טוב ראיתי שיש פה מלא בלאגן ומלא אנשים לא יודעים כמה מכס יש על כל מוצר, מה השעה בחול כמה דולר עולה פרס בחול אז הנה שאלות ותשובות.
שאלה: מה השיטות להרוויח נקודות?
תשובה:
-על כל חבר שתזמינות תקבלו 2 נקודות (Z-list מקבל 4)
-צפו בסרטונים בPLAY, על כל סרטון תקבלו 2 נקודות (Z-list מקבל 4)
-ענו על השאלה היומית (למטה בצד ימין DAILIES) תקבלו 2 נקודות (Z-list מקבל 4).
-התחברו למשתמש שלכם לפחות פעם ביום ולחצו על התאריך של אותו יום (למטה בצד שמאל) תקבלו 2 נקודות (Z-list מקבל 4).
-על כל מוצר שתקנו בSHOP תקבלו PTZ (בהתאם למוצר)
שאלה: הסרטונים לא עובדים לי (יש לי מסך שחור) מה עושים?
תשובה: בשביל זה יש מדריך
שאלה: איך אני יודע מתי יש ריסטוק?
תשובה: בדרך כלל ריסטוק זה בהפתעה ולוקרז לא מודיעים לפני, כאשר יש ריסטוק הם רושמים בMy Lockerz ( או בשמו השני Hallway)
שאלה: אני רואה שכל המוצרים רשום עליהם More Soon ואני רוצה להזמין, מה עושים?
תשובה: כל המוצרים לא במלאי, לוקרז מחדשים את המלאי פעם בחודש (בממוצע - לפעמים זה יותר)
שאלה: כמה הדולר שווה היום?
תשובה: לחצו כאן לחישוב דולרים או כל סכום מטבע אחר בעולם.
שאלה: כמה עולה מוצר כלשהו (לדוגמא MACBOOK PRO?) בנקודות של LOCKERZ
תשובה: כנסו לפה, כל הפרסים שיש כמה הם שווים ב PTZ
שאלה: על פי איזה מכס אני משלם? דולר? שקלים?
תשובה: את המכס משלמים לפי שער הדולר בחול
שאלה: מה השעה עכשיו בחול?
תשובה: לחץ כן לשעון עולמי
שאלה: "כמה מכס שווה המוצר הזה?"
תשובה: לחצו כאן
שאלה: אוקי, אני יודע כמה אחוזי מכס הוא שווה איך אני מחשב?
תשובה: פשוט מאוד, ניקח לדוגמא Macbook מהאתר של www.apple.com ה-Macbook הבסיסי עולה 999$, באתר המכס זה נחשב כ"מחשב נישא" שאחוזיו הם 16% עושים 16% מ 999$ (16% כפול 1000$ = 160$)
המכס שלנו הוא 160דולר, עכשיו אנחנו רוצים את זה בשקלים נכנסים לאתר ההמרהלחצו כאן ועושים 160 דולר לשקלים יוצא לנו 600שקל מכס.
שאלה: הזמנתי מוצר, איך אני מקבל אותו?
תשובה: במידה וזה מוצר גדול, שליח של UPS יגיע אליכם עד דלת הבית.
במידה והמוצר קטן תצתרכו ללכת לסניף הדואר הקרוב אליכם ולאסוף את המוצר (זה במידה ויש עליו מסן)
אם המוצר קטן ואין עליו מכס (והוא יכול להכנס בתיבת דואר) אז המוצר יגיע אליכם עד תיבת הדואר.
שאלה: הזמנתי מוצר שיש עליו מכס, איך אני משלם את המכס?
תשובה: במידה והמוצר גדול (קונסלות ומוצרים גדולים) יגיע אליכם עד הבית שליח של UPS עם המוצר, תשלמו מכס ותקבלו את המוצר.
במידה והמוצר קטן ויש עליו מכס (לדוגמא אזניות יקרות), תקבלו פתק לתיבת הדואר שלכם שהמוצר שלכם מחכה לכם בסניף בדואר (יהיה רשום לכם גם איזה סניף) ושתבואו לאסוף אותו, שתבואו לאסוף אותו, רק אחרי שתשלמו בסניף את המכס על המוצר שקיבלתם תקבלו את המוצר.
שאלה: מתי החנות (SHOP) תפתח לכל העולם וכולם יוכלו להזמין?
תשובה: עדיין מידע זה לא ידוע.
שאלה: למה רשום לי על חלק מהמוצרים בSHOP את המילים: Fresh Out? הם אמרו שזה יהיה 24/7 לא?
תשובה: זה 24/7 אבל המוצרים יכולים להגמר (לוקח זמן) מחדשים את המוצרים כל שבוע (מחליפים חלק מהמוצרים)
שאלה: למה יש כאלו שיכולים לראות את הSHOP ואני לא?
תשובה: רק חברי Z-List יכולים לצפות בינתיים בSHOP אך לא להזמין..
אוקי עכשיו הנה כמה שווה כל מוצר בחול בדולרים -