קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-06-2009, 01:26
  2. [מדריך] חרש שיריון\חרש נשק
    על ידי Electronic בפורום Travian
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-04-2009, 16:02
  3. [שאלה] מישהו פה משרת בפלס"ר שיריון?
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 00:49
  4. [שאלה] שיריון
    על ידי ZOmbieGuy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 22:25
  5. [שאלה]שיריון
    על ידי Dan XxX בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 00:29
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

שיריון

ברירת מחדל שיריון

נניח ואני בוחר שיריון במנילה וסביר להניח שלפי זה אני כמעט בטוח אהיה שם.. השאלה לי היא כזאת.. יש לי אפשרות לאיזו חטיבה ללכת?

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני חושב שמתחשבים בבחירה שלך במהלך - סוף הטירונות.

משתמש מתקדם האוואטר של AmberJack
    לייקים
    0
    נקודות
    135

אהלן לשאלתך כמובן שכן ..אתה בוחר לאיזה חטיבה ללכת ו90 אחוז מהמקרים אתה תקבל את מה שבחרת..
    כבר ביום הגיוס בבקום תהיה לך שיחה עם המג"ד של הביסלש והוא יביא לכל אחד דף שבוא הוא רושם איזה עדיפות הוא רוצה לכל חטיבה...ואז מגיעים לביסלש ויום אחרי כבר אומרים לכל אחד איזה חטיבה הוא ומתחלקים ....

המלצה שלי אך ורק חטיבה 188 עוצבת ברק... האנשים הכי טובים וסגל על הכאפק .. נתראה במרץ בשיזפון

ציטוט נכתב במקור על ידי AmberJack צפיה בהודעה
    אהלן לשאלתך כמובן שכן ..אתה בוחר לאיזה חטיבה ללכת ו90 אחוז מהמקרים אתה תקבל את מה שבחרת..
    כבר ביום הגיוס בבקום תהיה לך שיחה עם המג"ד של הביסלש והוא יביא לכל אחד דף שבוא הוא רושם איזה עדיפות הוא רוצה לכל חטיבה...ואז מגיעים לביסלש ויום אחרי כבר אומרים לכל אחד איזה חטיבה הוא ומתחלקים ....

המלצה שלי אך ורק חטיבה 188 עוצבת ברק... האנשים הכי טובים וסגל על הכאפק .. נתראה במרץ בשיזפון
    הבנתי אחי חידשת לי חחחח ועוד שאלה.. איזה חטיבה היא בצפון? או שהמסלול שאתה עושה הוא בכל מקרה בדרום.. איך זה עובד קיצר חחח תסביר לי אם אתה יכול

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

המסלול בדרום תמיד
    עד אתה מגיע לאימון המתקדם ולומד על הטנק הספיציפי של החטיבה אין הבדל בהכשרה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

אממ.. הבנתי שזה ישתנה מהגיוס שלי אבל אני כשהגעתי לבקו"ם קיבלתי שאלון של איזה חטיבה אני רוצה ללכת והתחשבו בי. אמ.. אם אתה לא סגור על עצמך יהיו שם די הרבה מפקדים שיזינו לך את השכל במיוחד מ7..

תאכלס אני ממליץ לך על 401 כי.. זה פוט מרכבה 4, וזה הטנק היותר טוב ומגניב, ולא משנה מה יגידו לך 4 יותר גדול מ3 ו2.

ו.. בקטע של הצפון אז הגדודים ניידים אחי כל כמה חודשים במקום אחר. למשל אני עכשיו באימון ברמת הגולן, אחר תופס קו ברמת הגולן ואחר כך יורד לשטחים לאנערף, מבין? זה מאוד משתנה. אבל אם אתה בשיריון אתה תגיע כבר לכל הארץ
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

