קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה דברים מעניינים על GTA IV (חייב לראות)...
    על ידי איכסציק בפורום Grand Theft Auto
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 07:46
  2. [שאלה] כמה סטים לעשות בגיל שלי? (15)
    על ידי CRStyle7 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-08-2008, 00:24
  3. כמה דברים מעניינים על טריפל אייץ'
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 22:23
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 02:14
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

דיווח שדה.כמה סטים מעניינים :)

Wink דיווח שדה.כמה סטים מעניינים :)

שלום לכולם.

סופ"ש מצויין היה . הם עוברים מהר הסופשים, אבל אלה החיים חיים מסופש לסופש. היה חשוב לי לספר לכם על כמה סטים (2 בעקרון) שהיו ממש מעולים. הייתי במסיבה יום חמישי. מסיבה טובה, אבל לא יודע לא הייתי באפטיים וגם לא חיפשתי בנות. אז פתחתי סטים סתם בשביל הכיף...דיי הרבה סטים...נאגים..ירדתי על בנות..זה כיף אז למה לא. גם אם אין מטרה(בעצם זו המטרה- כיף) ממליץ לכם. לא היה בא לי על אף אחת מהבנות שם...היו חמודות לא יותר.הייתה אחת שם יפה ממש.בערך 8..הלכתי אליה ואמרתי משהו בסגנון "ואו תקשיבי! יש לי בבית מפה (מפת שולחן) שנראית בדיוק כמו החולצה שלך! (החולצה שלה הייתה עם משבצות..באמת דומה למפה כזה)" חחח זה הרג אותי היא התעצבנה ממש ולא יכלתי להפסיק לצחוק היא אמרה "מה אתה מזלזל בזה כפרה?! זה ארבקרומבי! זה יקר..בהל בלה" -בקיצור היא איבדה אותי ב"כפרה" שם...

נגיע לעניין. יום שישי. הייתי במסיבה אחת הטובות. מלא בנות שוות. כיף חיים. לפני שאני אתחיל אני אספר קצת על הסטייל שלי.בעקרון אני ממש מצחיק ואני מתנהג ממש בשחצנות(משתדל לאזן ביניהם, לותיקים שבנינו - COCKY N FUNNY. זה הסטייל שלי בעקרון. והרבה שנינות ותחכום.)

אני ממש טוב.באמת שלא מכיר אנשים ברמה שלי בפיקאפ. זה דיי באסה אבל בסדר (אני מת לצאת עם כמה ווינגים חריפים בערך ברמה שלי..אפשר לקחת ככה מסיבות שלמות. זה מדהים באמת תראו סרטונים של מסטרי עם סטים עם לאב דרופ ומתאדור אתם מתים מה הם עושים שם במסיבות אולי בעתיד, מי יודע..הקהילה ממש בפיתוח)

טוב מגיעים למסיבה.
    נכנסנו , רקדנו , צחקנו , והתחלתי לפתוח (פה אין רבים אם שמתם לב..חברים שלי דיי חלשים ואני רגיל לזה אין לי בעיה..אני פותח לבד, לפעמים משלב אותם בשביל הכיף) בהתחלה במסיבה הסוד זה לפתוח סט פשוט כמה שיותר מהר. זה מעלה את הVIBE בטירוף (לפחות אצלי) לא משנה מה התוצאה של הסט...אפילו אם קיבלתי סתירה.אני כבר מכיר את זה טוב מדי , לכן התחלתי לפתוח...נאגים וזה...יורד על איזה מישהי שהיא רוקדת כמו איזה זקנה באירוע (תקשיבו אני לא משנן מגוגל משפטים זה באמת נראה ככה בגלל זה אמרתי...דמיון ויצירתיות ) היא צוחקת ורבה איתי קצת..אבל היא לא המטרה היא סתם לחימום...חתכתי חבל על הזמן שלי.

