קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

שיטסט - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    אתה באמת מאמין בזה? תאורטית אולי אתה צודק. סבבה אני אזרום איתך בסיטואציה, הכרת מישהי והבנת שיש לה חבר שנה+ אז סבבה היא נמשכת אלייך ואם לא היה לה חבר היא הייתה עושה אותך על המקום, אבל מה לעשות, היא לא פנויה וכמה שהיא נמשכת אלייך היא תתאפק כי היא אוהבת את חבר שלה. ואני מדבר על חלק מהמקרים ברור שזה לא בהכרח אני רק ציינתי שלא תמיד צריך ללחוץ יותר מדי כי לפעמים זה סתם בזבוז זמן...

חבל שאתה כל כך מקובע בדעה הזאת כי זה לא נכון... אני לא יודע איזה בנות אתה מכיר (בלי לזלזל חס וחלילה) אבל לא כל אחת שנמשכת לאיזה מישהו שהיא לא מכירה תבגוד איתו...
    מה שמפריע לי זה שאתה בא בגישה "על הזין שלי החבר שלה, אם היא נמשכת אלי אז זה מה שחשוב" ואתה אולי כן תדע מתי להפסיק אבל אחר כך יבוא בן אדם, יקרא מה שאמרת ויחשוב אז "אם היא אומרת שיש לה חבר אז זה שיטסט" והוא לא יפסיק לנסות עד שחבר שלה יבוא וידפוק לו מכות, אל תשכח איפה אתה גר.
    לא קשור איזה בנות אני או אתה מכירים. זה הגיל שבו אתה מחפש את הטוב ביותר (בגדול זה תקף לכל הגילאים לדעתי, אך לא אכנס למשו שאני עדיין לא נמצא בתוכו...מדבר איתך על טווח הגילאים שלי ושלך).
    היא רואה מישו טוב יותר מהחבר שלה ויותר מושך והוא עושה את כל התהליך בצורה נכונה? היא תימשך אליו ואם הוא יודע מה הוא עושה, היא תשחק לו בחבר שלו שם למטה תוך כדי שחבר שלה מדבר איתה בפלאפון והיא ממציאה לו סיפור מצוץ מהאצבע...או ממקום אחר. :]

אני סה''כ אומר שאפשרי להפריד -כל- זוג. גם הזוג שהכי לא נראה לך כזה. זה למה אני אומר שכל הקטע שהיא "אוהבת" את חבר שלה זה סה''כ משו בראש שלה, שמאוד אפשרי לעקוף (ולא כ''כ קשה כמו שהרבה חושבים).

אמרתי שאנלא ממליץ על זה, אבל זה לא אומר שזה איזה משו בלתי אפשרי או ש"רק זונות ושרמוטות יעשו זאת". תמחקו תמילה "זונה" מהלקסיקון שלכם, אלא אם כן מדובר באחת שבאמת עומדת בצומת. כי זה יכול לקרות גם לבחורה הכי "אמינה" ככיבול. אם היא נופלת לידיים של מישו שיודע מה הוא עושה...

הנה מקרה קלאסי שאני עושה כשיש למטרה שלי חבר.
    פעם פתחתי סט, ראיתי תמטרה שלי, ובשלב מסויים התגלה לי שיש לה חבר..שנה וחצי בערך. אח''כ הוא בא לשם, אך ירדתי ממנה עוד לפני. פשוט הכרתי את שתיהם וזהו. :]
    אבל בגדול, אפשרי להפריד בינהם. לאדע אם הייתי מצליח או לא, אבל היו אנשים כן היו מצליחים, תהיה בטוח.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אני אגיד לך דוגרי, זה קצת עצוב שאתה חושב ככה. אני לא רוצה להפוך את זה לשיחה עליך אבל אם זאת הגישה שלך אז אני מניח שאתה מחפש רק זיונים, כי בקשר אתה כל הזמן תחשוב שחברה שלך בוגדת בך ואולי אתה תבגוד בה.

אני חושב שזה פשוט עניין של השקפה ואנחנו הפוכים קצת בקטע הזה. לא שאני נאיבי וברור שאפשר לפרק זוגות. אבל באופן כללי אני לא מבין איך אתה כל כך בטוח שאם "אתה עושה את זה נכון" אז זה בטוח ילך לך.

אם אתה רואה מישהי כוסית בטירוף והיא עושה לך את זה בטירוף, אתה לא תאנוס אותה למרות שהיית מוכן לעשות המון בשביל לשכב איתה. למה זה? כי למרות היצרים שלך אתה יכול להתאפק (אני לא אכנס לזה שאנשים היו אונסים אם לא היה על זה מאסר בלי לכניס לשיקולים את מה זה עושה לאישה). אתה בטח אומר מה זה קשור ושאני נסחף אבל אם תקרא בין השורות זה בדיוק אותה דבר.
    גם אם קשה לך להאמין/לקבל, יש אנשים שלא יבגדו, לא משנה כמה גדול הפיתוי. מתוך כבוד ואהבה לבן/בת זוג שלהם, אם אתה לא מאמין באהבה אתה אולי לא תבין את זה אבל אני מנסה איכשהו להסביר לך שזה שאתה אומר שאפשר לפרק כל זוג, זה מצחיק כמה שזה לא נכון.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בגדול, אין לי אישית נסיון בקשרים של זמן ארוך. נסיון אישי לפחות, אז הדעה שלי משתקפת על מה שראיתי עד היום אצל אחרים.

מוזר, דווקא כשאני תפוס יש לי מספיק אפשרויות לבגוד בחברה שלי (חוק מרפי, זה קרה לכל אחד מתישהו). אך עדיין לא זכור לי שעשיתי את זה מתישהו, אלא אם כן היא סיממה אותי, גררה אותי לשיחים ו...NEVERMIND.

אתה כבר בטח יודע, שבנאדם שיש לו טיפת בטחון עצמי מאמין שהוא האפשרות הכי טובה בשביל החברה שלו. אתה הפרס, זוכר? ואם יצא מצב שהיא בגדה בך? קורה, כנראה היא מצאה מישו טוב יותר (עם הגברים הכוסיות ששי בימינו זה נדיר יחסית, אבל זאת אופציה), או שטעית איפשהו בקשר (זאת סיבה יחסית נפוצה לבגידות/הפסקות בקשרים) או שסתם נפלת על בחורה לא מתחשבת שבגדה בך -בלי- סיבה הגיונית. או שהיא שתתה והיה איזה מתוסכל מינית שניצל את זה (אפס חסר כבוד עצמי שחכם על שיכורות, אך אין לו ביצים לגשת לאף אחת אחרת.)

מעבר לזה, לא רואה עוד סיבות..אתה מוזמן להוסיף אם שכחתי משו. והאלה שיאנסו אם לא יהיה תקטע של המאסר, הם סתם חרא אנשים..הם לא דוגמא לכלום ויש להם בעיה נפשית כלשהיא..או שהם מתוסכלים מינית.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-02-2010 בשעה 00:12.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

חח לא הבנתי למה נתת לי סיבות לבגידה.

שמע אני לא אומר שאנשים לא בוגדים רק אתה אומר שבצורה אבסולוטית כולם בוגדים ואני אומר לך שזה לא נכון.
    אם היו לך אפשרויות לבגוד למה לא בגדת?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא -כולם- בוגדים, אתה צודק בזה. מה שכן? זה יכול לקרות לכל אחד ואחת, גם מהבנאדם שאתה הכי פחות מצפה שזה מה שהוא יעשה..קיימת אפשרות כזו. NEVER SAY NEVER, זאת הנקודה שלי. מעבר לזה, זה עניין של אמונה אישית אשר מסתמכת על ראיות בעיקר. וגם כי לא יצא לי לחוות קשר רציני ככל הנראה, זה גם גורם משפיע על אותה האמונה. היא יכולה להשתנות, כשאראה אחרת.

אחד מהעקרונות שלי, הוא לא לבגוד במישי שאני איתה בגלל מספיק סיבות. זה פוגע בה, בי ובסביבה שלה. סתם בעיות וכאב ראש.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

בדיוק השורה האחרונה שלך זה מה שרץ להרבה אנשים (כשהם בקשר) בראש. וזאת הסיבה שרוב האנשים לא יבגדו- זה פוגע בך, בה וגורם להרבה כאב ראש =]

העיקר שהגענו להבנה :] ומן הסתם יש הבדל אם זה קשר בגיל 16 או קשר בגיל 18 כי אמנם זה שנתיים אבל ההבדל הוא עצום.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

להרבה אנשים גם רץ בראש שהם צריכים ללכת להתחיל עם בחורות ש-הם- רוצים, לא לפחד ולא להתפשר. אך האם כל מי שחושב ככה אשכרה עושה את זה?

הבנאדם עובר לא מעט שינויים בגילאים האלו, אז זה הגיוני.
    טוב, כשאגיע לקשר רציני אדע בוודאות איך העסק הולך. XD

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect