מצרכים:
3 בצלים גדולים שטופים וקצוצים .
שמן זית לטיגון .
1 סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות .
3 תפוחי אדמה בינוניות חתוכות לקוביות .
4/5 ביצים .
1 גבינת קוטג' .
100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת .
1כף שטוחה א.מרק בצל +כף שטוחה א.מרק פטריות או א.מרק עוף .
1/2 כפית פלפל שחור .
1 כפית פפריקה .
מעט מלח .
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה ומוסיפים את הפיטריות למספר דקות ומוסיפים את תפוחי האדמה ממשיכים לטגן כ-5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.
טורפים את הביצים ומוסיפים אבקת מרק,פלפל שחור פפריקה,גבינת קוטג'
גבינה צהובה מגוררת והמלח.מערבבים קלות ומוסיפים לתערובת הפטריות .
את התערובת יוצקים לתבנית משומנת {רצוי פיירקס}ואופים בבחום בינוני כ-50 דקות או עד להזהבה .




ציטוט ההודעה
F.c Maccabi Haifa