סט1:
    2 בנות ממש ממש שוות.אחת שטנית(ככה רושמים? שיהיה שטנית יאלא..אבל לא מהמילה DEVIL אנחנו לא בבאפי ציידת הערפדים :|)
    ואחת ברונטית ( בשבילי ברונטית זה שחומה כזו...פשוט מילה יפה יותר )
    הברונטית 8.5 השטנית 8...(זה עניין של טעם כן? חלק יגידו שהשטנית יותר יפה..עניים ירוקות וכאלה.אבל בשבילי הברונטית..ואו.פשוט ואו)
    אומר לשטנית "ואו תקשיבי!!! את חייבת להכיר את חבר שלי הוא ממש מדהים !! (קשה לי להסביר לכם במילים באיזה VIBE צריך להגיד את זה אחרת לא שווה.שפת גוף , ווייב מטורף פשוט מטורף..וחייב חיוך...) יש לו ציונים מטורפים , בכלל הוא שפיץ על!! " אומר לברונטית:"נו תעזרי לי פה אני מנסה לשדך מה את רוקדת?!?! " היא צוחקת ממש...
    נותן לה(בלונדה) פוש קטן עם הטוסיק לכיוון חבר שלי כדי שירקוד איתה..הוא זורם איתה . יופי. הצלחתי.
    "מה הצלחת ? נתת כרגע 8 לחבר שלך ..יצאת הומו"
    ...אז זהו. שלא.מי המטרה שלי? כולכם עונים ביחד בצעקה גדולה
    "אהה הברונטית!!!" איזה יופי שאתם מקשיבים

אז כן,אני אסביר..ככה בודדתי את הברונטית .מה זאת אומרת?
    אמרתי לכם , im too old for this shit . פעם הייתי הולך עם הראש בקיר. פותח סט של 2 ומנסה לבודד את המטרה...ולאן החברה תלך? אין זה לא עובד. גם אם המטרה שלי ממש בקטע והיא זורמת איתי החברה פשוט לוקחת אותה. ואם זה או בחור ממש שווה אבל שהיא מכירה פחות מ30 שניות לעומת חברה שאם היא תריב איתה לא יהיה לה עם מי לצאת והן חברות כבר 10 שנה...הבחירה דיי ברורה, כי בחורים יש הרבה והיא עוד לא מכירה אותי ולא יודעת שאני שפיץ על

אז לא...אני מוצא דרכים יצירתיות לבודד. סתם שתדעו, סט של 2 מבחינתי זה הסט שהכי קשה לבודד. כל סט מעל 2 אין בעיה לפתוח לבד כי יש בנות שישארו ביחד, אתם לא עוזבים בחורה לבד.(מה זה בעיה...גם 2 לא בעיה אבל ממש קשה..מבחינה לוגיסטית יש בחורה שנתקעה לבד וחברה שלה נהנת איתכם...ברור שהיא תקנא!)

חזרה לסט-
    אני עם הברונטית עכשיו(מושך אותה עם היד לכיווני) היא כמובן זורמת איתי, מתחילים לרקוד...אני אומר לה "תראי איזה זוג חמוד שידכתי" ומצביע על חבר שלי..היא צוחקת..טוב מספיק עם השטויות לוקח אותה לצד כדי שאם חבר שלי יפשל (והוא יפשל :\ ) אז כשהוא יפשל, אנחנו נהיה רחוקים מספיק שחברה שלה לא תמשוך אותה.

רוקדים, אני מנסה לנשק. מה אתם אומרים, זורמת? ממש לא. לחי קורה. להתרגש? להה..מה אני ילד? היא מתה עלי :]
    ממשיכים לרקוד.צוחק עליה קצת, אני אוהב לסובב בנות שאני רוקד איתן, ואז כשהן עם הגב אלי, לדחוף אותן כזה רחוק ממני. זה גדול..הן חוזרות בריצה וממש מתפדחות(אתם יודעים אנשים רואים אתכם אתם לא לבד במסיבה).
    ד"א זה גם שלי...כבר המצאתי מתודה משלי...אבל מה שטוב זה לא רובוטי. לא מיסטרי ולא אף אחד אחר. זה אני. לכן זה עובד.

