסר את כל החומרים מלבד השוקולד הלבן והקונפיטורה עד שנוצר מרקם פירורי. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים בעדינות בלי לפגוע במרקם הפירורי. מצננים במקפיא כ-20 דקות.
+ משטחים כ-2/3 מהפירורים בתבנית ומהדקים לתחתית. מורחים שכבת קונפיטורה ומפזרים מעל את 1/3 הפירורים הנותרים.
+ אופים כ-40 דקות עד שהפירורים זהובים ושכבת הבסיס אפויה לגמרי.
+ מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בצנצנת או בקופסה אטומה.
קרדיט לאתר על השולחן





ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa

