קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הכרזה] עידכון מסיבי נערך אתמול בערב!
    על ידי Warden בפורום RuneScape
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-03-2010, 21:08
  2. אז מה שהיה אתמול בערב..
    על ידי -Niv- בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 06-08-2009, 05:40
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 15:15
  4. אתמול בערב היה רצח ברחוב שגרתי בו פעם ואי איזה פחד
    על ידי Asaf93 בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-06-2007, 17:27
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 14:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[דיווח שדה] 2 סטים, אתמול בערב.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל [דיווח שדה] 2 סטים, אתמול בערב.

זה יהיה דיווח קצת שונה (2 סטים בסכ"ה, אבל בהרחבה.. יותר דיווח מוטיבציה מטכניקה),
    אני ווינג, ואני בקשר.. אז אין מטרה, חוץ מלעזור לחבר.
    חבר שלי מבין עניין, ולפי דעתי היה יכול לקחת כל אחת שם הביתה גם בלי העזרה שלי, אבל זה יותר כיף ב2.

המיקום הוא פאב (שאני מברמן בו לפעמים, אז מכירים אותי), יום ראשון (קריוקי), ככה שהמוסיקה לא חזקה ותמיד אפשר להסתובב ולצחוק על מי ששר.

אני והחבר נכנסים לפאב, מתיישבים על הבר ומדברים קצת עם הברמנית (שמנשקת ומחבקת אותנו, כפרה עליה. מישהו אמר DHV?!?!?). אני לא מספיק להזמין בירה, וחבר שלי מסמן לי לגשת לשולחן עם 3 בנות. אני ילד טוב, ניגשתי לפתוח את הסט.

"אהלן, מה אתן רוצות להזמין?" (אני בכלל לא עובד היום, אבל אם הן ראו אותי מברמן שם מתישהו כנראה שזה יראה להן לגיטמי שאני אגש..)
    הן מתחילות להזמין, בערך שתי 7.5. 8.5 בדיוק קמה לשירותים כשאני ניגשתי.
    7.5א מזמינה חצי גולדסטאר ("פששש.. בחורה רצינית את.") 7.5ב' מזמינה אגוזי, אני מתיישב (כי 8.5 בדיוק חוזרת ואני לא רוצה ליצור אי נעימות).
    "אה, מה את רוצה, חלב?"
    היא אומרת משהו בסגנון של "בירה! מה למה איך אני נראית לך?" ואני אומר "קצת מצחיקה, אני בכלל לא מלצר פה.." היא מסובבת את הראש קצת וכולן צוחקות, חבר שלי בדיוק בא לשבת ליידי.

ורוטינה שאנחנו כבר עושים מתוך שינה:

אני: "נו אז מה אחי מתי אתם מנגנים פה?"
    הוא: "חמישי כנראה.. 45 דקות ככה."
    א'7.5: "מה אתה בלהקה או משהו?"
    הוא: "לא איזה, זה רק אני והחבר הדמיוני שלי פה, עפים על הבמה עם גיטרות..."
    -פרצוף של 'מה את סתומה?'-
    היא נראתה לי כאילו היא מאלה שלא יודעות לאכול נג בשקט, אז הצגתי אותו לפני שהיא תגיב (כאילו שהן מכירות אותי בכלל..)
    "זה א'.. אחד הבחורים, תתייחסו אליו יפה, שניה אני חוזר."

אני הולך להביא לנו את הבירות מהבר, כשאני מגיע חבר שלי כבר עושה את ה5 שאלות עם ה7.5א' (בחירה גרועה, אבל כל אחד והטעם שלו מה נעשה..)
    מן הסתם היא הפסידה, "את רוצה לבוא איתי לבר להזמין לי צ'ייסר עכשיו או אחר"כ?" לזכותה נגיד שהיא הייתה גברגבר והלכה איתו לבר. הם התיישבו שם אז הייתי צריך לבלבל לסט קצת את המוח.

גיליתי ש7.5ב' ו8.5 אחיות. אמרתי להן שרואים ועשיתי את הרוטינה של השמפו והמבטים. הלך סבבה. קישקשנו קצת על פסיכולוגיה. אחר"כ הזמנתי צ'ייסר של טקילה לי ו2 צ'ייסרים של מים (בשקט, מן הסתם) ועוד 2 גם לחבר ול7.5. אחרי שכולם שתו ("יא בןןן שלל זונההה!!!") וצחקו, החבר והבחורה יצאו החוצה לעשן. אני הרגשתי ששרפתי קצת את כל התרגילים שלי, ושהן מתחילות לאבד עניין. כשהם חזרו אמרנו שחברים שלנו יושבים על הבר ושנתראה יותר מאוחר.
    KC ומספר לבחור, 1-0 לטובים.

התיישבנו ליד כמה חבר'ה שלמדו איתנו בשכבה אמרנו קצת שלום, דיברנו קצת על הטיול לאמסטרדם (במהרה בימינו אמן) והבנו שקצת מיצה את עצמו. אמרנו שלום לבנות. ולדירה של חבר, שאירח אצלו יום הולדת לחברה שלו. אנחנו לא כל כך מכירים את האנשים שהיו שם (קטנים מאיתנו) אבל ישבנו קצת עם החבר, ויצאנו למרפסת עם גיטרה ובקבוק פידג'.

כמה חברות של בעלת השמחה יוצאות לדבר איתנו. אתמול (לפחות בצפון) היה גשם מהתחת, ככה שהיה קר אש, אחת מתיישבת עלי ומתכסה לי במעיל.
    אני: "תגידי, אנחנו מכירים?"
    7: "לא..."
    אני: "אז למה נראה לך שאת גונבת לי חום גוף?"
    7: "אם זה מפריע לך אני יכולה לקום..." (בקול נעלב חמוד כזה)

חברים שלי צוחקים, א' אומר לי "בחייך היא לא נראית כ-ז-ה רע..."
    היא משחקת אותה כוסית, ואומרת ש"הייתם מתים..."

האמת? לא כל כך. אבל חבר שלי יכניס את הזין שלו לכל דבר.

חברות שלה מבלבלות קצת את המוח ונכנסות (כי קר..), היא נשארת בחוץ, ומתיישבת ליד א' לשמוע אותו מנגן. חוזרים על הרוטינה:
    "אז מה אחי מתי אתם מנגנים בX?"
    "יום חמישי.. 45 דקות ככה..."
    וכצפוי....
    7: "יאאא אתה מנגן בלהקה?"
    א': "לא אני עושה מופע סולו חלילית בX.. יום חמישי.. תגיעי..."

צחקנו עליה קצת שהיא טמבלית, שאלנו עליה שאלות, היא התחבקה איתו קצת, אנחנו נכנסנו פנימה ("בוא נביא נרגילה..."), והבנתי שהיא אצלו עכשיו
    (יום שני, 22:30)... נשמע כאילו הלך לא רע.

בסכ"ה - תוצאה לא רעה לבחור, אני הייתי מעדיף ללכת על אחת האחיות, אבל נו... בן זונה של ערב בכל מקרה.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 19-01-2010 בשעה 00:06.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחלה סטים, מתפתחת פה קהילה לא רעה בכלל.

אתה בקשר משמע אתה לא מתפקד בחוץ?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אחלה סטים, מתפתחת פה קהילה לא רעה בכלל.

אתה בקשר משמע אתה לא מתפקד בחוץ?
    זה הרבה פחות קיטשי ממה שזה נשמע.. יש לי חברה, והמנהל של הפאב ידיד טוב מאוד שלה מהאוניברסיטה.. ככה קיבלתי את העבודה. בכל מקרה אני לא יכול לעשות שם כלום.

ובכלליות היא חשובה לי מידי בשביל סתם פיקאפ סתמי. לפלרטט וכאלה בכיף.. אבל לא מעבר...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

TheNuts - איפה הסגירות?
    אתה יכול לזיין להם תמוח שעה ולמרוח סט שעתיים, מרגע של סגרת כלום מבחינתי זרוק את זה לפח(אלא אם זה תרגול או חמום, אבל זה לא היה חימום כי אחרי זה פשוט הלכתם הביתה).

ראיתי באשכול של הבחור השני שדיברת על ללכת BY THE BOOK ושזה לא טוב, אז הנה זה בדיוק מה שאתה עושה.. זה שאתה וחבר שלך בכל הזדמנות מוציאים את הDHV של הלהקה...זה בי דה בוק.
    הרוטינה הכי ישנה שאני מכיר עם השמפו , זה בי דה בוק.
    שתגיע לרמה יותר גבוה, אתה פשוט תתחיל להנות ולא להשתמש באותם דברים או באותה נוסחא(בי דה בוק ) ותוכל לשחק עם זה איך שבא לך, אבל זה בא רק עם שפשוף ניסיון והמון תובנות.

תנסה להיות יותר יצירתי. אתה כבר בטח גם משדר את זה פחות טוב. ברגע שתעניין את עצמך תעניין גם את הבחורה(כמה שהן קופצות ואו אתה בלהקה וזה, אפשר לעשות יותר טוב. חוץ מזה שיכול לקרות לך שתחזור על זה ומישהי תקלוט וזה סתם הורס,חוץ מזה שזה הופך למשעמם ולא כיף).

דבר אחרון. אתה יודע שבפאב הזה יש ידיד של ידידה של סבתא שלך חברה שלך משהו כזה..בשביל מה אתה הולך לשם מלכתחילה? בשביל שבסוף הערב יהיה לך תירוץ לזה שלא סגרת כלום? זה עלוב גבר...אל תעשה את זה.
    לך למקום אחר מראש וזהו פתרת תבעיה.

בהצלחה .

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    TheNuts - איפה הסגירות?
    אתה יכול לזיין להם תמוח שעה ולמרוח סט שעתיים, מרגע של סגרת כלום מבחינתי זרוק את זה לפח(אלא אם זה תרגול או חמום, אבל זה לא היה חימום כי אחרי זה פשוט הלכתם הביתה).

ראיתי באשכול של הבחור השני שדיברת על ללכת BY THE BOOK ושזה לא טוב, אז הנה זה בדיוק מה שאתה עושה.. זה שאתה וחבר שלך בכל הזדמנות מוציאים את הDHV של הלהקה...זה בי דה בוק.
    הרוטינה הכי ישנה שאני מכיר עם השמפו , זה בי דה בוק.
    שתגיע לרמה יותר גבוה, אתה פשוט תתחיל להנות ולא להשתמש באותם דברים או באותה נוסחא(בי דה בוק ) ותוכל לשחק עם זה איך שבא לך, אבל זה בא רק עם שפשוף ניסיון והמון תובנות.

תנסה להיות יותר יצירתי. אתה כבר בטח גם משדר את זה פחות טוב. ברגע שתעניין את עצמך תעניין גם את הבחורה(כמה שהן קופצות ואו אתה בלהקה וזה, אפשר לעשות יותר טוב. חוץ מזה שיכול לקרות לך שתחזור על זה ומישהי תקלוט וזה סתם הורס,חוץ מזה שזה הופך למשעמם ולא כיף).

דבר אחרון. אתה יודע שבפאב הזה יש ידיד של ידידה של סבתא שלך חברה שלך משהו כזה..בשביל מה אתה הולך לשם מלכתחילה? בשביל שבסוף הערב יהיה לך תירוץ לזה שלא סגרת כלום? זה עלוב גבר...אל תעשה את זה.
    לך למקום אחר מראש וזהו פתרת תבעיה.

בהצלחה .
    יש לו חברה,הוא הלך כדי לעזור לחבר שלו,הוא עצמו לאחיפש מטרות אז לא רואה סיבה לסגור אם אין כוונה להמשיך עם זה.
    וציון אף אחד לא אמר שBY THE BOOK זה לא טוב,הכוונה שלי הייתה שזה אותה מתכונת.
    opener->FTC->neg->dhv->isolate->kino->close
    אין בזה שום דבר רע.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני שם לב שיש פה איזו בעיית תקשורת קלה, אני אומר משהו, אתה אומר לי משהו אחר...
    יש לי חברה ומאוד טוב לי איתה. המטרה הייתה להיות ווינג טוב. אני חושב שהצלחתי, בסכ"ה - אני סתם יצאתי בשביל בירה וצחוקים.

בנוגע לתגובה שלי לאור, אני פשוט הסברתי לו למה אני לא עושה פיקאפ בעצמי.

ובנוגע לרמה, כבר עפנו על הנושא הזה, ממתי להשתמש באותם הדברים = לא להנות? למה להמציא מחדש משהו שעובד?

אני לא מכיר אף אחד שעושה את הרוטינה של הלהקה \ הפתיח של המלצר, אני לא מכיר אף בחורה שניצחה את המשחק של ה5 שאלות, אני לא ראיתי 2 בחורות שלא מתסכלות אחת על השניה ברוטינה של השמפו וכו וכו...
    מה שאני כן מכיר, זה בנים שבאמצע השיחה מאבדים את חוט המחשבה ומתחילים לDLV. אנשים שמנסים להיות קוקי פאני ושורפים סט כי הם פשוט לא מצחיקים...

אז אני עושה קטעים שוב ושוב, חלק שלי, חלק של אחרים, מה שעובד. אני נהנה תמיד.
    אין דבר יותר מהנה מלתת נג ולראות IOI, ואז לתת DHV, ולראות עוד IOI.
    אני גם עושה NLP, מוביל לנושאי שיחה שאני אישית חזק בהם ושאני באמת אהנה לדבר עליהם,
    וכדי שהכל יזרום אני מחבר את זה עם רוטינות.

מפתיע אותי כמה שאתה נגד זה בהתחשב בעובדה שאתה ממליץ כל הזמן על מיסטרי וסטייל, שהם בנו קריירה מלהראות לאנשים איך להציג דמות "מושכת" ע"י שימוש ברוטינות, ולא נניח על גאמבלר והPuatraining שלו.

ועשיתי את הרוטינה של השמפו והמבטים
    אתה יכול לתת אותה ?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ממ בגדול אתה עוצר אותן בכל רגע בשיחה, ואומר משהו כמו "אתן חברות ממש טובות אה?"
    הן ישאלו איך אתה יודע, או לפי מה אתה אומר ותגיד להן.. "הנה דוגמא, אתן משתמשות באותו השמפו?"
    97 אחוז שהן יסובבו את הראש אחת לשניה, בדיוק אז אתה עוצר אותן "חכו חכו חכו, שמתן לב איך שאתן מסתכלות אחת על השניה?" ואז הן יסתכלו שוב, אז תצביע ותגיד "הנה שוב, בדיוק ככה..."

משם אתה יכול להמשיך לזיין קצת את השכל על פסיכולוגיה אם הן זורמות, אבל הרעיון הוא הDHV...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    מפתיע אותי כמה שאתה נגד זה בהתחשב בעובדה שאתה ממליץ כל הזמן על מיסטרי וסטייל, שהם בנו קריירה מלהראות לאנשים איך להציג דמות "מושכת" ע"י שימוש ברוטינות, ולא נניח על גאמבלר והPuatraining שלו.
    היי,
    זה הסיכום של הדברים אז אני אתייחס לקטע שציטטתי.
    דבר ראשון, יצאת במטרה להיות "ווינג" טוב? ולעשות צחוקים..הבנתי
    למה בחורה ישבה עליך? צחוקים? ואם היא הייתה מנשקת אותך לא היית זורם? היית..למה? כי אתה נותן לה לבחור? תפסיק אפילו אתה לא מאמין לעצמך.
    או שאתה עושה פיקאפ או שלא . אין באמצע.
    ככה אני רואה ומתייחס לפיקאפ. מה זה "סתם פיקאפ סתמי" ? פיקאפ זה דרך חיים
    אם זו הגישה שלך אני מבטיח שלא תתקדם לשום מקום.

אני מאד ממליץ ללמוד מכל אמן פיתוי שהוכיח את עצמו.מעולם לא אמרתי ללמוד רק מX או רק מY, אני בעצמי לא עושה את זה. לקחתי לעצמי כמה אמנים טובים (אלה שדיברת עליהם לדוגמא) אבל גם DAVID WYGANT
    ומיהוו ועוד כמה חבר'ה תותחים פשוט אלה הכי מוכרים אז אני משתמש בשמות שלהם...בפורום אחר שאני כותב אני מסתכל רחב יותר, פה זה לא מתאים.

ולא סתם הדגשתי "ללמוד" ולא "לחקות". הרבה אנשים מחקים ומעתיקים דברים מאותם תותחים. אני ממש נגד זה, בגלל זה קיבלת את התגובה הזאת.
    תמציא לעצמך רוטינות תוך כדי תנועה. תהיה יצירתי. ברגע שאתה משתמש ברוטינה שלא שלך, אתה מצליח , אבל לא בזכות עצמך.פשוט חיקית מישהו אחר. מבחינת תוצאה אחלה.מבחינת עבודה עצמית, פיתוח אישי (לאו דווקא בפיקאפ אלא בכלל) אתה לא משיג דבר וחצי דבר.

הבעיה תפגוש אותך כשפתאום תשכח את הרוטינות..אני מקווה שיקרה לך מהר ואז תבין על מה אני מדבר..כנראה שהסטים שפתחת היו לא מושכות מספיק בעיניך, כי בסטים כאלה אין מיסטרי ואין ניל...אתה זורם, זה הכי טוב שיש.

עוד משהו שחשוב לי להתייחס אליו-

"למה להמציא מחדש משהו שעובד"

נכנס קצת לפילוסופיה.
    למה המציאו מחשבים ניידים? הרי מחשבים נייחים עובדים מצויין!
    למה המציאו מסכי LCD? מה רע במסכי CRT? עובדים מעולה!
    למה ברצלונה רוכשת שחקנים כל הזמן? היא הרי אחלה קבוצה!
    ולמה כלכלנים עובדים יום ולילה על מנת להגיע ליעילות כלכלית? הרי הכל עובד כמו שצריך בכלכלה!...

התשובה פשוטה מאד.אנשים שואפים למצויינות. ככה אתה מתקדם. כל דבר טוב, הוא אחלה, אבל לא מצויין. למה להיות מצויין? למה להיות הכי טוב? על השאלות האלה אתה בטח לא צריך תשובה. אבל זה רק אני, אם לך מספיקה בינוניות, בהצלחה.

1o1x.

(ד"א ממש מעניין אותי מאיפה הבאת 97% פתאום ברוטינה של השמפו...אל תגיד את זה, זה לא רציני לזרוק אחוזים באוויר...)
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-01-2010 בשעה 21:10.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    היי,
    זה הסיכום של הדברים אז אני אתייחס לקטע שציטטתי.
    דבר ראשון, יצאת במטרה להיות "ווינג" טוב? ולעשות צחוקים..הבנתי
    למה בחורה ישבה עליך? צחוקים? ואם היא הייתה מנשקת אותך לא היית זורם? היית..למה? כי אתה נותן לה לבחור? תפסיק אפילו אתה לא מאמין לעצמך.
    או שאתה עושה פיקאפ או שלא . אין באמצע.
    ככה אני רואה ומתייחס לפיקאפ. מה זה "סתם פיקאפ סתמי" ? פיקאפ זה דרך חיים
    אם זו הגישה שלך אני מבטיח שלא תתקדם לשום מקום.
    אני מאוד מצטער שאתה חושב שפיקאפ זו דרך חיים.
    פיקאפ זו יכולת. אמצעי למטרה. המטרה הספציפית שלי כרגע הושגה,
    יש לי חברה מדהימה ויפה שאני אוהב. בדרך אליה השתמשתי ביכולת הזאת שנקראת פיקאפ על עוד בחורות, וכמו שאתה שם לב אני לא לבד בחבר'ה שלי שעושה את זה. אבל אין שום קשר בין זה לדרך חיים.

אפשר לעשות פיקאפ באמצע. אפשר ללכת ולפלרטט עם בנות סתם כי זה כיף. פאק, אפשר אפילו להשתמש בפיקאפ בשביל להגדיל מכירות.

עם כל הכבוד על ה"ידע" וה"נסיון" (באמת, בשיא הכנות) אם את זה עוד לא למדת, אתה עוד ברמה הכי בסיסית שיש.

ואין לי שום בעיה איתך, אין בי שום עצבים על זה שאתה לא מקבל את איך שאני עושה פיקאפ (או מה שאני עושה בפיקאפ), ושום בעיה עם מה שאתה בוחר להעביר למי ששואל אותך שאלות. אני כולי תקווה שיום אחד תבין מה שאני אומר עכשיו, ושעד אז, פיקאפ נעים.

ולפילוסופיה שאני לא יודע מאיפה שלפת:
    -מחשבים ניידים ענו על צורך, הצורך להיות עם מחשב בכל מקום.
    -מסכי LCD ענו על הצורך במסכים חדים יותר שמאמצים פחות את העיניים.
    -כלכלנים עובדים יום ולילה כדי לענות על הצורך להרוויח כסף, זה התפקיד שלהם, המנהלים שלהם עונים על הצורך לייעל את ההוצאות ולמנוע קיצוצים.

בכל מקרה, ה"שידרוגים" האלה ענו על צורך, כמו שאני מסביר בפוסט למעלה, אין לי צורך. אין בחורות שהרגשתי שהסט המסויים של יכולות שלי לא עובד עליהן, אם סט נדפק לי ידעתי אחר"כ לשים את האצבע על איפה הוא נדפק. בכל מקרה, אין פה צורך מיוחד.

ובקיצור, אין פה "מצויינות". אתה סתם משתמש בשיטה אחרת, שיטה שכמו שגם אמרתי יכולה להכשל איפה ששיטה שלפי דעתך היא יותר "רובוטית" וברמה נמוכה יכולה להצליח.

זה עובד בשבילי, זה עובד בשבילך,
    Happy happy, joy joy. דווקא מה שעובד בשביל יותר אנשים לפי דעתי הוא זה שהוא ברמה גבוהה יותר, אגב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect