קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
התסכול
תסכול כאשר אתה עושה ולא מצליח, תסכול כאשר אתה דחוי, תסכול כאשר כבר לא שמים אליך לב וכו'... - לא צריך להוציא את כל הארסנל שלך.
למי מאיתנו לא קרה שפגשנו בחורה, דיברנו איתה, צחקנו איתה, שיחקנו איתה ועוד... אבל לא לא יצרנו משיכה מוחלטת.
בהתחלה זה היה קורה לי הרבה, מה שהיתי עושה באותו מצב זה להוציא את כל הארסנל שלי (הומור, יצירתיות, משחקים וכו' וכו') - שגוי, היא מבינה שאתה מתאמץ בשבילה, אתה קופיף השעשועים שלה.
במקום זה - פשוט להפסיק.
עד כמה ברור שזה נשמע, לרוב מהמתחילים לא ככה זה בשטח. (אצלי זה היווה בעיה מרכזית)
ניתן להרגיש מתי מחפשים אותך, כנראה שאתה גם תשים לב שהן מרגישות שאתה מחפש אותן. הפתרון הכי טוב זה סיבוב של 180 מעלות, לגשת לדבר עם חבר 5 דקות או אם מישהו אחרת ופעם הבאה שמבטכם יתלכד, התוצאה תהיה טובה יותר.
לא מתרכז פה בפירוטים, מקווה שהבנתם לאן חתרתי
נערך לאחרונה על ידי HellMax; 07-02-2010 בשעה 17:05.
-
-
משתמש מתחיל
האמת לא הבנתי את המסר שלך כל כך.
-
משתמש כבוד
מאוד פשוט תום, והוא צודק במאה אחוז.
אתה רואה שפשוט לא הולך לך, אל תשבור את הראש יותר מידי, רואים את זה.
אתה משדר את זה. תהנה מהשיחה, אם לא זורם, לא זורם. אם אתה מקבל IOI ואז IOD, לא מצליח להתקדם בקינו,
בדיחה אחת מצחיקה ואז אחת לא הולכת. אל תלך עם הראש בקיר כי לא הולך, קח צעד אחורה, תדבר עם מישהי אחרת, תוריד קצת מהנגים, ותעקוף את הקיר.
-
משתמש מתחיל
או שאתה יכול לבוא אליה ב"משפט מחץ" שלא קשור לחיים - "קיבלתי מהש היתי צריך, ועכשיו אני ממשיך הלאה"
ופשוט ממשיך בדרכך.
-
מורחקים
קיצר לא להיות נידי. הכי טוב לחזור לשאר האנשים ולהמשיך עם הDHV. (: היא כבר תבוא אליך לבד.
אחת הסיבות שאני לא מת על להתחיל עם בחורות אחד על אחד מההתחלה..חוצמזה שנדיר למצוא מישי שווה לבד. :] ותמיד יותר כיף שיש הרבה אנשים.
אני רוצה גם להמליץ על משו שאני מתכוון גם כן לעבוד עליו כרגע, כשאתה הולך לסארג' אתה בעצם מציב לעצמך את 2 המטרות האלו:
1. לקבל X דחיות (בהתאם למס' האנשים במקום, האם הוא TARGET RICH או שהוא TARGET POOR? הכל יחסי).
2. להתאמן על הגיים עצמו. בין אם זה שפת גוף, טונאליות, להתגבר על הAA (המטרה הראשונה מאוד עוזרת)..קיצר, כל דבר שהוא לא לסגור.
ככה אתה אשכרה משתפר, לא מתפקס על "אוי שיט אני חייב לסגור מה אעשה אם לא אסגור אצא AFC" - הלחץ ירד ממך, מה שיעלה את האינר גיים וביחד עם זה את האאוטר גיים.
ומשם, הבנות יבואו אליכם כבר לבד. סמכו עלי. רק תפתחו, תעבדו על הגיים שלכם ואל תפחדו ותשארו רגועים. כשאתם באים במטרות כאלו זה הרבה יותר קל.
אני אומר לכם מראש, התוצאות יפתיעו אתכם. יותר ממה שאתם חושבים.
-
משתמש מכור
לדעתי, בניגוד לזה שמעלי, לא לחשוב בכל המושגים האלה. פשוט תתחילו עם מישהי תהנו, תשמשו בכל הכלים שלמדתם אבל לא חושב שצריך לחשוב על זה בצורה של מסגרת ומטרות זה סתם מלחיץ. ומישהו פה נראה לי אמר את זה פעם, אם אתם תחשבו בצורה של מושגים אתם כל הזמן תהיו בלחץ יצרתי כבר משיכה? להתחיל נוחות? אני במצב שאפשר להחמיא לה כבר? חבל...
פשוט תעשו כייף תציבו לכם מטרה של להנות!
ובקשר לאשכול, כמו שנאמר, אם לא הולך אז לא הולך. למרות שהפיק אפרים אומרים שאפשר להשיג כל אחת. אולי אתם עוד לא בשלב הזה ולא כזה נורא לוותר על מישהי ולחזור אחר כך או לא לחזור בכלל.
-
מורחקים
אחת ההנאות הטובות ביותר זה שיפור עצמי (לפחות בשבילי). הקטע שאמרת פה על ה"האם עשיתי X", נובע מהלחץ של "אני צריך לסגור" בצורה כזו או אחרת גם אם זה לא קשור באופן ישיר לזה. המשפט שכתוב לי מסמל טוב את מה שאני חושב לגבי זה.
בגדול התחום עצמו הוא אמור להיות כיפי ולא מלחיץ. אני מקווה שכל אחד פה יודע שזה לא תחרות של "מי סגר הכי הרבה" או דראק אחר..הכל עניין של מאיזו זווית אתה רואה תתחום הזה.
-
משתמש מכור
המשפט שלך בחתימה נכון מאד(פייט קלאב?) אבל הוא סותר את העניין של לעבוד לפי מסגרת!
-
מורחקים
יש הבדל בין לעבוד לפי מסגרת בפנאן לבין לגרום לה להלחיץ אותך. אל תתן לדבר שבבעלותך לשעבד אותך. :]
כי הרי, בסופו של דבר כל ה"מסגרת" הזו תבוא לך טבעי - סה''כ דבר שקוראים לו "שיפור עצמי".
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-02-2010 בשעה 00:48.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום