קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לבחור במנילה!
    על ידי scotty בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 23:22
  2. בעיה| לא יודע מה לבחור במנילה שקיבלתי.
    על ידי theblack000 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-02-2009, 12:45
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 08:20
  5. תעזרו לי דקה לבחור בקשר להתחייבות אישית..
    על ידי BlueZero בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 23:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מה לבחור במנילה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חבצלת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה לבחור במנילה?

אז ככה:
    פרופיל: 97
    דפר: 90
    קבא: 55

בהתחלה רציתי מאוד ללכת למודיעין אבל הוציאו אותי משם, עכשיו אני מנסה להתקבל לעתודה אבל לא ניראה לי שאני יצליח.
    אז קיבלתי מנילה קרבית ליחידות שדה עם האפשרויות האלה:
    • חיל השיריון.
    • פלוגות סיור (פלס"ר) בחטיבות השיריון.
    • חיל התותחנים.
    • הנדסה קרבית.
    • חטיבת כפיר.
    • מג"ב - משמר הגבול.
    • מאבחן ביטחוני.
    • חטיבת הצנחנים.
    • יחידת "דובדבן".
    • גולני, גבעתי ונח"ל.
    • לוחם איסוף בחיל האיסוף הקרבי.
    • לוחם חילוץ והצלה בגדוד שחר וקדם.
    • לוחם במערך הנ"מ (נגד מטוסים).
    • חיל הים - שייטת ספינות הטילים (סטי"לים), וכלי הביטחון השוטף ("דבורות", "דבורים").
    • גדוד "חרב".
    • פראמדיק.
    • מסלול ייעודי לקצונת תקשוב קרבי (קשר"ג) - חיל התקשוב.
    • קצין מודיעין קרבי.
    • מסלול ייעודי וישיר לקצונה - פיקוד העורף.
    • מסלול ייעודי וישיר לקצונה - חיל השלישות (משאבי אנוש).
    • מסלול ייעודי וישיר לקצונה - חיל החימוש.
    • מסלול ייעודי וישיר לקצונה - חיל הלוגיסטיקה.
    • מסלול ייעודי וישיר לקצונה - חיל הרפואה.
    אז ככה, הכיוון שלי הוא להיות לוחם אבל לא סתם אלא תפקיד שמשלב משהו קרבי וגם משהו מסווג ובטכנולוגיה גבוהה שנחשב יוקרתי, איך למלאות את המנילה?

העתקתי את הנושא שלי לפה:

שמעתי בקשר לחילות האלה שעדיף להוריד פרופיל בכל מחיר מאשר להגיע לשם וכמה חרא שם. רציתי לשאול מה עושים שם ולמה אנשים שונאים את זה כל כך, האם לכל אחת מהיחידות של תפקידים מסווגים ומעניינים שמשלבים עבודה עם טכנולוגיה גבוהה?

ואם אפשר בבקשה לענות על שתי השאלות בנפרד.
    תודה.
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 07-02-2010 בשעה 14:21.

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

יש יחידות של לוחמה אלקטרונית, אם אתה רוצה גם משהו יוקרתי אבל שנמצא בשטח אז תנסה לעבור גיבוש יהל"ם.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חבצלת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קראתי על יהלום
    זה לא יוקרתי וזה לא משהו בכלל, ממש לא הקטע שלי לאסוף זבל מהריצפה ולהתעסק בפצצות והחרא הזה ואין שום קשר בין זה לטכנולוגיה ואני גם לא רוצה שום דבר בהנדסה קרבית

שמעתי על לוחם במערך נמ ועל לוחם איסוף שאלה נשמעים לי מעניינים מאוד
    יש למישהו מידע עליהם?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

להיות לוחם יהל"ם (עם כל הכבוד כן?) הרבה יותר מרגש מלהיות "לוחם איסוף" או במערך הנ"מ.
    חבל שאתה מזלזל ביהל"ם.

רוב התפקידים שהצגת לא משלבים שימוש בטכנולוגיות מיוחדות (אל תיהיה מושפע מסרטים יותר מדי), הרבה יחידות עושות פעילויות מסווגות (כל המובחרות \ סיירות)

החלטה שלך.

עם הגישה שלך, היית מת להיות לוחם ביהל"ם.
    לאסוף זבל מהריצפה ולהתעסק בפצצות והחרא הזה? תאמין לי, לא מגיע לך בכלל ועם הגישה שלך גם בחיים לא תצליח להגיע ליחידה הזאת.
    להיות לוחם בסיירת יעל או ביחס"פ זה כבוד גדול וקשה מאוד להגיע לפלגות האלה, תעשה לעצמך טובה ואל תביך את עצמך פה מול כולם.

רוצה טכנולוגיות מיוחדות? היית צריך להתקבל לאחת מיחידות המודיעין, יחידות החי"ר לא משתמשות בקרנות לייזר ורובי חשמל.

צבא הרובוטריקים קורא לך להתגייס...
    פה בארץ אין עדיין חלליות אישיות לכל לוחם, אולי אולי ברמת החטיבה וגם זה לא בטוח

אתה רוצה תנסה פארמדיק משלב רפואה ושדה... מוסד זה עדיין לא לגיל שלך
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 08-02-2010 בשעה 01:42.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

הוא לא קורא את כל תוכן ההודעה..
    רשמתי לו שיש גם יחידה או חיל של לוחמה אלקטרונית, ממה שאני יודע הם סודיים וכל הפעולות שלהם סודיות...
    יש לי אחד בשכבה שאח שלו הגדול שירת בה..

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עצה אישית ממני?
    אל תלך להיות עתודאי. מהיכרות מאוד מעמיקה ושירות של דיי הרבה זמן עם עתודאים, אני יכול להבטיח לך שזו טעות. אין שום דבר נוצץ בלהיות לוחם, אין שום מערכת מטורפת ומסווגת שאתה משתמש בה (למרות שיש לוחמים שיש להם מערכות דיי מגניבות, אני אפרט).

יש את מגלן (צנחנים), שהיא יחידה לוחמת מעולה בפני עצמה, ויש לה מערכת מאוד מגניבה.
    יש את רוכבי השמים (תותחנים), שהם מתעסקים עם מזל"טים בשטח, גם מאוד מעניין, אבל לא ממש לחימה.
    יש את יהלו"ם (הנדסה), שהם ב-א-מ-ת יחידה מעניינת אם יש לך שכל. באמת.
    יש את מית"ר (תותחנים), שנחשבים "סיירת" של התותחנים, אבל בתכלס זה סתם מערכת שונה.
    יש את כיפת ברזל (נ"מ), ואין לי שמץ של מושג איך מתקבלים להיות לוחם במערכת כי היא חדשה. חבר שלי מכיר את המ"פ אבל, והבנתי שזה מעניין, שוב, לא בדיוק לחימה מטורפת.

בנוגע למוד"ש (או חיל האיסוף הקרבי, אעלק) לא הייתי מתלהב מהם יותר מידי במקומך. לא כאלה מעניינים.
    יש אולי דברים מעניינים קצת בחיל הים, ונשמע כאילו יתאים לך להיות חובל. בנוגע לגאג'טים וכאלה, צא מהסרט יא פעור. .

לא צריך להיות גאון בשביל לשרת ביהל"ם... תנסו לא להנפיץ שטויות.
    במוד"ש יש לך יחידות מעניינות, כמו זיקית, 869 ו414.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    צריך שכל בשביל כל יחידה "מיוחדת". בגלל זה היא נקראית מיוחדת ולא סתם יחידה. (אם זה היה תלוי בי, גם בשביל כל תפקיד פיקודי). חמור עבודת חי"ר כל בנאדם בריא (וגם לא כלכך) עם 2 רגליים וגב יכול להיות. וזה מחי"רניק.

(אבל כן, לא צריך 140 IQ בשביל להיות לוחם... ולא משנה באיזו יחידה אתה משרת.)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חבצלת
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    להיות לוחם יהל"ם (עם כל הכבוד כן?) הרבה יותר מרגש מלהיות "לוחם איסוף" או במערך הנ"מ.
    חבל שאתה מזלזל ביהל"ם.
    תן אסמכתא, תן לי משהו כתוב שאפשר להסתמך עליו בשביל לקבוע מה יותר מעניין ומה פחות, אל תזרוק סתם באוויר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    רוב התפקידים שהצגת לא משלבים שימוש בטכנולוגיות מיוחדות (אל תיהיה מושפע מסרטים יותר מדי), הרבה יחידות עושות פעילויות מסווגות (כל המובחרות \ סיירות)

החלטה שלך.
    אז תגיד לי בבקשה איזה תפקידי לחימה כן משלבים טכנולוגיות מיוחדות.

