מאיפה החוכמה ואיך כל החיים את איתי
תמיד בזמן..
אה אופס טעות באונה

כולם פה מרגישים מוכשרים אז האונה השמאלית שלי התחילה לקנא..
בכל מקרה אדוני היקר פותח האשכול המלומד והמשכיל שפה גבוהה והקשר תוכן לא רלוונטי אולי מבחוץ מרשים אבל בתור אחד שבילה את מירב זמנו בילדות בלמידה והתבוננות ואף חיקוי התנהגות מתנסית למדתי להבדיל ולדעת איפה עובר הגבול בין דאגה לסתם התנשאות..
תראה למרות שמירב דבריך אכן נכונים ואף נוגעים בנקודה באופן מדוייק, כל הדיון הזה בכלל לא במקום התיקון לא מגיע מהתנשאות והדגשת התפל אלא מלמידה מטעויות הדורות הם אינם מה שהיו פעם החינוך הוא לא באותו הפורמט אולי זה לטוב אולי זה לרע אבל מה שבטוח המציאות הקיימת מבוססת על מה שאתה שומע ורואה היום במו ענייך...
ואולי הנתונים האלו קשים ולא ניראים הגיוניים לאדם בא בימים כמוך אשר חייו לימדו אותו את המירב ותם מסעו על פני האדמה ולכן הוא החליט לחלוק עימנו הנחותים ממנו בידיעות ובניסיון מקצת מחוכמתו הבלתי נדלית והנדירה.
אה איזה מגניב גם אני מדבר כמו פרופסור
עכשיו לתכלס תראה אני יכול להבטיח לך ששום דבר שתגיד למתבגר לא באמת יקלט אצלו בקלבסה כי מה לעשות הם עושים מה שבזין שלהם והחוקים והתקנות בשבילם הם בקושי בגדר המלצה וככל שתתאמץ להסביר להם את ההגיון ככה פחות הגיוני זה ישמע להם ואתה בתור אחד שכניראה גם בגיל הזה מבין את זה הכי טוב פה..
אז לך תיפטר מהשדים הפנימיים שלך לפני שאתה מטיף למושלמות