לייקים
    0
    נקודות
    135

ככה אחי המסלול הוא 8 חודש שמתחלק לחודש וחצי טירונות חי"ר רובאי 03 ,6 שבועות שכולם בשטח.. קבוע מגיעים בראשון לבסיס אם יצאנו הביתה, מארגנים ציוד ויורדים לשטח עד חמישי ישנים באוהלי סיירים... ככה 6 שבועות, שבוע קליעה,קליעה בסיסי,קליעה מתקדם,פרט חוליה,שדאות ועוד משהו שכחתי.השטח זה השלב הכי קשה יחסית למרות שהוא סבבה כי הזמן טס בשטח...לאחר השלב הזה יש השבעה, יוצאים חמשוש ומתחילים חודשיים וחצי טירונות טנקים שזה נקרא מקצועות, בשלב הזה לומדים בכיתות ממוזגות עם מדריכות רוב היום ואחרי כל שיעור בד"כ יוצאים להדגמה על הטנק... בשלב הזה כל אחד מתמקצע בתחום שלו ( תותחן, טען, נהג).. בסיום השלב הזה יש מסע כומתה, מקבלים תכומתה השחורה ויוצאים לרגילה... ואז מתחילים אימון מתקדם עוד 4 חודש שנקרא בשריון בחלק מהמקומות צמ"פ ( צוות, מחלקה, פלוגה ).. בשלב הזה מתחלקים כבר לצוותים של 3 + מט"ק ומתאמנים רוב היום בשטח... עושים גם אבט"שים בתפוח בד"כ וגם הולכים לאוגמ"ר 80 ליד אילת... סיום השלב מקבלים תסיכה, ואז חלק עולים למבצעית וחלק ממשיכים בשיזפון לקורס מפקדים... בד"כ המבצעית זה ישר עלייה לבסיסי אם שזה רמת הגולן ל7 ו188, ובקעת הירדן ל401. אצלנו הפעם הפלוגות ישר יורדות לעזה ישר אחרי הסיום מסלול בלי להגיע לרמה לפי מה שהבנתי..
    נערך לאחרונה על ידי AmberJack; 29-01-2010 בשעה 18:08.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ

ככה אחי המסלול הוא 8 חודש שמתחלק לחודש וחצי טירונות חי"ר רובאי 03 ,6 שבועות שכולם בשטח.. קבוע מגיעים בראשון לבסיס אם יצאנו הביתה, מארגנים ציוד ויורדים לשטח עד חמישי ישנים באוהלי סיירים... ככה 6 שבועות, שבוע קליעה,קליעה בסיסי,קליעה מתקדם,פרט חוליה,שדאות ועוד משהו שכחתי.השטח זה השלב הכי קשה יחסית למרות שהוא סבבה כי הזמן טס בשטח...לאחר השלב הזה יש השבעה, יוצאים חמשוש ומתחילים חודשיים וחצי טירונות טנקים שזה נקרא מקצועות, בשלב הזה לומדים בכיתות ממוזגות עם מדריכות רוב היום ואחרי כל שיעור בד"כ יוצאים להדגמה על הטנק... בשלב הזה כל אחד מתמקצע בתחום שלו ( תותחן, טען, נהג).. בסיום השלב הזה יש מסע כומתה, מקבלים תכומתה השחורה ויוצאים לרגילה... ואז מתחילים אימון מתקדם עוד 4 חודש שנקרא בשריון בחלק מהמקומות צמ"פ ( צוות, מחלקה, פלוגה ).. בשלב הזה מתחלקים כבר לצוותים של 3 + מט"ק ומתאמנים רוב היום בשטח... עושים גם אבט"שים בתפוח בד"כ וגם הולכים לאוגמ"ר 80 ליד אילת... סיום השלב מקבלים תסיכה, ואז חלק עולים למבצעית וחלק ממשיכים בשיזפון לקורס מפקדים... בד"כ המבצעית זה ישר עלייה לבסיסי אם שזה רמת הגולן ל7 ו188, ובקעת הירדן ל401. אצלנו הפעם הפלוגות ישר יורדות לעזה ישר אחרי הסיום מסלול בלי להגיע לרמה לפי מה שהבנתי..

אתה בטוח ששישה שבועות טירונות? לי היה בערך פי 2 או אפילו יותר..

ואין כזה דבר בסיסי אם.. יש את הבסיסים של המפח"ט אבל אתה מגיע לגדוד ואיפה שהגדוד יושב שזה יאו בקווי טנקים או בקווי חי"ר.. אני למשל לא הייתי בבקעה בכלל ולא יהיה לפי התכנון.
    נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 29-01-2010 בשעה 20:15.

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה

ואין כזה דבר בסיסי אם.. יש את הבסיסים של המפח"ט אבל אתה מגיע לגדוד ואיפה שהגדוד יושב שזה יאו בקווי טנקים או בקווי חי"ר.. אני למשל לא הייתי בבקעה בכלל ולא יהיה לפי התכנון.
    אני אמנם חירניק אבל אם אני לא טועה יש בסיס אם ל7 ברמת הגולן יכול להיות שזה המפח"ט הקבוע ולא המפח"ט הנייד

לייקים
    0
    נקודות
    135

כן אחי מלפני כמה מחזורים ככה זה המסלול בשריון.. גם המפקדים שלי אמרו לי שהיה להם 13 שבועות טירונות.. שינו את זה..

ולגבי הבסיסים אז לחטיבה שלי אני יודע שיש בסיסי אם.. ל53 עלייקה, 71 רוויה א' ו74 רוויה ב' ..

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

תערוך אין סיבה לרשום מספרי יחידות ובסיסים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ

כן אחי מלפני כמה מחזורים ככה זה המסלול בשריון.. גם המפקדים שלי אמרו לי שהיה להם 13 שבועות טירונות.. שינו את זה..

ולגבי הבסיסים אז לחטיבה שלי אני יודע שיש בסיסי אם.. ל53 עלייקה, 71 רוויה א' ו74 רוויה ב' ..

עדין הם רק עושים שם את האימונים בקווים הם לא שם.

אממ.. הבנתי שזה ישתנה מהגיוס שלי אבל אני כשהגעתי לבקו"ם קיבלתי שאלון של איזה חטיבה אני רוצה ללכת והתחשבו בי. אמ.. אם אתה לא סגור על עצמך יהיו שם די הרבה מפקדים שיזינו לך את השכל במיוחד מ7..

תאכלס אני ממליץ לך על 401 כי.. זה פוט מרכבה 4, וזה הטנק היותר טוב ומגניב, ולא משנה מה יגידו לך 4 יותר גדול מ3 ו2.

ו.. בקטע של הצפון אז הגדודים ניידים אחי כל כמה חודשים במקום אחר. למשל אני עכשיו באימון ברמת הגולן, אחר תופס קו ברמת הגולן ואחר כך יורד לשטחים לאנערף, מבין? זה מאוד משתנה. אבל אם אתה בשיריון אתה תגיע כבר לכל הארץ
    חחחח זו הסיבה שפתחתי את הנושא מלכתחילה בגלל שאני רוצה להגיע ל401 בגלל מרכבה סימן 4.. הבעיה היא שאני גר בחיפה ואני לא רוצה את רוב השירות לבלות בדרום.. אז אני לא יודע איך זה מתחלק שיש חטיבה שבדרום וחטיבה שבצפון או שזה מתחלף כל הזמן כמו בחי"ר?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי starwars צפיה בהודעה
    חחחח זו הסיבה שפתחתי את הנושא מלכתחילה בגלל שאני רוצה להגיע ל401 בגלל מרכבה סימן 4.. הבעיה היא שאני גר בחיפה ואני לא רוצה את רוב השירות לבלות בדרום.. אז אני לא יודע איך זה מתחלק שיש חטיבה שבדרום וחטיבה שבצפון או שזה מתחלף כל הזמן כמו בחי"ר?

אולי תנסה לקרוא את מה שאני כותב במקום כל שבועיים לפתוח את אותו הנושא עם אותם השאלות?

זה מתניידדדדדד לפני שבועיים הייתי בדרום, עכשיו אני בצפון, עוד חצי שניה אני בשטחים גדודים נודדים אל תצפה לקבל קל"ב

מה לעשות שאתה דביל שלא עונה על התשובות כמו שצריך? ומעניין לי את הביצה השמאלית איפה היית לפני שבועיים ואיפה אתה עכשיו

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,385 | הודעות: 8,150,967 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect