יש לי ילדה באיסיקיו שהרבה זמן לא היינו בקשר והיא הייתה בכיתה שלי איך אני יכול לחזור לקשר וליגרום לה להיפגש?
יש לי ילדה באיסיקיו שהרבה זמן לא היינו בקשר והיא הייתה בכיתה שלי איך אני יכול לחזור לקשר וליגרום לה להיפגש?
|
|
להשיג את הטלפון שלה ולקבוע פגישה
Iverson
כן אבל איך להתחיל שיחה שיגרור תגובה היא מכירה אותי אבל לא היינו בקשר כזה טוב
לא צריך שום שיחות. אם אתה חושב שמשיכה נעשית דרך אייסי אתה טועה.
אתה מתקשר אליה ואומר לה "אני רוצה לראות אותך בשעה כזאת ובמקום כזה". בלי ביבולי ביצים ובלי "אם את יכולה" או "את רוצה" של הלוזרים שמושפעים מהתגובה שלה.
כן כן לא לא. אין פה אולי ואין פה אמצע. רוצה לראות אותך והגיעה? יופי, הרוויחה זמן איכות איתך. לא רוצה ונפנפה אותך? שתזדיין כולה עוד אובייקט עם כוס וציצים. ככה צריכה להיות גישה של גבר ולא של ילד שמפחד מכל פלוץ שני שהיא תוקעת לך.
תיזום. לא צריך יותר מזה, באמת.
אתה יכול למרוח תשיחה בקטנה (רק לא דברים משעממים ומעפנים כמו "מה נשמע" או "אני מתגעגע"). אבל תסיים אותה כמה שיותר מהר בתירוץ כלשהו. ואז תנתק ראשון. חובה לנתק ראשון.
בגדול, אל תתן לה תאפשרות "לבחור" בשיחה.
בגדול, כל השיחה לא אמורה להמשך יותר מ5 דקות ש5 זה שיא (אחרי הכל, אתה לא אומר לה שאתה רוצה לראות אותה על ההתחלה). אצלי לרוב זה מסתיים ב3 ככה.
ועשה טובה, אל תיפגש איתה לבד ואל תקח אותה למקומות משעממים שעשרות אנשים לפני זה לקחו אותה אליהם. קח אותה למעגל חברתי כלשהו, זה גם SP על הדרך.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-02-2010 בשעה 18:53.
הוא בבית ספר, כמה אנשים כבר לקחו אותה לבית קפה בגיל 16?