מעל שעה
בשרי
דרגת קושי בינונית
לתבנית של 1.6 ליטר.
מצרכים
450 גרם חמאה רכה
300 גרם כבד אווז
300 גרם כבד עוף מנוקה
5 ביצים
זר טימין
4 בצלי שאלוט
1/2 כוס יין מדרה
1/2 כוס ברנדי
קורט מלח
קורט פלפל
קורט סוכר
קורט אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה
1. מניחים את החמאה, האווז והעוף על השיש בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.
2. מבשלים את בצלי השאלוט עם היין, הברנדי והטימין, עד שכל הנוזלים מתאדים.
3. מכניסים למעבד מזון את השאלוט, הכבדים, החמאה, הביצים, התבלינים והסוכר, וטוחנים היטב.
4. מסננים מנוזלים עודפים, ויוצקים את העיסה לתבנית.
5. מכסים בנייר פרגמנט (למניעת הידבקות לנייר הכסף), עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 100 מעלות, למשך 90 דקות.
קרדיט לוואלה.






מעל שעה 

ציטוט ההודעה