עם הגישה שלך, היית מת להיות לוחם ביהל"ם.
    לאסוף זבל מהריצפה ולהתעסק בפצצות והחרא הזה? תאמין לי, לא מגיע לך בכלל ועם הגישה שלך גם בחיים לא תצליח להגיע ליחידה הזאת.
    להיות לוחם בסיירת יעל או ביחס"פ זה כבוד גדול וקשה מאוד להגיע לפלגות האלה, תעשה לעצמך טובה ואל תביך את עצמך פה מול כולם.
    יש לי דפר 90 וקבא 55 ואני בכושר גופני לא רע, בנוסף יש לי גם לא מעט קשרים בצבא, שום דבר לא ימנע ממני להגיע ליהל"ם במידה ואני ירצה, דבר שני, היחיד שיחליט מה מגיע לי ומה לא זה אני
    תתן לי בבקשה מידע על סיירת יעל ועל יחס"פ בגלל שאין לי מושג מה הן.

רוצה טכנולוגיות מיוחדות? היית צריך להתקבל לאחת מיחידות המודיעין, יחידות החי"ר לא משתמשות בקרנות לייזר ורובי חשמל.
    חבל שאתה לא קורא מה שאני כותב, כי אם היית קורא הייתי מבין שהוציאו אותי ממודיעין.

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    הוא לא קורא את כל תוכן ההודעה..
    רשמתי לו שיש גם יחידה או חיל של לוחמה אלקטרונית, ממה שאני יודע הם סודיים וכל הפעולות שלהם סודיות...
    יש לי אחד בשכבה שאח שלו הגדול שירת בה..
    תברר לי בבקשה פרטים כמו איך אני מגיע אליה, מה הקריטריונים לאיזה חיל היא שייכת ומה אני צריך לעשות. זה מאוד מאוד יעזור לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    עצה אישית ממני?
    אל תלך להיות עתודאי. מהיכרות מאוד מעמיקה ושירות של דיי הרבה זמן עם עתודאים, אני יכול להבטיח לך שזו טעות. אין שום דבר נוצץ בלהיות לוחם, אין שום מערכת מטורפת ומסווגת שאתה משתמש בה (למרות שיש לוחמים שיש להם מערכות דיי מגניבות, אני אפרט).
    למה לא להיות עתודאי? אני מבטיח את העתיד שלי. מה טעות פה בדיוק? על התשובה שלך אני הולך לקבוע מה אני יעשה ב3 שנים הבאות בחיים שלי אז תתן לי משהו קצת יותר ספציפי מאשר להגיד "זאת טעות", יש הרבה דברים נוצצים בלהיות לוחם, במידה ואתה מתקבל למה שאתה רוצה ואתה מסופק מהתפקיד, לא ביקשתי מערכות מטורפות, ביקשתי עניין בשירות הצבאי שלי.

יש את רוכבי השמים (תותחנים), שהם מתעסקים עם מזל"טים בשטח, גם מאוד מעניין, אבל לא ממש לחימה.
    יש את יהלו"ם (הנדסה), שהם ב-א-מ-ת יחידה מעניינת אם יש לך שכל. באמת.
    יש את מית"ר (תותחנים), שנחשבים "סיירת" של התותחנים, אבל בתכלס זה סתם מערכת שונה.
    יש את כיפת ברזל (נ"מ), ואין לי שמץ של מושג איך מתקבלים להיות לוחם במערכת כי היא חדשה. חבר שלי מכיר את המ"פ אבל, והבנתי שזה מעניין, שוב, לא בדיוק לחימה מטורפת.
    אתה יכול לתת לי בבקשה מידע יותר מפורט על כל מה שאמרת? ומה יש ביהל"ם שכולם פה משתגעים שמזכירים את היחידה הזאת? אני לא רוצה לקבוע את ה3 שנים הבאות בחיים שלי לפי 3 משפטים שלך אז אם יש לך בבקשה עוד מקורות מידע על מה שהזכרת פה אני יודה לך.

בנוגע למוד"ש (או חיל האיסוף הקרבי, אעלק) לא הייתי מתלהב מהם יותר מידי במקומך. לא כאלה מעניינים.
    יש אולי דברים מעניינים קצת בחיל הים, ונשמע כאילו יתאים לך להיות חובל. בנוגע לגאג'טים וכאלה, צא מהסרט יא פעור. .
    למה הם לא כאלה מעניינים? מה יש ליחידות אחרות שהזכרת שאין להם? ואיך אני נהיה חובל? צריך כושר גופני מעולה או סתם כושר טוב? כי אני לא מר עולם עכשיו למרות שאני יתחיל להתאמן בשבוע הקרוב בצורה אינטנסיבית...

מוד"ש=מודיעין שדה?
    ויש לך מידע לתת לי על זיקית ועל שאר היחידות שהזכרת?

