אני קראתי פה הכל את כל הנושאים אני חושב
למדתי קצת פה קצת שם הרבה הציעו רעיונות יפים
אז ניסיתי קצת אז הינה מה שקרה :
התחלתי לעבוד במקום חדש מלצרות אז התחלתי עם הבנות שם.
אני לא זוכר איך בידיוק התחלתי לדבר איתן אבל אני יודע שהצחקתי אותן חבל על הזמן ואז
אני : היי שובבה תגיד יש לך חבר
היא : כן כבר שנה וחצי.
אני : אז כבר פג תוקף.
היא : חידשתי לו את התוקף ועושה לי כזה
אני : חחח רוצה אני החדש לך את התוקף ומחזיר לה![]()
היא: עושה לי חחחח חמוד שיהיה לך עסק שווה כמו שיש לחבר שלי דבר איתי
אני : הדבר היחיד שיש שווה לחבר שלך זאת את והלכתי.
ואז ניסתי לא לדבר איתה כמעט ואז אחרי כמה שעות שוב צחקתי עליה קצת
ואז בסוף המשמרת הזמנתי אותה לצאת.. לא זרמה המניאקית
ולשניה גם יש חבר אז לא ניסתי כבר זאת היתה שווה יותר אז ניסיתי
וגם היתה מסיבה שישי יום הולדת לידידה
אז באתי באיחור כרגיל ושמתי לב שכל הבנות שם עם חברים חוץ מכמה שעם חברים גם ובאו בלי החברים רק גיליתי את זה מאוחר יותר ...
קיצור ככה זה הלך:
התחלתי לרקוד עם אחת.. הושתתי יד תפסה את היד סיבבתי אותה קצאת ורקדנו אבל חוץ מלהחזיק ידיים ניסתי לשים עליה יד
היא: יש לי חבר בוא נרקוד בכיף אבל תנסה לא לגעת בי (אהבתי את התנסה חחח אז מותר בקטנה לא ?)
אני: אהה באסה לך אפסדת פה בגדול
היא: אתה זה שאפסדת משהיא כמוני![]()
הכל תוך כדי ריקוד כן
אני: איך את מצליחה להתעפק לרקוד איתי בלי לקחת את הידיים שלי ולשים לעצמך (או משהו כזה לא בידיוק זוכר אז זה נשמע טוב יותר)
היא : צוחקת ועושה לי חח איזה מניאק
אני : לוקח את היד שלה עושה לה סיבוב בסוף הסיבוב מלתף את הצוואר שלי עם היד שלה היא מסתכלת לי לעיניים מזיזה את היד
אני : עושה לה למה חבר שלך לא פה ?
היא : הוא מתופף איפושהו בלהקה...
אני : חחח אני יכול לדמיין את זה מישהו מנגן על גיטרה מישהו שר וחבר שלך עם טוף מירים (זה עם הפעמונים בצדדים חחחח) אני עושה לה טוב שהוא לא מנגן במשולש בלהקה איזה מין חבר מצאת לעצמך ^^
והמשכתי ככה לקחתי את המספר שלה.
אבל המשפט האחרון בסוף בסוף הערב כבר ב 4 שזהו רצינו הביתה ובא חבר גם עם האוטו לאסוף אותנו אני עושה לה תראי אותו חברה שלו לומדת לרפוא לא כמו חבר שלך המתופף הזה היא עושה לי בצחוק חחחחחחחחחחחחח לך זדיין.... חחח ואז עושה לי אההשחכתי אין לך עם מי (כי אמרתי לה שאין לי חברה ) איך היא הביאה לי את זה אה קיצור צריך להשתפר...
איך יצא לי?

ציטוט ההודעה