ראיתי במדריך הזה שפרסמו (של מאפי שמפרסם בעיקר את הספר) שיש שלוש דברים שאתה מדבר עם בחורה
פיזי
דיבור שאתה רק מעביר מידע (כמו שאתה מדבר עם חברים)
ודיבור רגשי(הם אומרים שם שככה צריך לדבר עם בחורה כדי למשוך אותה)
איך אני מדבר עם הרגש לא הבנתי כל כך
ראיתי במדריך הזה שפרסמו (של מאפי שמפרסם בעיקר את הספר) שיש שלוש דברים שאתה מדבר עם בחורה
פיזי
דיבור שאתה רק מעביר מידע (כמו שאתה מדבר עם חברים)
ודיבור רגשי(הם אומרים שם שככה צריך לדבר עם בחורה כדי למשוך אותה)
איך אני מדבר עם הרגש לא הבנתי כל כך
|
|
שלום
עזוב את מאפי הם לא קשורים לעולם
מדובר ב3 דרכים להעביר מידע זה לא קשור לפיקאפ בכלל ונעשו על זה ניסויים בכל העולם
אני מכיר ת'נושא כי אני בעברי מדריך ולמדתי על זה המון..
מדובר בתקשורת.
אנשים מתקשרים ומעבירים מידע כך:
55% מהמידע אתה מעביר דרך שפת גוף.
38% מהמידע דרך טון הדיבור.
ו7% מהמידע , דרך המילים שאתה אומר(תוכן).
מאפי כנראה נתקלו בזה באנגלית ונכשלו גם בעבודת התרגום ..
מה שהניסוי בא להגיד זה שהתוכן עצמו הוא רק 7% מהעברת הידע.
93% זה שפת גוף וטון דיבור. ככה צריך להתייחס לזה. לקשר טון למה שאתה רוצה להעביר, אותו דבר שפת גוף..לדוגמא אם אתה אומר משהו סקסי לבחורה תעשה מבט עם העיניים ותשלב טון דיבור חלש ועבה ...
בהצלחה.
LOLEX ענה על החלק המחקרי של הנושא אבל הוא לא כיסה את הכול.
בקשר לחלק הרגשי,צריך לשחק עם זה.
אתה צריך להפעיל את הרגשות של הבחורה בכך שאתה מפעיל את הרגשות שלך וככה היא תרגיש הזדהות איתך ובצורה פסיכולוגית תימשך אליך יותר כי אתה דומה לה בעצם.
אני סתם יתן לך דוגמא...אתה מדבר עם בחורה.
דיברתם כבר 10 דקות,פתאום אתה מבקש ממנה שתספר לך על משהו מביך שקרה לה לאחרונה.
בדרך כלל היא תתבייש ולא תענה לך או שפשוט תגיד "לא קרה לי שום דבר מביך" (כן בטח).
אם אתה רוצה לחדור אליה ולרגשות שלה,אתה צריך קודם כל להיפתח בעצמך.
תספר לך על משהו מביך שקרה לך,היית עם בחורה ובחורה אחרת באה ואמרה לבחורה שיצאת איתה משהו בסוד ואז היא נבהלה ושניהן הלכו מהמקום.
נשארת לבד ולא ידעת מה קרה וכולם בבית קפה הסתכלו עליך (סתם דוגמא).
היא תצחק ותסתקרן מהתוכן של הלחישה ואולי תנהלו על זה שיחה קצרה.
אחר כך אתה יכול לבקש ממנה משהו מביך שקרה לה...הסיכויים שהיא תזרום איתך הרבה יותר גבוהים,היא בעצמה רוצה לספר לך על המשהו המביך בשביל לקבל אישור ממך.
בקיצור,תשתמש ברגשות ובכך תגרום לה להשתמש ברגשות ותוך כדי זה,להימשך אליה.
אגב,בדרך כלל בחורות לא מספרות דברים מביכים בקלות,אז אתה יכול לשאול על משהו מצחיק שקרה לה,משהו עצוב,משהו שמח,משהו שהרגיז אותה...בקיצור כל רגש כמעט נכנס למשחק.
בעתיד גם כדאי שתלמד איך לשלב בין כמה רגשות ולעשות לה ממש מערבולת,היא לא תדע מה נכנס בה והיא תקשר את זה אליך והיא תרצה עוד ממך.עוד הרבה.
רוצים להיות פרופסורים לכו לבר אילן!
תשמע אישי היקר כמו שציון ניסה להסביר (אבל כהרגלו הוא דחף יותר מידי נתונים יבשים לנושא) הוא שתקשורת בין אדם לאדם היא משהו שניתן למדידה וככל שתעבוד על נקודות ספציפיות של יצירת תקשורת ותאמן את עצמך לשלוט בכל דרך תקשורת בנפרד ככה יעלה הסיכוי שלך להצליח ליזום קשר מוצלח
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני ארשום לך משפט אחד, ככל הנראה תצטרך בבילון בשביל לתרגם אותו אבל קח (משפט לחיים ד"א)
"אל חרש עצים בלא קרדם"
תהנו, כולכם.