אין לכם למה לחכות חחחח איזה חמודים חכו שתתגייסו
אין לכם למה לחכות חחחח איזה חמודים חכו שתתגייסו
|
|
אחי תפסיק לדבר בפעירות אולי אני לא מסכים עם רוב הדברים שהוא אומר אבל אתה עוד לא התגייסת שתתגייס תבין שזה ממש לא כמו מה שחשבת פתאום מאזרח צעיר אתה תהפוך לחייל צעיר שזה הכי חרא בארץ ותקום כל יום ב5 בבוקר בטירונות ותהיה המון בשטח ותאכל מנות קרב ותקבל שבתות ויצא לך לסגור 21 וגם 28 בכיף ואז אתה תגיד לעצמך מה לעזאזל אני עושה פה?! למה הייתי צריך את החרא הזה?! ואין אחד שלא הרגיש ככה במהלך השירות שלו מלוחם שייטת ועד לחייל חיר רגיל
alon אני איתך אחי
ועוד משהו אני ידע שאני ארצה לחזור הבית לעזוב את הצבא וכול זה
אבל אני יודע שאני רוצה לתאום למדינה הזאת וגם עם זה אומר בדרך כזאת אז אני אתרום בדרך כזאת!
ורק כזאת!
קיצר כול אחד והדעות שלו אולי אתם צודקים שאתם אומרים שאני ארצה לצאת כבר לאזרחי
אבל זה מה שאני חושב ברגע זה ואני מכיר כמה וכמה חבר'ה שבצבא והם אומרים לי וואלה אין על הדבר הזה צבא
כול אחד ואיך שזה בא לו בטוב או ברע
אבל זה עצבן אותי הגישה שלו....
שמע אחי אתה מורעל אבל פעור בטירוף כאילו, תזהר לקבל כאפה אחושרמוטה בצבא, שתראה שאתה לא מקבל פלאטופ קומנדו בבקום כמו שיש בסרטונים ביוטוב ושצריך קצת זמן ועבודה בשביל זה..
אלון-מקנא בפזם שלך =\
מה אתה מזיין תמוח פוחדים לצאת לאזרחות , אולי אצלכם אצל "הג'בניקים המתים" זה ככה .
אבל תתפלא יש פה עדיין אנשים שמוכנים לתת מעצמם למדינה , אתה בטח לא יודע ולא תדע בחיים וכניראה תישאר אם הגישה הלוזרית שלך
אבל קשה מאד להיות 3 שנים לוחם , אבל יש אנשים שמוכנים לתת ת3 שנים האלה מהחיים שלהם , לא לביבי ואולמרט אלא לאותה האמא ואותו הילד שאיבד את החיים שלו בשביל להגן גם על פרזיטים כמוך .
אז מבניהם יש כאלה שמסוגלים לתת עוד שנה וארבע , וכאלה שמסוגלים לתת עוד 6 שנים ומי שיותר אז יותר .
אתה מסוגל לתת שנתיים כל הכבוד תישאר בחור שלך תן תשנתיים שבוע שבוע שלך סתום תפה ואל דבר על אנשים שנותנים פי כמה וכמה יותר ממך .
חח אני לא רוצה לתרום באמת לצבא הזה אז ככה התפקיד שלי מושלם בשביל זה
וזה לא שאני כבר מת לצאת מהמסגרת.. מההתחלה לא רציתי להיכנס אליה ואני בוכה על כל רגע מהחיים שלי שהולך על הצבא הזה ולא על טיול בדרום אמריקה
מחר אני חוזר לבסיס לעוד שבוע ובא לי לבכות רק מהמחשבה של לקום בשבע בבוקר ולהיתקע בבסיס כל השבוע
אפילו הגימלים שאני יוציא אני יחזיר אותם בשבוע שאחרי ככה שאין לי לאן לברוח מזה
אבל בסדר המחשבה שבתאכלס אני גג שנה בבסיס מתוך שנתיים של שירות מרגיעה אותי וזה שאני עושה שנה פחות ולא עושה מילואים(אני חושב)עוד יותר מרגיעה אותי
אין לי בעיה עם קרביים לכו תלחמו על המדינה אם בא לכם שיהיה לכם בהצלחה.. אני מעדיף להיות 2 מטר מהבית שכל יום ההורים שלי יקפיצו לי סמבוסק פיצה מאבולעפיה![]()
חכו שתתגייסו.... אני נותן לכם שנה להתחיל להתפלל לצאת משם.
גישה של לזור, כפוי טובה, גועל נפש.
תלמד להעריך מה שנותנים לך ומה שאתה מקבל, אתה לא רוצה לתרום לא צריך, אל תתפאר בזה.
תשב בשקט ותגיד תודה כל יום על זה שלוחמים נהרגים בשבילך.
אני בתור אחד ששירת 4.5 שנים ביחידה קרבית, נלחמתי במלחמת לבנון השניה ובמבצע עופרת יצוקה במילואים ראיתי בעיניים חברים מהיחידה נפצעים, ראיתי גופות של חיילים, ילדים בני 19 שרק רצו לתרום, ובגלל חראות כמוך הם הלכו ליחידות האלו, רק בשביל לשמור על האנשים שהם אוהבים.
אז עדיף שתסתום את הפה, תשב בשקט ותגיד כל יום תודה לאלוהים שיש לישראל בנים כאלה.
אין הוצאתה לי את המילים מהפה נישבע לך!
הוא מתגאה בזה שחיילים נהרגים והוא שומר על התחת של עצמו!
ואני הולך לצבא הזה גם בגלל שאני גאה בצבא גם בגלל שאני רוצה להגן על המשפחה שלי ואני לא סומך על אף חייל שיעשה את זה יותר טוב ממני אני לא אומר שאני יותר טוב חס וחלילה אני מעדיף לעשות את העבודה שאני חייב לעשות ושלא יעשו אותה במקומי!
ואתה יכול ללכת ולהיות ג'ובניק
אין לי בעיה עם ג'ובניקים
יש לי בעיה עם אנשים כמוך שאין להם מקום במדינה גישה מסריחה ביותר יש לך ועם היה לי אפשרות כזאת הייתי שולח אותך בכוח להילחם!
אתה מאשים אותי בבחירה של אנשים להיות קרביים?
אני אשם שיש במלחמה הרוגים כי אני לא רוצה לעשות צבא ואני עושה את זה בכל זאת?
"בגלל חארות כמוך הם הלכו ליחידות האלו" חח כאילו בגלל המאבטחי מתקנים ישראל נמצאת במלחמה
ואני מאוד מעריך את התפקיד שקיבלתי רק עדיין חבל לי לסגור 2 שבתות בחודש..
ויודע מה בוא אני יגיד לך כבר את כל האמת.. אם בא לי מחבל לבסיס אני בורח הביתה
לא שווה לי למות בשביל אף אחד.. וזה לא מתוך פחד
באמת שכל מי שחושב שהתפקיד שלי זה דרך להתחמק מהצבא(למרות שבמקרה שלי זה נכון)אני רק מאחל לכם שלא יהיו לכם מאבטחי מתקנים בבסיס שכל יום תטחנו שמירות![]()
חחח בטח אתה שומר עלי חחח , ואתה "בורח" מתוך אגואיסטיות ... כבר עדין לברוח מפחד
לא שומר על אף אחד חוץ מעל עצמי תאמין לי חח