נצחונות לכל קבוצה. זהו המאזן עד כה בדרבי התל אביבי, נתון שעשוי להשתנות הערב (ראשון) ב-20:00.
אם הפועל ת"א תנצח את מכבי ת"א, היא תעשה היסטוריה ולראשונה בתולדות המועדון, ישיגו האדומים יתרון במאזן הדרבים. בקרית שלום מקווים מאוד שהסטטיסטיקה תישאר בעינה והצהובים יחזרו להוביל במאבק זה, דבר חשוב מאוד עבור המועדון.
בפן המקצועי, אבי נמני יערוך מספר שינויים בהרכב הפותח כאשר יובל אבידור יחזור אליו. גם רונאלד ראלדס ישוב ל-11 כשישחק לצידו של ניסו קפילוטו לאחר היעדרות של 3 שבועות בשל פציעה. איביצה אילייב ערך גם היום אימון מלא ועשוי להיכלל בסגל. אילייב יעבור מבחן כשירות לפני המשחק ורק לאחריו יוחלט האם ייכלל בסגל.
שיהיה למכבי ת"א בהצלחה
דעה: לסמל של מכבי, אבי נמני, מגיע לנצח בדרבי. תוסיפו לזה את התירוצים של הפועל והדרבי הזה צריך להיות צהוב. התגעגענו לימים שחיפה ומכבי שלטו פה
לכתבה המלאה
בתחילת השבוע שעבר, היה נראה כי לפחות 6 שחקני הרכב לא ישחקו בשל פציעות אך לאחר מנוחה וטיפולים נראה כי גם עמנואל מאיוקה שהיה בספק למשחק, ייכלל בסגל. בכל מקרה, הזמבי לא תורגל בהרכב הפותח באימון המסכם בקרית שלום.
מאור בוזגלו ימתין להזדמנות מהספסל ולא יפתח בהרכב למרות שבתחילת השבוע היה קיים סיכוי שהקשר יפתח ב-11.
הבעלים, מיץ' גולדהאר, נחת בישראל והגיע לצפות באימון הערב. גולדהאר יגיע, כמובן, גם מחר למשחק ויעזוב את ישראל לאחר מכן.



ציטוט ההודעה

מדברים על לקנות אותו בחו"ל העיקר , קודם שישחק ויוכיח משהו בארץ בקבוצה גדולה יחסית . כמו מכבי ת"א






