יש לי מישהי באיסיקיו שסתם הכרתי פעם היא לא מהאזור של העיר שלי אפילו אבל כול פעם שאני מתחיל שיחה היא אומרת שהיא עסוקה למרות שיותר משנה לא שלחתי לה הודעה אבל גם אז היא הייתה אומרת שהיא עסוקה
איך אני יכול ליגרום לה לענות ושהשיחה תיזרום?
יש לי מישהי באיסיקיו שסתם הכרתי פעם היא לא מהאזור של העיר שלי אפילו אבל כול פעם שאני מתחיל שיחה היא אומרת שהיא עסוקה למרות שיותר משנה לא שלחתי לה הודעה אבל גם אז היא הייתה אומרת שהיא עסוקה
איך אני יכול ליגרום לה לענות ושהשיחה תיזרום?
|
|
קודם כל באיסיקיו זה כלום ואינלך מה לעושת עם זה..
תראה שהרבה יותר כיף לקבל מזמוז אחד מאשר 100 "אני אוהב אותך" מאחת באייסי שגם ככה לא תראה..
יאללה ידידי תתחיל לקרוא על פיקאפפ
פה זה פורום פיקאפ, לא פורום "מתבגרים ומתגברים" שבו אתה פורק על הילדה שמסננת אותך באייסי.
רוצה הצלחה אמיתית? צא החוצה ותתחיל לפעול. אייסי לא כלי למשיכה, לא היה ולא יהיה.
ככה גם לא פייסבוק, לא שוקס ולא מסן.
אין משפטי מחץ שיגרמו לה לחשבו "וואי אני חייבת לדבר איתו" - הכל בא מבפנים.
תתעמק קצת בחומר - אם אתה ידוע אנגלית תשיג את הספר של מיסטרי, אם קשה לך תזמין את הספר של מאפי.
את החומר תשלים באינטרנט ומהשטח.
תעשה טובה לעצמך, אל תשתמש באיסיקיו ככלי ליצירת קשרים עם בנות שאתה רוצה.
צודק בהכל חוץ מהשורה האחרונה.
שתדע לך שפייסבוק הפך לכלי רציני בקרב פיקאפרים
http://www.seductiontuition.com/online-dating.html
שמעתי על זה אני חושב, אך עדיין אין כמו הדבר האמיתי...פשוט לא מתחבר לכל הקטע של ההיכרות באינטרנט..אולי אנסה מתישהו בשביל ללמוד משו חדש.
גם אני לא מתחבר תכלס... לדעתי זה הרבה יותר קשה. רק ציינתי שהדבר קיים :]
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
הקטע עם כל השירותים האלו שמאוד קל לבלבל בין משהו אחד לשני ולקבל רושם מוטעה אימרה שאמורה להישמע צינית יכולה להתפס כמשהו רציני שיוביל מהר מאוד לסיום בטרם עת של השיחה..
בכל מקרה תצאו בחוץ ותחדדו את הכישורים שלכם המסן האי סי והפייסבוק (במיוחד) רק גורמים לכם ניוון ורושם מוטעה על היכולות שלכם בפרקטיקה...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-02-2010 בשעה 00:37.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
האמת שזה סתם כדי לעבוד קצת על ONLINE GAME,לא מעניינת לי את הביצה הבחורה הספציפית למרות שהיא 8.5 סולידית.
מה שכן אני עדיין בשיחה עם אותה בחורה,כי תמיד יש לה מה להגיד ומצידי השיחה תסתיים ברגע שהיא תגיד משהו בסגנון של "שיהיה לך יום נעים" או וואט אבר,אבל זה עוד לא קרה אז אני מניח שאני פועל נכון עד כה.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
כול מי שחושב שזה פריקה שיחשוב שוב זה על הזין שלי שהיא לא עונה פשוט ראיתי שיש פיתוי דרך האינטרנט כמו שליחת הודעה שיגרור תשובה וזה מה שרציתי לישאול פה