נפתח לי חלון בווינדוס 7 כל כמה דקות מבקש לכתוב מילים
תמונה http://i197.photobucket.com/albums/a...erorr-type.jpg
נפתח לי חלון בווינדוס 7 כל כמה דקות מבקש לכתוב מילים
תמונה http://i197.photobucket.com/albums/a...erorr-type.jpg
נערך לאחרונה על ידי israellll; 26-02-2010 בשעה 03:13.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עוד פעם הטרויין המציק הזה?!
התחל>הפעלה>msconfig
שם לך ל - startup ותבטל את כל האפליקציות הלא נחוצות
תחפש שם משהו כזה:
![]()
גם הסמלים בשלחן עבודה השתנו לי יש מצב זה קשור ?
ואיך נכנסים להפעלה בווינדוס 7?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה פשוט כותב msconfig בשורת חיפוש
עשיתי אחי גם הסמלים על שלחן עבודה השתנו לי יש מצב אתה יודע איך מחזירים את זה השתנו יעני כזה יתהפכו
מ א ו ש ר
וואלה לא יודע כל טרויין כזה קצת שונה תעשה ריסט ותצראה אם זה חוזר בכל מקרה תלך ליעד שמופיע בשורה של התוכנה הזאת ותמחק את הקובץ הזה ידנית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אל תשכח לחזור לפה ולהגיד לי אם הבעיה נפתרה כן..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
היא נפתרה כזה ל20 דקותת ועכשיו חזר לי אני נכנס ל msconfig עוד פעם זה מראה לי את הדבר הזה פעמיים אחד מסומן ואחד לא אני מנסה להגיע למיקום וזה לא תיקיה או משהו אז אני לא מצליח להגיע למחוק את זה
נערך לאחרונה על ידי israellll; 26-02-2010 בשעה 04:52.
במיקום כתוב לי hklm\software\microsoft\currentversion\run
מ א ו ש ר
תבדוק בפקודה לא במיקום
כל מה שכתוב עד Autorun
כתוב לי ב פרוגרם פילס אבל איטן לי שם שום קובץ או תיקיה אם השם
מ א ו ש ר
תרחיב את השדה של הפקודה ותביא לי צילום מסך
עזאחי כבר לא משנה הצלחתי למחוק ב WINDOWS DEFENDER
מ א ו ש ר
אני שמח שהסתדר /=
אגב אני מקווה שיש לך אנטי וירוס כן..