צריך שכל בשביל כל יחידה "מיוחדת". בגלל זה היא נקראית מיוחדת ולא סתם יחידה. (אם זה היה תלוי בי, גם בשביל כל תפקיד פיקודי). חמור עבודת חי"ר כל בנאדם בריא (וגם לא כלכך) עם 2 רגליים וגב יכול להיות. וזה מחי"רניק.

(אבל כן, לא צריך 140 IQ בשביל להיות לוחם... ולא משנה באיזו יחידה אתה משרת.)
    בעניין השכל אני ממש ממש לא דואג, תאמין לי שבזה אני מסודר(מסודר מאוד אפילו).
    דרך אגב הIQ שלי הוא דווקא כן 140 אבל זה לא קשור.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

וואי, אתה מהאלה.
    טוב, דבר ראשון, עתודה:
    אם אתה חכם כמו שאתה אומר שאתה (למרות שהנתונים היבשים לא אומרים כלום, אבל נוותר לך כי אתה צעיר ולא מבין עדיין שהאופי קובע אם יהיה לך טוב או לא בשירות) אז לא צריכה להיות לך בעיה ללמוד אחרי הצבא. רוב הסיכויים שישימו אותך בתפקיד שלא ייתן לך שום דבר לאזרחות (שום דבר שאתה לא יכול לעשות ב3 שנים גם ככה, בכל אופן), ואתה תתבאס מהתחת כי אתה תיהיה תקוע במערכת צבאית במשך מינימום 6 שנים, מתוכם סדיר ביחידה שיש סיכוי גבוה שתיהיה מאוד משעממת, וקבע בתפקיד שמתפנה לפי תקן. באסה.

*אני לא מדבר על לחתום קבע למשך כל שאר החיים, במקרה הזה עתודה יכולה לעזור לך.

רוכבי שמים מתעסקים עם מזל"טים בשטח, ומספקים תמונות אוויריות עדכניות לצוותים בשטח. אם תחפש יותר מידע, אתה תמצא אותו.

כיפת ברזל זו המערכת נגד טילים החדשה של צה"ל, היא פועלת מהשטח (אז יש עבודת שטח), והיא מאוד אקטואלית אז אתה בטוח תמצא הרבה מידע אפילו בYnet.

חובלים - תבקש גיבוש לחובלים, או שפשוט תעבור יום סיירות עד הסוף, אם הנתונים שלך גבוהים ואתה לא שמוק סביר להניח שתקבל גיבוש. חובל הוא קצין ימי, לא צריך כ-ז-ה כושר רציני, פשוט יכולת מנטלית לא לוותר כשטיפה קשה, אחרי קורס של שנתיים תקבל פיקוד על ספינה. יותר מעניין מזה? לך תיהיה טייס.
    י
    ש עוד יחידות מעניינות שלא קשורות לטכנולוגיה וקשורות יותר להדרכה והכשרות מיוחדות (מרהו"ם - עוקץ, לוט"ר, צניחה והטסה, צליפה וקליעה וכו...)

יש את 504 שהיא יחידה מסווגת, וההגעה אליה תלויה בהצטיינות ביום סיירות (ואני לא מכיר דרך אחרת, הם מגיעים אליך, אין דרך לפנות אליהם), והם יחידה קרבית לכל דבר, ההכשרה מאוד מעניינת ומאוד קשה.

בכל אופן, 3 שנים צבא, אל תשבור את השיניים בנסיון למצוא את ה-יחידה, אל תבנה על שירות "מעניין" כי גם השירות הזה הופך להיות משעמם עם השגרה והשחיקה. וסתם הצעה ממני אליך, תרד מהעץ הזה של "אני חכם תראו את הקבא דפר IQ וכו וכו שלי.", זו לא תכונה טובה. תן לאחרים להחזיק ממך. מבטיח לך שאתה לא היחיד עם הנתונים האלה (וגבוהים מהם, לצורך העניין).

אם הוציאו אותך ממודיעין כנראה שאתה לא כזה טוב, נכון?
    כמו שכבר נאמר פה הנתונים היבשים יפים מאוד על הנייר, השאלה מה אתה שווה באמת. אם תמשיך עם הגישה של "אני יותר טוב ממך כי יש לי קב"א 55" אתה לא יודע איך אתה תסבול בצבא.
    אנשים שונאים שוויצרים ובמיוחד כאלה שמנסים להשוויץ ואין להם על מה-כמוך. מילא היית מצליח להתקבל לאחת היחידות שדורשות נתונים גבוהים כאלה, אבל עובדה שלא הצלחת, משמע אתה לא כזה טוב כנראה, נכון?

אתה רוצה מידע?
    בבקשה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...D7%9C%22%D7%9D

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,136 | הודעות: 8,150,718 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect