נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-02-2010 בשעה 23:19.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
זה קל לשמור על אש קטנה כשאתה עושה את זה אם הרבה נשים בו זמנית, כמובן כך שהם ישימו לך לזה שאתה מסתובב אם עוד בנות.
אתה נימצאת אם אחת, לא יותר מדי כדי לא להתקדם לכיוון הלא נכון (ידידות) אבל בו זמנית אתה גם מראה לה שאתה בקשר אם עוד בנות (יוצר אצלה קנאה כדי שלא "תשכח" ממך).
כך אתה שומר איתה על אש קטנה ומשאיר לך בו זמנית לתקופה הרוכה (כמה שתוכל לשחק איתם יותר כך תוכל לשמור את זה לתקופה יותר ארוכה) כמה נשים.
יש לך אופציות פתוחות לעתיד שאתה לא חייב לנצל ותיהיה בטוח שלא תעבד אותם.
אני מקווה שלזה אתה מתכוון על אש קטנה?!
מוקפץ כי חשוב לי לשמוע עוד דיעות נכנסתי לדיון על זה בדיוק לפני איזה יומיים עלו שם כמה טענות חמודות ואני רוצה לראות אם הן יעלו גם פה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ת'אמת שהתשובה נורא פשוטה.
אתה משקיע בה הרבה,יוצא איתה ככה הכול נחמד ויפה בונה משיכה עושה הכול מעולה,וחותך ממנה בשיא,עדיף מיד אחרי שלב הנשיקה (אלא אם כן יש לך חברה ואתה סתם רוצה רשת ביטחון).
כשאתה חותך בשלב כזה,הבחורה עדיין תראה אותה באותה הצורה שהיא זכרה אותה,שפיץ שהיא נמשכת אליו,והכול יפעל לך הרבה יותר טוב ויזרום.