כאילו אני יודע פיקאפ והכול אבל יש לי מין כמו פחד שאני לא יכול לפנות אליהן לא יודע איך להסביר ואם יש לכם כמה משפטי פתיחה טובים לקבוצה של בנות זה יעזור
D:
כאילו אני יודע פיקאפ והכול אבל יש לי מין כמו פחד שאני לא יכול לפנות אליהן לא יודע איך להסביר ואם יש לכם כמה משפטי פתיחה טובים לקבוצה של בנות זה יעזור
D:
|
|
אווווווווו זה כזה קל להסביר את זה, פשוט תחשוב: אם אני לא ניגש, אני מפסיד, אם אני ניגש ולא הולך, לפחות ניסיתי, אם אני ניגש והולך הרווחתי בענק.
פחד גישה? תעיף אותו מהראש, יאללה כריש צא לדרך פתח סטים...
משפטי פתיחה אפשר לחשוב רואה מישהי בתחנת אוטובוס תשאל קו זה עבר או היי תהיה גמיש לסיטואציה בחורות לא כל משפט פתיחה צריך להיות זה כאב שנפלת מגן עדן? ועוד בסיגנון אני תמיד העד היי או משהו שקשור בסיטואציה למשל יש איזה אחת מהחדר כושר שאני מתאמן בוא עכשיו היא סיימה לרוץ הבליכון שאלתי אותה על כמה היא רצה ? וזרמתי
אין לי מה להגיד לך ולייעץ לך חוץ מזה שפשוט תיגש! אי אפשר להתגבר על פחד כלשהו בעקיפין, צריך להתמודד איתו! איך מתמודדים עם פחד גבהים למשל? עולים על רכבת הרים או עושים בנג'י, איך תתמודד על פחד לגשת לבנות? פשוט תיגש! תגיד לעצמך בראש זהו אני עושה את זה ואולי זה מפחיד בפעם הראשונה, אבל כמו כל פחד אחר זה עובר ואז לא מפחדים. תנסה! בעצם אל תנסה, תעשה!1