קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב שאני צריך עזרה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-12-2006, 22:59
  2. אני חושב שאני יודע מה קורה עם TB
    על ידי Solid Snake בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 17:33
  3. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 15:17
  4. אני חושב שאני מאוהב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 03:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אני חושב שאני סוף סוף מתגבר..

ברירת מחדל אני חושב שאני סוף סוף מתגבר..

טוב תראו,אני אחד שנראה די טוב ויש לי הכל בחיים. רק מה דבר אחד חסר לי. ניחשתם נכון בנות..יש כל כך הרבה פוטניאל איפה שאני גר העיר שלי מפוצצת מסיבות מועדונים ואני יוצא כל סופש כל הסופש אבל לא עושה כלום.כנראה שיש בי איזה פחד של לגשת לבחורה. אבל בשבוע האחרון אחרי שאני קורא הרבה זמן(שבוע-שבועיים פה)החלטתי שאני חייב לנצל את עצמי ואת כל הבחורות שנמצאות סביבי ובכלל במקומות שאני הול.אז אתמול יצא לי לגשת ולדבר עם כמה בנות, אחת דחתה בעדינות ואת האמת אני מאמין שיכולתי לגרום לה לרצות אותי אבל לא התעקשתי היא לא הייתה משהו. בקיצור הדבר לא כזה נורא ואני מתחיל להבין שזה לא תורה מסיני או מדע טילים..ואני גם אחד כזה שבחיים אפילו עם כמה בחורות שהייתי בקשר וכמה שלא עד שקיבלתי את הביצים לבוא לאותה בחורה ולדבר איתה על קשר ומה אני מרגיש אליה לקח איזה שבועיים ויותר. אז ככה שמאז שהתחלתי כל פעם דמיינתי את עצמי מתחיל עם כל הבנות שמועדון וכשהגעתי לא עשיתי כלום! לאט לאט אני מרגיש שהפחד נעלם ומשהו אחר מתבשל אצלי. אני שמח שזה קורה וצריך להגיד גם לכם תודה איפשהו על כל החומר שיש פה אין לכם מושג כמה זה עזר לי אתם פשוט לא מבינים ועל עצות שלכם, על התגובות חבל הזמן. אני מקווה לדווח עם הזמן ושהקונדומים סוף סוף יצאו מהת.ז שתהיה שבת שלום ואני זז למסיבה להתחיל עם כמה בנות..
    אגב עוד דבר,עלה לי איזה משפט ורציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני מנסה אותו. אחרי שפתחתי עם מישהי ויש שיחה יש קינו, יש מתח עלה לי משפט כזה שאני יוכל להגיד לבחורה "את חושבת שאני ירשה לך לנשק אותי?" ואני מצפה שתהגובה שלה תהיה מה? או " לא יודעת" ואז אני יגיד לה תבדקי וברור שאני ירשה לה..סתם חשבתי על זה מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    cig
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    xyy

יפה אחי כל יציאה תקבע לעצמך מטרה..אם זה לדבר עם 7 בנות לפחות או להשיג X מספרים..
    ולגבי המשפט שלך, אני לא הייתי משתמש בו..

מה אתה אומר לא יעבוד? אבל לא להגיד את זה לבחורה אחרי 2 דקות שיחה אלא אחרי שכבר דיברתם הכרתם טיפה אבל אתה משאיר לה טעם של עוד וכשיש מתח ענק באוויר. או שפוט להסתכל עליה לחייך חצי חיוך ובום לנשק?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי גם אני לא הייתי הולך על המשפט ואני אסביר למה

בעיקרון לבוא בסטייל קצת שחצני/מתלהב זה סבבה אבל זה נראה לי מוגזם, וזה גם קצת נשמע כאילו אתה פוחד לנשק אותה ואתה מנסה להעביר את ה"החלטה" אליה וזה לא טוב.
    אני אומר זרום על נשיקה ישירות אתה בטח תרגיש אם היא רוצה או לא (קינו, מבט בעניים, להיות קרוב לפנים שלה), אבל אם אתה בכל זאת רוצה להגיד משהו בסגנון אני אומר לך על המשפט האהוב על מיסטרי "היית רוצה לנשק אותי?", ואז יש לך 3 אפשרויות
    או שהיא אומרת כן ואז אתה יודע מה לעשות,
    או שהיא מהססת, או שהיא אומרת שהיא לא יודעת ואז אתה אומר "בואי נברר" ופשוט מנשק אותה
    או שהיא אומרת שלא ואז אתה אומר "לא אמרתי שאת יכולה פשוט נראית כאילו התחשק לך"

אני עוד לא חזק בתחום אז אני אשמח אם מישהו יאשר מה שאמרתי אבל אני בטוח למדי במה שאמרתי.
    בכל מקרה הכי חשוב לא לפחוד מטעויות, ואם אתה לוקח את זה נכון אתה אשקרא תהנה מהטעויות עצמן כי אתה תרגיש שאתה לומד ונכנסת למשחק.

תחזור לספר איך הולך!

ואם אתה רוצה יש עוד כמויות אדירות של חומר באינטרנט באנגלית תריץ בגוגל PUA
    נערך לאחרונה על ידי Giltas; 13-02-2010 בשעה 02:51.

משתמש מתחיל האוואטר של BilleR
    שם פרטי
    ביל
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ♥losing everything, it's be free♥

יפה אחי שהפחד שלך עובר, כבר שיפור, שמח בישבילך.
    אגב המשפט לא נירא לי יעבוד אבל תנסה מה יש לך להפסיד? תנסה ותכתוב פה אם עבד אל תקשיב למי שלא ניסה.
    ואני בכללי נגד משפטים שאתה ממציא מראש, אם כימעט אף פעם לא עובדים כי אתה צריך שיצא מצב מתאים וזה לא קורה הרבה.
    תגיד את מה שעולה לך לראש ואתה חושב שזה מה שאתה צריך להגיד, אל תחשוב מה להגיד ו"האם המשפט הזה מתאים" כי זה תוקע את השיחה ואורס את חוט המחשבה.
    בהצלחה

זה מה שקורה אחי כמה שאני מתכנן ומריץ לי תסריטים בראש בסוף כלום מזה אני לא אומר וכלום מזה לא קורה אלא באותו רגע קופצים לי לראש דברים ואני ישר שולף אותם ואיךשהו זה יוצא ונראה בסדר..מה כן אני עדין צריך ללמוד או להתגבר על איך לגשת לבחורה ככה סתם. כאילו אני הולך לבחורה אם היה/יש בינונו קשר עין ואז פתאום יש חיוך או משהו כזה אז אני ניגש אליה בלי בעיה אבל סתם ככה בחורה שיושבת על הבר או רוקדת זה עדיין טיפה "מפחיד" בשבילי כאילו זה לא שהיא תביא לי מכות פשוט בחורה שיצרתי איתה קשר עין אז זה כאילו אמרנו אחד לשני "היי" ומשם צריך להמשיך בשיחה. בחורה שאפילו לא היה לי איתה קשר עין אז זה מוזר לבוא להגיד לה "היי" כי לפעמים היא אפילו עם הגב אליי או רוקדת ולא שמה לב..קיצור צריך להתנסות עוד ולעבוד על זה עד שאני ידע איך לעשות את זה..אז אולי יהיו לי פה ושם פדיחות ודחיות אבל שטויות זה יעבור ואחר כך אני ירגיש חופשי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

תרגול אחינו הכל תרגול
    Iverson

כנראה שזה באמת רק תרגול כי אחרי שעשיתי את זה כמה פעמים אז הפחד מתחי ללעבור וגם אתמול ניסתי עם כמה בנות חלק הלך חלק לא הלך אבל עדיין יצאתי משם עם חיוך כאילו עשיתי צניחה חופשית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect