הולכים להכיר לי 4 בנות כי אחת מהן חברה של חבר שלי והשאר חברות שלה.
לתת נשיקה ולהגיד תשם שלי או לא להגיד תשם ולתת נשיקה? מה לעשות? ועם איזה משפט לפתוח כדי לעשות רושם ראשוני טוב?
הולכים להכיר לי 4 בנות כי אחת מהן חברה של חבר שלי והשאר חברות שלה.
לתת נשיקה ולהגיד תשם שלי או לא להגיד תשם ולתת נשיקה? מה לעשות? ועם איזה משפט לפתוח כדי לעשות רושם ראשוני טוב?
|
|
אתה צוחק?
חלאס להיות רובוט,תהיה אתה וזהו.
איזה שאלות מפגרות.
תהיה נימוסי אבל תכניס גם הרבה מגע ורוטינות אם צריך(אל תגזים עם רוטינות).
מה שאתה אומר כשאתה רואה אותן זה ממש לא משנה.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
בסדר אבל אני לא יודע מה לעשות כשמכירים לך מישהי. לתת נשיקה או לא? ה כל מה שאני רוצה לדעת
תלוי בך :\
אתה יכול לתת נשיקה על הלחי או משו אנערף.
אתה חושב יותר מדי
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
כל מה שאמרת ושאלת פה זה הטעויות הכי גדולות...ותיזהר לבוא מוכן או להתנהג כמו רובוט!
פשוט תזרום, בהתחלה עדיף שתתן נשיקה ואיזה ליטוף קטן כזה בגב ואל תגיד את השם שלך תעשה את זה יותר מאוחר כשבאמת תכירו אחד את השני..וגם תתן פה ושם עקיצות עליהם תראה להם שאתה יותר טוב מהם ואל תראה יותר מדי התעניינות בהם תתן לבחורה להתאמץ בשבילך וכדי להגיע אליך..
אתם לא מבינים שהוא לא כמו בנאדם בסיסי שבא לפה ופשוט רוצה להיות יותר 'חלק'
אלא מדובר במישהו שממש לא יוצא לו לדבר עם בנות
ככה אתם עוזרים לו?
בשביל אנשים בדיוק כמוהו אתם אמורים לעזור
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 28-02-2010 בשעה 21:42.
איזה אנשים לא תורמים יש פה,זה פשוט מביא לי קריזה כל פעם מחדש שאנשים פה עושים טובה שהם עונים לאותו בן אדם,עם תשובות כאלה עדיף באמת שלא תגיבו.
ולפותח האשכול:תן נשיקה בלחי,גע לה בכתף(קינו קטן ביותר) ותגיד "אהלן,נעים מאוד אני X" וזהו.
ומפה כבר תתקדם הלאה ותמשיך...
שיהיה המון בהצלחה גבר![]()
נערך לאחרונה על ידי לידור; 28-02-2010 בשעה 22:34.
ואי אחי איזה לחץ תיהיה רגוע הכל יזרום
תגיד תשם תן נשיקה תן גם חיבוק ומחמאה אם בא לך סה"כ בחורה אם לא ילך איתן יש במועדון מספיק...
אם תהיה פתוח עם השפת גוף שלך ותרגיח בנוח, אפילו אם תבוא תגיד שלום ותרצה ללחוץ להם את היד הן יבואו יתנו לך נשיקה וחיבוק מעצמם...