טוב תראו,אני אחד שנראה די טוב ויש לי הכל בחיים. רק מה דבר אחד חסר לי. ניחשתם נכון בנות..יש כל כך הרבה פוטניאל איפה שאני גר העיר שלי מפוצצת מסיבות מועדונים ואני יוצא כל סופש כל הסופש אבל לא עושה כלום.כנראה שיש בי איזה פחד של לגשת לבחורה. אבל בשבוע האחרון אחרי שאני קורא הרבה זמן(שבוע-שבועיים פה)החלטתי שאני חייב לנצל את עצמי ואת כל הבחורות שנמצאות סביבי ובכלל במקומות שאני הול.אז אתמול יצא לי לגשת ולדבר עם כמה בנות, אחת דחתה בעדינות ואת האמת אני מאמין שיכולתי לגרום לה לרצות אותי אבל לא התעקשתי היא לא הייתה משהו. בקיצור הדבר לא כזה נורא ואני מתחיל להבין שזה לא תורה מסיני או מדע טילים..ואני גם אחד כזה שבחיים אפילו עם כמה בחורות שהייתי בקשר וכמה שלא עד שקיבלתי את הביצים לבוא לאותה בחורה ולדבר איתה על קשר ומה אני מרגיש אליה לקח איזה שבועיים ויותר. אז ככה שמאז שהתחלתי כל פעם דמיינתי את עצמי מתחיל עם כל הבנות שמועדון וכשהגעתי לא עשיתי כלום! לאט לאט אני מרגיש שהפחד נעלם ומשהו אחר מתבשל אצלי. אני שמח שזה קורה וצריך להגיד גם לכם תודה איפשהו על כל החומר שיש פה אין לכם מושג כמה זה עזר לי אתם פשוט לא מבינים ועל עצות שלכם, על התגובות חבל הזמן. אני מקווה לדווח עם הזמן ושהקונדומים סוף סוף יצאו מהת.זשתהיה שבת שלום ואני זז למסיבה להתחיל עם כמה בנות..
אגב עוד דבר,עלה לי איזה משפט ורציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני מנסה אותו. אחרי שפתחתי עם מישהי ויש שיחה יש קינו, יש מתח עלה לי משפט כזה שאני יוכל להגיד לבחורה "את חושבת שאני ירשה לך לנשק אותי?" ואני מצפה שתהגובה שלה תהיה מה? או " לא יודעת" ואז אני יגיד לה תבדקי וברור שאני ירשה לה..סתם חשבתי על זה מה דעתכם?

שתהיה שבת שלום ואני זז למסיבה להתחיל עם כמה בנות..
ציטוט ההודעה

Iverson