המורה שלנו אמר לנו "הדבר הכי חשוב שבת תדע איך להתפשט" במקום להתלבש!
המורה שלנו אמר לנו "הדבר הכי חשוב שבת תדע איך להתפשט" במקום להתלבש!
|
|
יש לי בשכבה איזה ארבעה ילדים מזה מפגרים.. הם עושים מין משימות אומץ כאלה מפגרות אז פעם אחת בשיעור אנגלית אנחנו לומדים פתאום איזה ילד נכנס לכיתה והמורה צועקת עליו למה הוא לא דופק בדלת ומבקש רשות, והוא ממשיך ללכת מקיף את הכיתה ובסוף נעמד ליד הדלת אמר "אקסייט" ויצא החוצה... איזה דביל..
ופעם אחת הילדים היה לי שיעור מתמטיקה והם לא לומדים איתי באותה כיתת מתמטיקה והם עשו תחרות מי יצא אחרון מהכיתה ואז המורה כזה באה ואומרת להם לצאת והם כזה אומרים אחד לשני נו נכון תצאו, והם נשארים שם ולא זזים, ככה איזה 10 דקות, בסוף המורה מתעצבנת ומתחילה לצרוח עליהם ואז הם התחילו לדחוף אחד את השני בשביל לא לצאת אחרונים עד שבסוף המורה העיפה אותם...![]()
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 14-02-2010 בשעה 22:04.
באתי כזה לדלת של השיעור צעקתי לכולם יש "המורה אמרה ללכת הבייתה ואין שיעור" פתאום אני קולט מאחוריי תמורה מסתכלת עליי
נערך לאחרונה על ידי ®NOAM; 14-02-2010 בשעה 22:49.
שגיליתי היום שאבא של חבר שלי נהג מונית עם קרס בירה xD
אז התחלנו לרדת עליו , חבר שלי אמר לו כמה אבא שלך מרוויח אז הילד ענה ההית מת לסטפות כמו אבא שלי , אז הילד ששאל כמה אבא שלו מרוויח אמר : בטח לאבא שלך יש סטיפות של 10 שקל xD השתנו מצחוקקק .
אחר כך אמרנו לו אבא שלך שם תעודף בקופסא של שוקלית ואחר כך הולך לקנות עץ ריחני לאוטו xD !
דיי באותו זמן לא היה לי אוויר xD .
נערך לאחרונה על ידי DiN ZriHaN; 14-02-2010 בשעה 23:52.
בברכה , דין .
יום בהיר וחם אחד שסיימתי יום לימודים רגיל הלכתי לאוטובוס ישבתי לי בסוף האוטובוס בפינה כזה בשקט שלי לבד הייתי עייף,קיצר נרדמתי פתאום בכביש היה כזה הר קטן קיצר דפקתי תראש בחלון פיצוץץץ התעוררתי בבהלה..מזל שאפחד לא ראה כי הייתי בסוף חח קיצר אחרי זה שוב נרדמתי,הפעם קמתי לבד פתאום אני קולט אני בתחנה שליד הבית שלי ישר כזה תפסתי תתיק באתי לקום דפקתי תראש אחורשמוטהההההה במעקה בטיחות אבל פיצוץץץץ בכלללל ואיזה שתי כוסיות נקרעווו עלייי אני כזה יוצא בפדיחה מהאוטובוס עם חבלות בגולגולת :|
שיחקתי עם כמה חברים כדורגל ללפני איזה יומיים הבאתי פצצה אחת החזקות לאוויר, חבר שלי התחיל לרוץ אחורה והסתכל על הכדור בדיוק כשהכדור הגיע אליו הוא נתקע בחומה והביא הפכה, בחיים לא צחקתי ככה
חבר שלי קנה כרטיס לרכבת של "אזרח ותיק" [שזול יותר מרגיל] עכשיו בא אליו הכרטיסן והוא שאל אותו למה קנית כרטיס "אזרח ותיק" זה אסור ...
אז חבר שלי אמר לו מה אסור בזה ?? אני אזרח עם תיק [אזרח ותיק]
כמה צחקתי אין דברים כאלה !