מנסה שוב לנשק..וכמובן.....לא .. :]
    בסדר...אומר לה "ואו יש לך ביצים!! להגיד לי(ומדגיש את ה"לי") לא! את חוצפנית! " כמובן בהומור ופאן
    היא : צוחקת ואומרת איזה חרטה ..לא הקשבתי לא משנה לי ממש חח
    ממשיכים לרקוד, אני רוקד גם ממש טוב. מה לעשות היייתי בכל כך הרבה מסיבות .. אני דיי פוחד על האוזניים THOUGH אבל יהיה טוב..
    בכל מקרה, ממשיך עם קינו כל הזמן. בערך ניסיון 5 של נשיקה לא הולך..כל פעם שלא הולך , אני אומר לה משהו מצחיק ושנון...אני קולט שהיא רוצה היא סתם עושה פוזות. בסדר, זכותה.
    ניסיון בערך 7 ... יאלא בשעה טובה חחח..נשיקה. מתנשקים משהו כמו 2 שניות..ואז אני דוחף אותה ממני.."נראה לך באמת שתקבלי נשיקה ? "
    מה חשבתם שאני איזה טמבל? לה...
    היא צוחקת וצועקת עלי ומנסה לנשק אותי...אני בא מתקרב כאילו אני מתנשק איתה ואז מסובב את הלחי...חחחח גדול. צוחקת מובכת מתעצבנת מה שתרצו. זה עובד-כי זה מפעיל אצלה רגש.
    גיליתי שהיא גרה דיי קרוב. לקחתי מספר, חתכתי שיהיה לה טעם של עוד.
    חברים שלי כמובן "איזה שפיץ איזה זה..." ... :\
    והחבר שלי ד"א כמובן לא לקח מספר..למה ? כי היא "לא משהו" נו באמת. אני צריך לעשות הכל כאן ? ..הפסד שלו אני את שלי עשיתי.

סט 2 :
    אחת שמנה ואחת רזה ונמוכה(1.55) אני לא כזה גבוה אז סבבה(בערך 1.72) אין לי בעיה עם זה כה..סתם שתדעו את המתמטיקה.:]
    אני בלי חברים שלי. אני נוטה להסתובב לבד רוב המסיבה . סליחה. עם בנות, כמה דקות לבד, ואז אני עם איזה מישהי
    לשמנה: תקשיבי!! ראיתי שחברה שלך מסתכלת עלי!! (מה שמפסידים בדיווחים כתובים זה את הVIBE והשפת גוף. שוב...ממש וייב חזק,פאן, וחיוך ענק..במיוחד לאור העובדה שהרגע התחרמנתי עם 8.5 והיא הייתה ממש שווה.וד"א אני כמעט לא נותן 10 אז 9 אצלי זה ממש ממש גבוה..כמו כן 8.5) תוך כדי שאני אומר את זה לשמנה אני מצביע על הנמוכה. היא בערך 8..ממש מתוקה כזו..לא יודע עשתה לי את זה.

השמנה צוחקת..(היא לא כזאת שמנה ואחלה ציצי . לחלק מכם היא אפילו 6.5-7 היו לה עיניים ממש יפות..אבל בשבילי היא שמנה. עניין של סטנדרד. ) ואומרת לחברה שלה בקול רם לידי..."מה הסתכלת עליו?!:} " חברה שלה "מה מה עשיתי! וצוחקת" אני :"כן ראינו שהסתכלת עלי!! חצופה! " (שימו לב לתוכן השיחה..איזה שטויות בבלת חחח)
    הנמוכה צוחקת ואומרת "טוב מודה..הסתכלתי "
    מה..??!?!?!! היא בכלל לא הסתכלה עלי!!! חחח מה הולך פה...כן כן חברים. IOI
    השמנה משום מה נעלמת(איך מעלימים שמנה? מוזר :] בטח חברה שלה סימנה לה) ואני לבד עם שורטי :] היא ממש שווה.
    רוקדים...מדברים קצת ...כל הסמאל טאלק. מאיפה את ..אל תגידי..כפר קאסם ! חחח שוב משפט שלי..לא לגנוב ! =] עוד פעם זה לא משהו קבוע..אינ משחק עם זה...לפעמים רמלה לוד..לא יודע..אזור השטחים..כאלה מצחיק ממש...היא נקרעת ואומרת שאני מגעיל(אם אני מגעיל איך היא מנשקת אותי עוד 5 דקות.אופס גיליתי לכם תסוף חח)

בכל מקרה מתנשקים כזה בקטנה..אל תדאגו לקחתי אותה לצד (לא שורפים 8.5 בגלל 8..זה מתמטיקה. לא רוצה שההיא מהסט הקודם תראה אותנו :] ).
    לוקח אותה לספות שם.לוקח אותה זה אומר שאני תופס לה את היד ומוליך אותה לאורך כל המסיבה עד הספות ואז מושיב אותה עלי. זה מוליך אותה סתם שתדעו..ככה עושים את זה.
    מתמזמזים היא יושבת עלי...מתחרמנים מדברים
    "אתה מת עלי אה?" שיטסט חברים..
    אני :"אל תחמיאי לעצמך..את בסדר "
    היא :"מה בלה בלה בלה "
    אני :"אבל אני רואה שאת(מדגיש את זה) מתה עלי (מדגיש-עלי) :] ..בסדר לגיטימי ..איזה סקסי אני אה?"
    היא :לוחשת לי.."בטירוף :]" בקול סקסי כזה..ואו ! נייס ! :]
    אני צוחק קצת..ממשיכים להתנשק ואז ידידה שלי באה ולוחשת לי משהו באוזן והולכת
    אני אומר לשורטי :" אחת המעריצות שלי "
    שורטי:" יש לך מזל שזאת רק מעריצה.."
    אני:"אנחנו מכירים 15 דקות, כבר את מקנאה?!"
    שורטי :"קצת!!(עם חיוך מתנצל כזה)" היא כזו מאמי חח
    אני :"טוב שתקי תביאי נשיקה :] " מתנשקים וזה..נוגע בכל מני עניינים...לחובבי הרכב שבנינו- עניינים = מנוע וכאלה. :]

מוציא את הטלפון..."תרשמי"
    היא :"לא רוצה! " (נו באמת עברתי את זה כבר יותר מדי פעמים..שיהיה נזרום)
    אני:"הפסד שלך "
    היא :"לא אתה צריך לעבוד קשה בשביל המספר שלי! " (כן אה...)
    אני :" סתם ניסיתי להיות נחמד לא באמת אכפת לי מהמספר שלך"
    היא:"איזה מניאק! צוחקת וזה"
    מתמזמזים עוד טיפה..יאלא אני צריך לזוז...וגם היא נהיה מאוחר
    אז היא עושה "טוב תרשום"
    אני :"מה לרשום?" (נו מה היא התחילה מה אתם רוצים :} )
    היא:"את המספר"..
    בעקרון אם היה לי זמן היייתי משחק עם זה עוד טיפה ואומר לה שהיא צריכה לעבוד קשה בשביל המספר שלי (אני אוהב להחזיר להם בדיוק באותו מטבע) זה ממש מצחיק מתסכל ומדליק אותן :] אבל זמן זה דבר יקר...נתתי לה תטלפון . רשמה. אני ידבר איתה היום או מחר נראה...

זהו בעקרון. עוד ערב מצויין.ד"א בזמן שהתחרמנתי עם שורטי השווה מהסט ה1 שלחה אסמס ואז שבאתי ללכת היא תפסה אותי ואמרה לי "למה אתה לא עונה לי חצוף !! שלחתי לך הודעה " אמרתי לה שלא ראיתי (באמת לא ראיתי) למרות שהייתי יכול לשחק עם זה ..לא היה בא לי ..ההמלצה הייתה להגיד משהו כמו "נראה לך באמת שאני יענה לכל הודעה שאני מקבל? חכי בתור אני בנאדם עסוק :] "

בכל מקרה אמרתי לה טוב טוב תרגעי אני יתקשר מחר !! "אני בכלל לא דואגת" כן אני בטוח חחחח

סיימתי את הדיווח. מי שנהנה, אני יספר עוד קטע מצחיק
    הייתה איזה מישהי שווה שפתחתי בישיר...דיי עבד אבל זה היה כזה בסוף הייתי ממש מרוצה מעצמי ולא סגרתי..אני לא מתחרט על זה לא יודע שתזדיין
    בקיצר פתחתי ב"את איתו??" והצבעתי על מישהו
    היא אמרה שלא.(הוא רקד לידה) וזה גם דרך טובה להשיג IOI. וכן שהיא אומרת לא , זה IOI. היא יכלה להגיד "כן אני איתו" וזהו אני אמור ללכת כביכול אבל היא לא רצתה שאני אלך
    תקשיבו בחור ממש חתיך..שלחתי את ידידה שלי אליו..ורציתי לרקוד עם ההיא..ידידה שלי לא רצתה אותו...ואני אמרתי לה שיש לה חיוך ממש חמוד והיתי חיב להגיד לה את זה...(אני מתקמצן על יודים למי ששם לב..קיצוצים מה נעשה)
    באמת היה לה חיוך חמוד אבל ה2 האחרות היו יותר שוות אז לא התאמצתי ממש...סתם היה נחמד.

לסיכום, למסיבה שלמה, 3 מספרים זה לא הרבה(הוצאתי 3, על אחד לא סיפרתי לכם למרות שהיה סט ממש מצחיק כי אני לא זוכר ממנו הרבה לצערי.והיא הייתה גם ממש שווה בערך 9 אבל היא הייתה ממש בדכאון ולא היה באל י שירד הווייב...)

אז זה לא הרבה, אבל זה איכותי מאד. כי 2 הבנות האלה ממש נדלקו עלי , וזה עדיף לי מ30 מספרים שמתוכם 20 לא יענו, 5 לא יזכרו , 3 כונפות ו2 כוסיות עם חבר...
    אל תחפשו כמות. תפסתם סט טוב עם מישהי שווה ומעניינת? תשארו...אל תתקמצנו על זמן (פעם הייתי עושה תטעות הזאת וחותך הרבה סטים סתם בשביל להספיק יותר..זה טעות.).

בהצלחה חברים, מקווה שנהנתם.
    אנונימי.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ווואו אחי אחד התותחים ..
    קראתי הכל בעניין
    אני חדש בתחום פה אז אולי בגלל זה אני מופתע מהסטים שלך שנשמעים ברמה גבוה
    תן לי להגיד לך משהו .. אני מקווה אתה עושה את זה רק עם בנות שאתה רוצה כי איך שאתה כותב אתה נשמע שווויצר למדיי אחי .
    אבל בסך הכל נהנתי אחלה דיווח

סחטן על הסופ"ש אבל תן לי להיות קצת ציני ...

אם אתה כל כך תותח למה אתה במשתמש אנונימי?
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 16-01-2010 בשעה 17:06.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

גם אני לא הבנתי למה אנונימי,שיהיה.
    סטים מעניינים מאוד,קוקי פאני איכותי.
    אכפת לך לשתף באיזה מועדון זה היה כדי שתהיה לי פרספקטיבה?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

חבר'ה זכותו לכתוב באנונימי.
    שפיץ . כל הכבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    חבר'ה זכותו לכתוב באנונימי.
    שפיץ . כל הכבוד
    זכותו כן אבל תסכים איתי שזה לא מתחבר טוב...

בכל אופן שצריך אז צריך כל הכבוד על הסטים ותמשיך להשקיע ולכתוב היה מאוד מעניין לקרוא ^^

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

למה לא מתחבר? דווקא הגיוני הוא לא רוצה שזה יגיע איכשהו לאנשים..אתה יודע הכל מתפזר מהר באינטרנט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you've never failed, you've never lived

אחלה דיווח אתה שפיץ רציני אחי..נותן השראה (:
    דרך אגב בן כמה אתה?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחד השפיצים שאני מכיר
    תמשיך לכתוב כאן י'צעיר צ'ונג, כל הכבוד, טוב שפתחתי את האנונימי.

חבר'ה, הבחור כותב באנונימי כדי שלא יקשרו אותו וככה ישרפו לו הרבה סטים, אתם עוד תדעו מי זה.. כנראה שלא בזמן הקרוב

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

כמה סמיילים!
    כואב לי לראות את הצבע הצהוב כבר (עזוב שגם סחרחורת כמה אתה כותב)
    בכל מקרה ממש מעורר השראה באמת שאני מעריץ אנשים כמוך שלוקחים את העיניין לשלב הבא ומתחילים לפתח שיטות משלהם ולשכלל אותן עם הזמן זאת הדרך הנכונה להתייחס לפי אק כמו לאתגר שאתם קובעים את החוקים שלו

קיצור כן ירבו ומי יתן וסוף סוף יכנס פה לכמה חברה לקלבאסה שפיק אפ היא אומנות כל כך עדינה כי כל סט לא דומה לסט שקדם לפניו כי זאת אומנות שצריך להתפתח בה לשנות ליצור להשתגע והכי חשוב להנות מכל רגע

תודה חבר'ה ונחמד לי שאתם אומרים "כל הכבוד " וכאלה, אבל יותר נחמד אם תשאלו שאלות או שתגידו שאתם לא מסכימים או רוצים לדעת למה פעלתי ככה או אחרת, ככה כולנו נלמד ונשתפר.אל תתביישו...

ד"א לבחור ששאל אני בן 17.

מה שם הבר שהלכת אליו .זה בתל אביב בכלל ?

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ממש התרשמתי, הלוואי שאני הייתי ברמה כזאת
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

בתאכלס אין לי יותר מדי שאלות על הסטים כי רואים שזה TEXTBOOK GAME ברמה גבוהה(ולא רובוטית כמו הרוב).
    מה שמעניין אותי זה איך אתה מתלבש?פיקוקינג?ספר
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

לא רק הופתעתי מהרמה שלך , הכי חשוב זה שנהנתי לקרוא וצחקתי כמה פעמים [:
    שפיץ [=

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,143 | הודעות: 8,150,725 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect