זה יהיה דיווח קצת שונה (2 סטים בסכ"ה, אבל בהרחבה.. יותר דיווח מוטיבציה מטכניקה),
אני ווינג, ואני בקשר.. אז אין מטרה, חוץ מלעזור לחבר.
חבר שלי מבין עניין, ולפי דעתי היה יכול לקחת כל אחת שם הביתה גם בלי העזרה שלי, אבל זה יותר כיף ב2.
המיקום הוא פאב (שאני מברמן בו לפעמים, אז מכירים אותי), יום ראשון (קריוקי), ככה שהמוסיקה לא חזקה ותמיד אפשר להסתובב ולצחוק על מי ששר.
אני והחבר נכנסים לפאב, מתיישבים על הבר ומדברים קצת עם הברמנית (שמנשקת ומחבקת אותנו, כפרה עליה. מישהו אמר DHV?!?!?). אני לא מספיק להזמין בירה, וחבר שלי מסמן לי לגשת לשולחן עם 3 בנות. אני ילד טוב, ניגשתי לפתוח את הסט.
"אהלן, מה אתן רוצות להזמין?" (אני בכלל לא עובד היום, אבל אם הן ראו אותי מברמן שם מתישהו כנראה שזה יראה להן לגיטמי שאני אגש..)
הן מתחילות להזמין, בערך שתי 7.5. 8.5 בדיוק קמה לשירותים כשאני ניגשתי.
7.5א מזמינה חצי גולדסטאר ("פששש.. בחורה רצינית את.") 7.5ב' מזמינה אגוזי, אני מתיישב (כי 8.5 בדיוק חוזרת ואני לא רוצה ליצור אי נעימות).
"אה, מה את רוצה, חלב?"
היא אומרת משהו בסגנון של "בירה! מה למה איך אני נראית לך?" ואני אומר "קצת מצחיקה, אני בכלל לא מלצר פה.." היא מסובבת את הראש קצת וכולן צוחקות, חבר שלי בדיוק בא לשבת ליידי.
ורוטינה שאנחנו כבר עושים מתוך שינה:
אני: "נו אז מה אחי מתי אתם מנגנים פה?"
הוא: "חמישי כנראה.. 45 דקות ככה."
א'7.5: "מה אתה בלהקה או משהו?"
הוא: "לא איזה, זה רק אני והחבר הדמיוני שלי פה, עפים על הבמה עם גיטרות..."
-פרצוף של 'מה את סתומה?'-
היא נראתה לי כאילו היא מאלה שלא יודעות לאכול נג בשקט, אז הצגתי אותו לפני שהיא תגיב (כאילו שהן מכירות אותי בכלל..)
"זה א'.. אחד הבחורים, תתייחסו אליו יפה, שניה אני חוזר."
אני הולך להביא לנו את הבירות מהבר, כשאני מגיע חבר שלי כבר עושה את ה5 שאלות עם ה7.5א' (בחירה גרועה, אבל כל אחד והטעם שלו מה נעשה..)
מן הסתם היא הפסידה, "את רוצה לבוא איתי לבר להזמין לי צ'ייסר עכשיו או אחר"כ?" לזכותה נגיד שהיא הייתה גברגבר והלכה איתו לבר. הם התיישבו שם אז הייתי צריך לבלבל לסט קצת את המוח.
גיליתי ש7.5ב' ו8.5 אחיות. אמרתי להן שרואים ועשיתי את הרוטינה של השמפו והמבטים. הלך סבבה. קישקשנו קצת על פסיכולוגיה. אחר"כ הזמנתי צ'ייסר של טקילה לי ו2 צ'ייסרים של מים (בשקט, מן הסתם) ועוד 2 גם לחבר ול7.5. אחרי שכולם שתו ("יא בןןן שלל זונההה!!!") וצחקו, החבר והבחורה יצאו החוצה לעשן. אני הרגשתי ששרפתי קצת את כל התרגילים שלי, ושהן מתחילות לאבד עניין. כשהם חזרו אמרנו שחברים שלנו יושבים על הבר ושנתראה יותר מאוחר.
KC ומספר לבחור, 1-0 לטובים.
התיישבנו ליד כמה חבר'ה שלמדו איתנו בשכבה אמרנו קצת שלום, דיברנו קצת על הטיול לאמסטרדם (במהרה בימינו אמן) והבנו שקצת מיצה את עצמו. אמרנו שלום לבנות. ולדירה של חבר, שאירח אצלו יום הולדת לחברה שלו. אנחנו לא כל כך מכירים את האנשים שהיו שם (קטנים מאיתנו) אבל ישבנו קצת עם החבר, ויצאנו למרפסת עם גיטרה ובקבוק פידג'.
כמה חברות של בעלת השמחה יוצאות לדבר איתנו. אתמול (לפחות בצפון) היה גשם מהתחת, ככה שהיה קר אש, אחת מתיישבת עלי ומתכסה לי במעיל.
אני: "תגידי, אנחנו מכירים?"
7: "לא..."
אני: "אז למה נראה לך שאת גונבת לי חום גוף?"
7: "אם זה מפריע לך אני יכולה לקום..." (בקול נעלב חמוד כזה)
חברים שלי צוחקים, א' אומר לי "בחייך היא לא נראית כ-ז-ה רע..."
היא משחקת אותה כוסית, ואומרת ש"הייתם מתים..."
האמת? לא כל כך. אבל חבר שלי יכניס את הזין שלו לכל דבר.
חברות שלה מבלבלות קצת את המוח ונכנסות (כי קר..), היא נשארת בחוץ, ומתיישבת ליד א' לשמוע אותו מנגן. חוזרים על הרוטינה:
"אז מה אחי מתי אתם מנגנים בX?"
"יום חמישי.. 45 דקות ככה..."
וכצפוי....
7: "יאאא אתה מנגן בלהקה?"
א': "לא אני עושה מופע סולו חלילית בX.. יום חמישי.. תגיעי..."
צחקנו עליה קצת שהיא טמבלית, שאלנו עליה שאלות, היא התחבקה איתו קצת, אנחנו נכנסנו פנימה ("בוא נביא נרגילה..."), והבנתי שהיא אצלו עכשיו
(יום שני, 22:30)... נשמע כאילו הלך לא רע.
בסכ"ה - תוצאה לא רעה לבחור, אני הייתי מעדיף ללכת על אחת האחיות, אבל נו... בן זונה של ערב בכל מקרה.

ציטוט ההודעה

) ותוכל לשחק עם זה איך שבא לך, אבל זה בא רק עם שפשוף ניסיון והמון תובנות.