יש לי אחוזת גיבור רמה 10 אז ראיתי שיש מידע על נוות מדבר שם אז אני מפרסם את זה כדי שלא תשאלו שאלות יותר על הנוות מדבר.
מהם נוות מדבר?
ישנם ריבועים עם יערות, הרים, טיט, מכרות ואדמות-יבול. על המפה. ניתן לספח ריבועים אלו בעזרת גיבור ולהציע לכפר להגביר את ייצור משאביהם
אין כרגע בבעלותך שום נוות מדבר
כיצד אני כובש נווה מדבר?
הינך יכול לכבוש נווה מדבר בעזרת גיבורים. על ידי תקיפת נווה המדבר באופן עקבי בעזרת הגיבור. נווה המדבר הכבוש יתווסף לכפר שממנו הגיבור תקף. זכור שנווה מדבר חייב להיות במפה הקטנה מסביב לכפר ((מרכז את כפרך)) כדי שניתן יהיה לכובשו. במילים אחרות, נווה המדבר חייב להיות ברדיוס של עד 3 ריבועים מסביב לכפרך. הינך זקוק לאחוזת גיבור 10, 15 או 20 כדי לכבוש נווה מדבר.
הינך יכול להחזיק רק ב-3 נוות מדבר לכפר
האם ניתן לנטוש נוות מדבר?
כן, זה אפשרי. אחרי שכבשת לפחות נווה מדבר אחד אופציה זו תהיה זמינה כאן.
כיבוש/התקפה של נוות מדבר בבעלות שחקן אחר
בכדי לכבוש נווה מדבר מידי שחקן אחר, הינך צריך להרוס את ההגנה ולתקוף עם הגיבור פעם אחת או יותר. אם ברשות המגן 3 נוות מדבר הינך צריך לתקוף רק פעם אחת עם גיבורך. אם בידי המגן 2 נוות מדבר, הינך צריך לתקוף פעמיים. אם למגן יש רק נווה מדבר אחד הינך צריך לתקוף 3 פעמים ואז נווה המדבר שלך.רמז: גיבורים לא נעלמים אחרי שהם מספחים נווה מדבר כמו המנהלים (סנטור, צ'יף, צ'יפטן) אחרי שהם כובשים כפרים, אלא הם ימשיכו להתקיים כמקודם.
פשיטה של נווה מדבר יגרום לכוחותיך לבזוז את הכפר המחזיק בנווה המדבר. הכפר הניתקף יאבד 10% ממשאביו להתקפה כל 10 דקות. בכדי להגן על נווה מדבר כנגד פלישות, הינך יכול לתגבר אותו בכוחות אשר ניתנים לשליחה דרך נקודת המפגש של הכפר אליו הם משתייכים, כאשר הם גם מוזנים דרכו
נ.ב
המידע הזה אמור להיות בטרוויאן שאלות נפוצות אבל זה כתוב שם באנגלית כי הם שכחו לעדכן את זה.
זה הפרוש של ההסבר שיש שם ^^

ציטוט ההודעה