יש עדיין הרבה בלבול לגבי אופן ביצוע BK Combo מיומנות.
זה ילמד אותך איך לעשות את כל הצורות של BK Combo כראוי בשעה במהירויות גבוהות. אבל לפני שאתה יכול לעשות Combo, אתה חייב לעשות Marlon טבעת הכבוד / ולחקור את הדארק סטון.
ישנם סוגים רבים של שילובים של הקומבו.
ראשון - Weapon Skill + Twisting Slash + Death Stab
שני- Weapon Skill + Twisting Slash + Rageful Blow
שלישי- Weapon Skill + Rageful of Blow + Twisting Slash
רביעי- Weapon Skill + Rageful of Blow + Death Stab
חמישי- Weapon Skill + Death Stab + Twisting Slash
שישי - Weapon Skill + Death Stab + Rageful Blow
בעיקרון האחרון 2 מיומנויות Combo יכול להיות בכל תחום כישורי 2 (פרט לנפח), אבל את הכשרון הראשון תמיד חייב להתחיל עם נשק מיומנות. שני טפסים חזקים ביותר הם בטופס הראשון והשני / הרביעי בטופס.
הראשון טופס להיות הכי חזקים בגלל המהירות שהוא מבוצע בבית. אם נעשה כהלכה, את הטופס הראשון יכול להיות מבוצע 2-3 פעמים לשנייה. Downside את זה אתה חייב להשאיר את העכבר מעל hovered היעד שלך תוך כדי להפעיל את כישורי 3 או אחר זה לא יעבוד. אני מוצא עושה טופס זה יעיל נגד יריבים כי עדיין נשארים תוך התקפות שקשורות טווח, כגון SMS, Elves ו-Combo פחות BKs מי להישאר עדיין בעת התקפה עם מיומנויות. אם אתה נלחם עם BK מי משתמש בטופס זה הרבה, ייתכן שיהיה קשה להשאיר את לחצן העכבר הימני לחוץ, את הסמן על היעד ואת מיומנויות Switch ברציפות בשל הסתובבות מתמדת.
בטופס השני הוא בשימוש נפוץ על ידי BKs שיש להם ידע איך לעשות Combo אך אין אפשרות להפעיל את הטופס הראשון די מהר כי הם ל"ג הרבה או שעדיין לא יכול להתמודד עם הטופס הראשון. טופס זה לאט יותר ואינו מחייב אותך לקבל את הסמן מעל היעד ברציפות כמו הראשון בטופס. טופס זה Combo יהיה להפעיל בו מעט יותר מאשר הטווח הראשון טופס יש AoE (בשטח של השפעת). טופס זה מאד יעיל בעת ל"ג הרבה צביעות ואת המפתחות מהר מספיק להחליף במהלך הקרב.
הרביעי הוא בעצם צורה של וריאציה איטית יותר של הראשון בטופס.
עכשיו, איך לבצע Combo.
ודא שיש לך את הכישורים אתה משתמש, רגש חם, 1-3. בדוגמה זו, אני מוכן לעשות את הטופס השני אני יהיה כל כך חם עד מפתח נשק מיומנות 1, rageful מכה העקמה 2 ו 3 כדי לחתוך.
ראשית, החזק את לחצן העכבר הימני מעל את היריב שלך BK כך הוא מבצע את מיומנות הנשק. תחזיק את זה כמה זמן שתרצה. כשתהיה מוכן, הקש 2. זה פוצץ לאחר Rageful להפעיל את הנשק מיומנות. כאשר אתה רואה את האדמה מתחיל הסדק של מיומנות, מיד הקש 3 לבצע העקמה לחתוך. העקמה כאשר מבוצע בסוף ו Combo מצליח, אתה צריך לראות פיצוץ גדול כחול ו קול פיצוח חזק.
אם אתה מרגיש את הטופס השני הוא איטי מדי, בואו להעביר את הראשון על גבי הטופס. Hot-Key מיומנות נשק ל 1, כדי לחתוך העקמה 2 ו 3 כדי לדקור למוות.
שנית, התחל מיומנות 1 ו החזק את לחצן העכבר הימני על היריב שלך. החזק אותו במשך כמה שניות, אם אתה רוצה, אז כאשר תהיה מוכן, הקש 2 מיד לאחר מכן 3. אז הזמן בין 2 ו 3 צריך להיות מיידית, אתה לא יכול לעכב או אחר Combo ייכשל. התוצאה זהה, כחול ו הסדקות קול נפץ. הדרך הטובה ביותר להתאמן טופס זה על ידי לשאול מישהו שיש לו טוב מגן או אזור Favorit את הטירה המצור על דלתות Loren עמוק P =
ועכשיו לשני הקומואים החדשים של S4.
1- Weapon Skill + Death Stab +Blow of Destruction
2- Weapon Skill + Rageful of Blow +Blow of Destruction
קרדיט לפורום אחר על המידע וקרדיט לי על מציאת המידע והבאתו [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]

ציטוט ההודעה