קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]קונה XBOX יום ראשון מחפש שם של חנות
    על ידי BigBeng5 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2009, 18:48
  2. עזרה דחוף! בקשר למסיבה בלכת של יום ראשון
    על ידי H.I.M בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-03-2007, 21:45
  3. משהו גדול הולך לקרות כאן...יום ראשון שעה 20:00
    על ידי ShAhAr בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 18:46
  4. בבוקר יום ראשון של בצפר :( :(
    על ידי Bboy_Mastik בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[עזרה]בקום יום ראשון רוצה תפקידים של מחשבים...

ברירת מחדל [עזרה]בקום יום ראשון רוצה תפקידים של מחשבים...

שלום לכולם ...
    הייתי בקשר"ג אבל יצאתי ויש לי קהס 42 ותש 2
    יום ראשון אני הולך לבקום ואני רוצה תפקיד שקשור למחשבים ורשתות ותפקיד שיעזור לי אחרי זה באזרחות ...
    ברור שלממר"ם ולכול אלה שצריך מיונים קדם צבאיים אני לא יכול להגיע אבל יש עוד תפקידים טובים שלא צריכים מיונים קדם צבאיים ?
    נתונים :
    קבא 54
    דפר 70
    פרופיל 72- קהס 42 ותש 2 לא יכול לא קרבי ולא תומך לחימה ולא להיות בגדודים
    חיפשתי הרבה בפורומים ושאלתי אנשים ובנתיים מצאתי רק 2 תפקידים טובים שקשורים למחשבים ורשתות בלי מיונים ואני אבקש בבקום להיות אחד משניהם אבל ככל שהתפקידים שאני אבקש גדולים יותר כך הסיכוי שאני אקבל מה שאני רוצה גבוהה יותר והתפקידים האלה הם טמ"מ ,מר"מ..
    ושאלה אחרונה אמרו לי שלטמ"מ צריך להראות תעודת בגרות ושהיא תיהיה טובה אז נראה לכם שעם תעודה כמו שלי יש לי סיכוי להתקבל ?
    אנגלית 5 יחידות 85 סופי
    מדעי המחשב 5 יחידות 67 סופי
    מתמטיקה 4 יחידות 68 סופי
    ביולוגיה 5 יחידות 70
    וכל השאר אזרחות והיסטוריה וכאלה 60...עברית 75...
    תודה לעוזרים...

2. קישורים ממומנים

אחי אני יודע מאחי (נגד בחייל תיקשוב) שהיה לך קשה להגיע לתפקידים אלה משום שהם דורשים מיון קדם צבאי אבל יש לך קבא מתאים ... אני לא יודע עם הקה"ס יפריע לך כי יכול להיות שלא תוכל לעבור סיווג אבל אל תתפוס אותי במילה בכל מקרה תלך לקצין מיון ותגיד לו שאתה רוצה תיקשוב או מודעין ואל תתקרב לחימוש!!!!!!!!!!!

ברירת מחדל מודיעין אני לא יכול

מודיעין אני לא יכול כי כול התפקידים זה עם מיונים קדם צבאיים ואני רוצה להיות בחיל תקשוב כי זה מה שעוסק במחשבים ורשתות ...
    יביאו לי להיות בטמ"מ או מר"מ ? יש סיבה שלא ?
    בגלל זה אני רוצה שתביאו עוד שמות של קורסים עם מחשבים ורשתות שאני אוכל לברר עליהם ולבקש אותם בבקום וכך הסיכוי שאני אקבל אחד מהקורסים יהיה גדול יותר ...

ממר"ם לא אתה יכול לקבל מת"ם או בטמ"מ או מפעיל רשת... קיצור יש אבל אני כמעט בתוך שממר"ם לא תתקבל כי זה קורס שעושים לפני צבא והוא לא נחשב בפזם

ברירת מחדל רשמתי שאני לא יכול ממר"ם ...

מה זה מפעיל רשת זה מר"מ ?(לא ממר"ם יש הבדל )
    רשמתי או טמ"מ או מר"מ ומת"מ זה בגדודים ואני לא יכול יש לי קהס זה פוסל לי את הקורס הזה ...

את זה אני לא יודע אבל עם יש לך קהס אני לא יודע עם אתה יכול לקבל סיווג... תבדוק את זה אחי כי בלי סיווג אתה לא יכול להכנס לחייל תיקשוב
    נערך לאחרונה על ידי naty1212; 30-01-2010 בשעה 15:46.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אפשר לקבל סיווג עם קה"ס.

לפותח האשכול, יש בבקו"ם עצמו (בתל השומר) מקום שמתעסק ברשתות, ניהול וסיסטם, תבקש ראיון שם, מקום לא רע בכלל, ברח לי השם שלהם. הם אחראיים על כל מערך המחשבים \ שרתים בבקו"ם.

לשאר הדברים יהיה לך קשה מאוד להגיע ללא קורס מקדים וכו', אלא אם יש לך ידע מקדים.

בכל אופן, לכל מקום שתגיע, תבקש דברים שקשורים למחשבים ותסביר להם שיש לך ידע וניסיון, הם כבר יראו אם אפשר להכניס אותך או לא.

ברירת מחדל אז שאני מגיע לבקום

לבקש טממ או מרמ ואם לא יתנו לי אז לבש ראיון בבקום במקום הזה שאמרת ? כדי להיות שם צריך לעבור קורס ? כמה זמן ? עדיף לי להיות בטממ ,מרמ ,הבמקום בבקום ..צתעזור לי לסדר את זה לי מה שאתה יודע ממה שעושים במקום הזה בבקום ...
    עדיפות 1 .טממ
    2.בקום או מרמ מה עדיף לי ? אני גר בבש ותל השומר זה די רחוק ומרמ אפשר בכל בסיס אבל עם הדבר הזה בבקום ממש טוב אז אולי שווה לי ...

ברירת מחדל איזה קורסים אתם יודעים שעוברים דברים שמקבילים לקורסים MSCE\CCNA ?

איזה קורסים אתם יודעים שעוברים דברים שמקבילים לקורסים MSCE\CCNA ? אני יודע שטמ"מ עוברים ccna

ברירת מחדל שיבוץ לאחר קורס מרמ

אחים שלי אני בקורס מרמ בסוף והמפקדים שלי אוהבים אותי ואני מצטיין ואמרו לי אם אני אמשיך ככה אני אוכל לבחור אחרי זה איפה להשתבץ כי הם ייתנו עליי המלצות ...
    עכשיו יש לי אפשרויות כמו קרייה,להשאר בבסמח ,ממרם ששם הטכנולוגיה מתקדמת מאוד או בסתם בסיס בב"ש קרוב לבית..השאלה מה ההבדל ? האם מכל המקומות אני יכול לצאת לMCSE MCSA ccna אם אני יהיה חייל טוב ? אני יודע שאני יתמקצע יותר בקריה ובמקומות כאלה אבל אני רוצה הוכחות כתובות למה שעשיתי אם אני יהיה בקריה אני אעבוד יותר זה נכון אבל לא יהיה רשום לי שעבדתי יותר ולא ישאטלו אותי אחרי הצבא באיזה בסיס שירתת ...לכן יש דרכים להוכיח שהתמקצעתי יותר ? או שרק הקורסים שעשיתי יכולים לעזור ולהגיד שהתמקצעתי ?
    זהו תודה רבה לעונים סליחה על החפירה יום טוב...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע, עדיף שתגיע לתפקידים בבסיסים בקרייה \ בסמ"ח, ברמת העיקרון כשתגיע לריאיון עבודה, זה לא נגמר בזה שאתה אומר "הייתי בצבא פה ושם" אתה צריך להוכיח שיש לך ניסיון.

בנוגע לCCNA וכו', אין סיכוי שתצא לקורס כזה במסגרת מר"מ, גם לא אחרי השיבוץ, אתה יכול לעשות את זה בצורה פרטית.. מה שכן יכול להיות זה שאם תיהיה ממש טוב תקבל תפקיד יותר טוב ממרמניק וישלחו אותך לקורסים וכו'.

ברירת מחדל אהה הבנתי

ואיזה תפקידים יש יותר טובים ממרמניק ? שלא צריך מיונים קדם צבאיים בשבילו ? דיברתי כבר עם הקצינה שאחראית עליי בבסמח שאני רוצה לעשות משהו יותר כמו נתממ ואי אמרה שאי אפשר ...
    וגם אם אני יהיה חייל טוב לא יוכלו לתת איזה צופר איזה קורס ?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

בנתממ עושים CCNA (ללא הבחינה בג'ון ברייס, אתה צריך לשלם 300$ כדי לעשות את הבחינה ולקבל תעודה רשמית), תשמע, אתה חייב להבין, אתה כרגע עובר קורס, אבל הכל תלוי בך, אחרי שתשובץ במקום מסויים אתה יכול לשחק עם השיבוץ שלך במידה ויש לך כישורים שהם מעבר למה שהוכשרת, תנסה לברר איפה יש מגוון תפקידים רחב, ותאמין לי שעם נכונות והתמדה אתה תגיע לתפקיד יותר טוב בלי קשר לקורס שעברת.

תסיים את הקורס, תשתבץ במקום טוב, ומשם הכל פתוח.

ברירת מחדל סבבה אחי

אבל איפה זה מקום טוב ? זאת השאלה שלי ...האם בכל מקום שבו אני יהיה חייל טוב יש לי אפשרות להתקדם ולעבור קורסים מסויימים ? נגיד בבסיס רגילים ליד ב"ש נראה לכם יש אפשרות להתקדם או חייב קרייה או בסמח או דברים כאלה ? שמעתי שיש בסיס בב"ש שהוא רק של חיל תקשוב מישהו שמע על זה ? כי בטוח זה מקום טוב וגם קרוב לבית...

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני לא מכיר את הבסיסים בב"ש, תנסה לחפש מידע באינטרנט.

אני יודע שכמעט בכל מקום תוכל להתקדם ושהכל תלוי בך, זה נכון בוודאות, בכל בסיס ובכל מצב בחיים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect