למה יש מלא לאגים? >.>
|
|
איך לכולם עובד ולי לא איך נרשמים לאזאזל!
ואיפה כל העבודות ואי אפשר להגיע לfm אם כומנד ואי אפשר ללכת לereve ולא יודע איך עושים אראן ויש אנשים כבר אם 1 ריסט לא יודע איך והscientist לא עושה כלום קיצר לא היה שווה לחכות סתם חרא סרבר שנכשל עוד פעם הייתי צריך לראות את זה עוד מאז karma ms גם שם שנפתח היה מלא לאגים ושום דבר לא עבד >.>
~עריכה~
חיכינו כל כך הרבה זמן בשביל כלום כל הזמן זה כך איתכם כמה שאתם אומרים אבל בסוף אין כלום יצא שרת חרא שלא היה שווה לחכות לו >.>
~עריכה2~
גם סיגנוס אין T_T
נערך לאחרונה על ידי itachi3200; 09-02-2010 בשעה 08:38.
נקווה שזה לא נכון..
אתה האיש ה-
שצופה בחתימה שלי!
רוצים לעזור לי ?
האכילו את פופקי שלי
בכך שתקליקו עליו!
או עליו
הדמות שלי :
נקווה שזה לא נכון..
אתה האיש ה-
שצופה בחתימה שלי!
רוצים לעזור לי ?
האכילו את פופקי שלי
בכך שתקליקו עליו!
או עליו
הדמות שלי :
אמרתי לך כבר נחכנסתי לשרת וראיתי שתי ילדים וראיתי שמישהו הביס את ההרון תאיל זה נראה לך הגיוני שמישהו הביס אותו בלי ריסט?
ולגבי הv2 אז מה דחיתם הייתם פותחים אחד אחר של v62 אז מה עשיתם בזה? כאילו חוכינו בישביל שתדחו את זה עוד? עד שנפתח השרת אין בו שום דבר ממה שציפינו?
וניסיתי @go וזה לא עבד לי
הרשה לי לצטט את kingari3
תבדוק לפני שאתה אומר >.>
ולגביך מזה עוד שבועים? אמרו אתמול ב6 ב7 ב8 בסוף לא קרה כלום נכון? אז מזה דחו לשבועים פעם הבאה אל תפרסמו שרת אם אתם מתקונים לדחות אותו תעשו חוק בפורום כל שרת שמפורסם אסור
לדחות אחרי שמפרסמים ואם דוחים אז למחוק תהודעה לא לפתוח ולסגור השרת לא מוכן אז לא לפרסם נקודה.
נערך לאחרונה על ידי itachi3200; 09-02-2010 בשעה 08:54.
יש לי בעיה אני לוחץ על איקון של karma dreams ואז זה פותח לי אבל זה עוש הלי רק מסך שחור וזה יוצא מה אני עושה?
קרדיט ענק לNiGthFlaShXR על החתימה ^^
תנו במז"לט יש לי 3 Chaoss Scroll~!~!
נקווה שזה לא נכון..
אתה האיש ה-
שצופה בחתימה שלי!
רוצים לעזור לי ?
האכילו את פופקי שלי
בכך שתקליקו עליו!
או עליו
הדמות שלי :
רגע איך אני עושה נגיד noobie
קרידיט לקטי =]
נקווה שזה לא נכון..
אתה האיש ה-
שצופה בחתימה שלי!
רוצים לעזור לי ?
האכילו את פופקי שלי
בכך שתקליקו עליו!
או עליו
הדמות שלי :
אי-אפשר להירשם דרך האתר! ההרשמה לא עובדת!
למה שיגעתם אותנו אם יש לכם שרת רגיל על V62 עם חרא EXP? ועוד אנחנו ציפינו לשרת הכי טוב בישראל בסוף קיבלנו זבל לתחת.....
ההורדה של הפאץ' לא עובדת איך שפירסמתם אותה, הקישור הזה רגיש לאותיות גדולות.
פרסמו אותה ככה:
http://karmahost.co.cc/KarmaDreamsP2.rar
נערך לאחרונה על ידי LipoMS; 09-02-2010 בשעה 10:37.