כל כמה זמן נתקע הקונטר ואני יוצא דרך מנהל משימות!
יש לי ווינדוס 7
ומחשב חדש ובין הכי טובים שיצאו
עזרה בבקשהה
המשחק קונטר הוא משחק משנת 1999 והוא משחק שכל מחשב מריץ
עזרה?
כל כמה זמן נתקע הקונטר ואני יוצא דרך מנהל משימות!
יש לי ווינדוס 7
ומחשב חדש ובין הכי טובים שיצאו
עזרה בבקשהה
המשחק קונטר הוא משחק משנת 1999 והוא משחק שכל מחשב מריץ
עזרה?
צטטו אותי![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה להריץ את המשחק במצב תאימות ל XP
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה במצב תאימות ל-XP
ניסיתי גם ל-SP 2 וגם ל-SP 3
צטטו אותי![]()
מה המפרט של המחשב עוד הפעם אני שואל
אתה לא עונה אני לא יעזור יותר!
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
סליחה אחי לא ראיתי!
4GB Ram
nvidia geforce 240GT
intel i3
מספיק? או צריך עוד משהו?
צטטו אותי![]()
שיחקתי הרבה זמן במשחק הזה, ואני עדיין זוכר הרבה דברים אז אני מקווה שאוכל לעזור לך.
בעיות כאלה יכולות להגרם מהרבה סיבות! תענה לי על השאלות:
1. התקנת דריברים לכרטיס מסך?
2. על כמה FPS אתה משחק?
3. אתה משחק בשרתים ישראלים?
4. מה הפינג שלך בשרתים?
5. מקורי/פרוץ?
6.יש לך ראוטר/מודם? כמה מחשבים יש בבית? מה המהירות של האינטרנט.?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 11-02-2010 בשעה 19:59.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
1. כן, skypc התקינו לי
2. 100
3. ישראלים
4. 30-40
5. מקורי
6. ראוטר, 3 מחשבים 2.5
אבל לא נראה לי זה קשור לאינטרנט.
צטטו אותי![]()
אתה יכול להגדיר מה זה "נתקע" ? מה קורה באותו רגע?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 11-02-2010 בשעה 20:32.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אחי אתה יודע דרייברים זה דבר מתחדש תיכנס לאתר של nvidia ותבדוק אם יש עדכון לכרטיס מסך שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
"נתקע" זה אומר שהמשחק לא מגיב אבל שאר המחשב מגיב
הם התקינו לי לפני יומיים.
צטטו אותי![]()
מהאתר של הסטים אומרים בפירוש שבעלי ווינדוס 7 חייבים לעדכן את כל הדריברים על המחשב:
https://support.steampowered.com/kb_...5688-IFHZ-2170
לעדכון דריברים: https://support.steampowered.com/kb_...6416-EYDH-0477
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 11-02-2010 בשעה 23:52.
מ א ו ש ר
האמת אני די שמח לשמוע על הבעיה שלך... כי צריך להפסיק עם המחלה הזאת שנקראת CS
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הדרייברים שלי הם הכי מעודכנים בדקתי
מה אפשר לעשות
צטטו אותי![]()