מישהו יוכל לעזור לי לבצע בפועל את המולטיפל ת'רד תאורי ??
מישהו יוכל לעזור לי לבצע בפועל את המולטיפל ת'רד תאורי ??
|
|
להחזיק לך את היד?
מה זאת אומרת לעזור?
ותפרט קצת על התאוריה הזאת בשביל שאנשים אחרים גם יבינו.
המטרה בתיאוריה הזאת היא להתחבר לבחורה במהירות ולא ליצור מצב לא נעים של שתיקה מביכה או שיחה בין שני זרים.
איך עושים את זה?
מדברים על הרבה נושאים וקפוצים מאחד לשני.
דוגמה:אם שני זרים מוציאים תכלבים שלהם לטיול ואיכשהו מתפחת בינהם שיחה על כלבים,אם הם ימשיכו לדבר על זה שניהם ירגישו זרים ולא פתוחים אחד לשני,דבר שיפחית את המשיכה וימנע את התפתחות הראפורוט.
לכן אחרי שהם דיברו איזה דקה על כלבים,הגבר(שזה אתה)צריך לשנות נושא (בזרימה כלשהיא כמובן)וככה לשמור על שיחה מעניינת ופתוחה.
קיצר זה בערך כמו שאתה מדבר עם חבר או חברה וותיקים.
מקווה שעזרתי.
טיפה לא מדויק.
התאוריה הזאת אומרת שאתה צריך לתקשר עם הבחורה בשני דרכים
Verbal - משמע, בעזרת מילים, מה שאתה אומר.
Non-Verbal - שוב כמו שאתה מבין, פה אתה משתמש במגע.
אתה יכול להיות הכי משעמם בעולם, ולדבר איתה על GOOGLE EARTH חחח אבל בו-זמנית אתה טיפה, לאט לאט ובשלבים מתקדם גם בצורה של מגע.
זה גורם לה להרגיש נוח, יותר נכון - זה לא גורם לה לא להרגיש נוח, אין סיבה שהיא תגיד לך 'לא' כי אתה בכלל לא מתכוון לקחת את כל המגע בצורה של פיתוי.
אם היא רואה שאתה בשליטה (הפנים שלך) ואתה ממשיך לדבר איתה בלי להראות על סימן של.. 'חרמנות', המגע שלך לא יפריע לה.
זה בעיקרון לדבר על כמה נושאים בו זמנית בזמן קצר, והאפשרות לחזור ולדבר על נושאים קודמים שדיברת עליהם ושזה לא ישמע חפירה.
לדעתי לא כדאי לעשות את זה כי זה הופך את השיחה וחוזר על עצמה במקום שהכל יזרום.
חבר'ה יש לכם בעיה אחת גדולה אתם שוכחים שיש גם בחורה בצד השני, לא כל השיחה תלויה בכם ברוב הפעמים לפחות איך שאני מכיר את זה הבחורה גם מדברת שואלת וזורמת ...
וגם אם תהיה שתיקה מה הלחץ קחו תזמן להתסכל עליה ולבחון אותה היא תמיד תשאל על מה אתה מסתכל אתה יכול לענות : עלייך, דבר שאו יגורם לה להסמיק ויתן לך פתח למגע .
או שיגורם לה לשאול על מה בדיוק דבר שיתפתח לנושא שיחה מעניין
אם בחורה פותחת נושא , זה כאילו אתה פתחת זה לא משנה , העיקר שיש עוד נושא שנכנס לך לקייס .
וחברים , אני לא צריךך שתסבירו לי תיאורטית כי את זה הבנתי , העניין הוא שאני לא מבין איך אפשר לעבור לנושא אחר ובאותו הזמן להשאיר את הנושא הקודם פתוח לחזור אליו במאוחר יותר כשזה קורה בטבעיות . הייתי רוצה שתביאו לי דוגמא למרות שאתם לא בעד דוגמאות פה, אבל לא בשביל להשתמש בה אלא כדי לראות את זה ולנסות להפעיל את זה בדרך שלי.)(
אתה הוזה?
"התאוריה הזאת אומרת שאתה צריך לתקשר עם הבחורה בשני דרכים
Verbal - משמע, בעזרת מילים, מה שאתה אומר.
Non-Verbal - שוב כמו שאתה מבין, פה אתה משתמש במגע.
אתה יכול להיות הכי משעמם בעולם, ולדבר איתה על GOOGLE EARTH חחח אבל בו-זמנית אתה טיפה, לאט לאט ובשלבים מתקדם גם בצורה של מגע.
זה גורם לה להרגיש נוח, יותר נכון - זה לא גורם לה לא להרגיש נוח, אין סיבה שהיא תגיד לך 'לא' כי אתה בכלל לא מתכוון לקחת את כל המגע בצורה של פיתוי.
אם היא רואה שאתה בשליטה (הפנים שלך) ואתה ממשיך לדבר איתה בלי להראות על סימן של.. 'חרמנות', המגע שלך לא יפריע לה."
PickUp: זה לא מה שהוא התכוון, מה שאתה כתבת נקרא Multi Level Communication.
הוא התכוון לשיטה של מיסטרי, להתחיל רוטינה אחת, ואז עוד אחת לפני שאתה מסיים את הרוטינה הקודמת,
ואז גם אם הנושא של השיחה לא מתאים לך אתה תמיד יכול לחזור לרוטינה הקודמת ולסיים אותה.
Keddan: אסור לך לאבד את השליטה בשיחה, אם היא מתחילה לבלבל את המוח, אתה מאבד ערך, כי אתה סתם עומד שם ומסתכל עליה.
משתמשים במולטי ת'רדינג כי:
א'- אתה מביע דומינטיות.
ב'- אם אתה דוחף מין חיוך קטן, אתה נותן מעין נג למטרה, וזה תמיד מוביל לתגובה חיובית (מבחינתך)
דבר ראשון מצטער על נימת ה'זלזול' בהודעה הראשונה שלי.
הדרך הכי טובה היא ככה:
1)אז בלה בלה בלה......| עוצר
2)מה שמזכיר לי, בלה בלה בלה| מתחיל שני ועוצר
3)"אז בלה בלה בלה......|" -> איפה הייתי? אה! אז בלה בלה בלה בלה ממשיך ראשון ומסיים
4) ד"א, שמעת פעם על בלה בלה בלה.... | מתחיל שלישי ועוצר
5) בלה בלה בלה - מסיים שני
6)...
7)...