Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
כן אחי ואני שותה ספירט כמו ספרייט! D:
לנושא - לא יצא לי עדיין להתפרק, מקסימום חצי בקבוק פינלנדיה שגמרתי לאנשים במסיבת וילה (איזה אחד הביא פול בירות ועוד כמה דברים, כולם קפצו עליהן בזמן שגמרתי להם תבקבוק בשושו). אח''כ חבר הצטרף אלי וסה''כ עשינו שטויות (לא ברמה של להראות תזין ברחוב תוך כדי שאנחנו צועקים "על מורים זורקים תזין לא מבדילים בין ה' לע'" כמו שנתנו פה בנושא).
מה שכן, התחלתי לתקוע נודים על מצית של חבר (תתפלאו, זה אמיתי..פעם אחת אשכרה יצא לי להביור מהתחת!)
אבל מכאן ועד ללהקיא, לישון בבניינים (כן, חבר אחד שלי נרדם בבניין XD), שחברים שלו יסחבו אותו..לא קרה לי עדיין.
ננסה בהזדמנות. XD
נערך לאחרונה על ידי Kitce; 09-02-2010 בשעה 18:16.
שמע חמודי, דבר ראשון אני בן 15.
דבר שני אין לי מה לשקר פה, אני שתיתי איזה 300 הוא שתה איזה 350 לא עשה לי סטלה.
אכלתי חצי שעה לפני כמו שלא אכלתי כל החיים שלי.
זה גם תלוי באיך ערבבתי את זה כי אני ממש לא אוהב טעם של וודקה אז אני שמתי ממש טיפה וודקה ומלא זפיבון וככה לא השתכרתי.
אז קיצר אם אתה כל כך רוצה אזהרה אתה תקבל פעם הבאה.
אתה בא מצטט לי את ''מה שקורה בווגאס'' יא מניאק?
חח דפוק בשכל אתה אחי
אני הכי התפרקתי שהייתי חבר והיה משעמם אמרנו נוריד כל אחד 15 שקל נאכל פיצה ונשתה קולה קיצר הפיצה היה סגור ולידה יש קיוסק של ערבי גבר אחד מוכר לנו שתייה אמרנו בוא נקנה משו נשתה טיפה(היה משעמם חח)קיצר קנינו פרפקט גדול חבר שלי גר ליד הוריד קלפים שיחקנו פוקר המפסיד דופק שוט(חח ועשינו שוט איזה רבע כוס פלסטיק)קיצר אני מתחיל להפסיד ולשתות רק להפסיד ומפסיד ומפסיד ומפסיד והגעתי למצב שאני מסיים חצי בקבוק וחבר שלי הביא 2 שוטים סה''כ,אנחנו מתחילים להסתובב בעיר ואני רק צוחק ומזיע צוחק ומזיע ככה חבר שלי אמר לי חח אז למחרת קמתי אם האנגאובר כמו של אחד שדפקו לו נבוט לראש וקם חחח.
והיה פעם אחת שישבנו בשכונה של חבר שלי ושכנה שלו הורידה פינלנדיה קרה מהמקפיא ושתינו איזה כוס שתיים לא משו מיוחד אם אקסל.קמתי למחרת אם הקאות בלי הפסקה ושלשולים נוראיים,חח גילינו שהשתייה הייתה מזויפת):
נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 14-02-2010 בשעה 20:14.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
לא ארד, כי הבנאדם לא אמור לנהל פה.
מה שחסר לי זה שהוא עוד יגיד למישהו לשתות מהר כי אז האלכוהול משפיע פחות ואותו ילד יגמור במיון.
אם היה מישהו בעל עניין שמבין, הייתי מפרגן.
בעל עניין? אולי. מבין? לא.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
ראיתי את זה איפשהו
הסיפור הכי מטורף? בואנה אחי יש הרבה.
פעם אחת יצאתי עם איזו מישהי לפאב, דפקנו עשר שוטים של בושמילס וג'וני רד לייבל וערק כל אחד (לא שלושים, למפגרים)
עריכה - מה אתם מזיינים ת' שכל על קונילמל? אז הבן אדם פירק חצי בקבוק של 750 ולא נפל, הגיוני. יש לי חבר ששתה שלוש בקבוקים של חצי ליטר בל"ג עומר ועדיין עמד על הרגליים. זאת לא תחרות שתייה, והבן אדם לא זיין שכל. אז תפסיקו לנסות להשתין ולסמן טריטוריה כמו זכרי אלפא בעשר אגורות
נערך לאחרונה על ידי Rolsrois; 15-02-2010 בשעה 03:57.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update