אללה הכנסתם אותי למצב רוח.
מנהל, תעשה בקידומת [דיווח שטח] כבר, באימך.
קיצור יצאנו לפאב ארבעה חבר'ה וידידה.
אני מסתכל על שתי בנות, הן מסתכלות עליי חזרה ומחייכות, חוזרות משקה.
עכשיו אני רואה חרא מרחוק, ממש חרא. אני שואל את חבר שלי "בנות כמה לדעתך?"
"15"
"בנות 20"
"איזה מה אתה דפוק?"
בקיצור התערבנו שנדביק לו איזה כינוי אם הן בנות 20, והן קמו לשירותים וקצת אחרי שהן יצאו הדבקתי אותן.
פניתי אליהן:
"תקשיבו בנות, אני צריך אתכן לרגע"
ואחת באה (הכוסית יותר מהשנייה) ומתחילה לדבר לי באנגלית.
חשבתי מה נפלתי עכשיו על אחת שעושה לי אוואנטות בפאב? באתי ללכת אמרתי לה אוקיי היא תפסה אותי ביד ואמרה לי, אבל זה בסדר אני מבינה.
קיצור עוד חבר שלי הצטרף, ושכנעתי אותן להגיד שהן בנות 20. ואז ניגשנו חזרה לשולחן, והיא אמרה לחבר שלי שהיא בת 20. הוא שאל אם אפשר לראות תז, והיא התחילה לחרטט לו שאין לה וכל זה (ורק זה בשבילימממ)
התחלנו לדבר אני והיא (היא דיברה רק באנגלית, איזו פוסטמה באימא שלי)
"אז מה תקף אותך באנגלית?"
"אני עושה שנת שירות בארה"ב"
אני לא זוכר בדיוק מה דיברנו, אבל עשיתי לה הרבה שפת גוף.
דיברתי איתה, ובאמצע קמתי וניגשתי לשבת ליד ידידה שלי, והיא התקרבה אלינו והתחילה לדבר איתי. היא שאלה אותי הרבה מאוד שאלות עליי, בן כמה, מאיפה, מה עושה בצבא (משהו שחירטטתי לה שאני בן 19, היא גם הייתה בסוף בת 19)
בשלב מסוים היא אמרה, אני שיכורה בלה-בלה או משהו כזה, ובסוף מתברר שהיא שתתה פחות משליש בירה, השאר היה על השולחן.
אני בא אלייה ביציאה של "וואו התקלקלת מאז שהלכת מפה", ודפקתי לה את השאר בשלוק, היא צחקה. ואז היא גם אמרה שיש לה חבר בארה"ב. והיא ואני המשכנו לדבר, בקיצור קמתי לשנייה והיא חטפה כאב ראש או משהו מההאנגהובר והתחילה להתבכיין, וחברות שלה טיפלו בה.
ועזבו ת' פיקאפ לרגע, מחובתי הג'נטלמנית הלכתי לברמנית שאני מכיר וביקשתי שתכין לה לימונדה.
קיצור אני בא אני שם לה מול הפנים, אני מנדנד אותה בעדינות בכתף אומר לה תשתי זה יעזור, ואז הכונפה שהייתה לידה שהסתכלה עליי כל הערב באה אליי ביציאה "אנחנו יכולות להסתדר בלעדייך, תודה".
בואנה מי קיבלה מחזור עכשיו, מה זה החארטה הזה?
קיצור הלכתי עם כאב ביצים, בלי מספר טלפון ובלי בטיח.
מאכזב ביותר



מממ)
ציטוט ההודעה


אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
