קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

דיווח האומן 17 פורים!

ברירת מחדל דיווח מסיבת פורים במועדון !

יצאנו לאומן למסיבה ב 28 שהיה ואני חייב להגיד אחת המסיבות אין פשוט דברים כאלה, דברים משוגעים כמו שהלך שם לא ראיתם בחיים שלכם .
    לפני הכניסה למועדון שעמדנו בשערים התחלנו לפחות עם 10 קבוצות של בחורות שונות כדי שנהיה כבר במועדון יהיה יותר קל להזרים אותן .
    שעה ראשונה שהיינו במועדון פשוט ריקודים נון סטופ אני ועוד 5 חבר'ה הרמתי חבר על הכתפיים נכנסנו למעגל של בחורות, עשינו רכבת ועוד הרבה שטוו אחרות, זהו חבר שלי החליט שעכשיו מפסיקים לרקוד החבר'ה ומביאים בנות.
    סבבה זרמנו לחצר וקלטנו כמה בחורות שהתחלנו איתן בשערים ..מסמן לאחת מהן לבוא אלי באו כל הקבוצה (קבוצה של איזה 7 בחורות)
    כל החבר'ה התחילו לעבוד ..
    אני פונה לאחת מהם : יש בפנים מסיבה הורסת ומה שאת עושה זה לשבת בחוץ?
    היא: התעייפתי שחבל על הזמן
    אני: ואללה, ואני חשבתי שאת פחות מבוגרת מיזה , דרך אגב (הייתה לה סיגריה , לקחתי ה את הסיגריה מהיד ) אי אפשר לרקוד עם בחורה שמעשנת לך בפנים...(זרקתי לה אותה לקחתי לה את היד ונכנסנו לרחבה)
    חירמונים תוך כדי אחרי 10 דקות של ריקוד
    אני: טוב אני רואה שהתעייפת לי שוב בואי נזורם לשבת קצת בצד(לוקח אותה מהמותן צמודה אלי ומצאנו קורסה אחת, שהתיישבתי ומשכתי אותה עלי ,אני והיא עלי)
    היא: טוב מה אתה מספר? אני רוצה לדעת עליך קצת יותר ..ושאלה כמה שאלות התחלנו לדבר על כל מיני דברים ..
    אני : יפה לך בחורה שמנסה להוביל את השיחה ולא רק להיגרר ,התרשמתי ...אבל את יודעת ?
    היא: יודעת מה ?
    אני: (רוב השיחה הייתי דיבור אחד של השני לאוזן בגלל המוסיקה הרבה מגע תוך כדי עם הידיים ללטף לה את הצוואר וכו...)
    אפשר לעשות הרבה יותר עם הפה חוץ מלדבר וישר עברתי לה לפה והתנשקנו ...התחלתי לשחק עם הידיים לאורך כל הגוף שלה וגם עברתי לה בתוך המכנסיים..נזכרתי בדיוק שהיא עישנה אז הפסקתי לנשק אותה באותו הרגע
    היא: מה קרה ...?
    אני: מצטער אני לא מסוגל לנשק בחורה שמעשנת , כנראה שתצטרכי להפסיק לעשן מהיום ...(אני לא מעשן ולא שותה , ולא רוצה להיות עם בחורות שמעשנות )
    היא: זה לא כזה קל אתה יודע ...
    אני: בשביל הבחור הנכון אני בטוח שתוכלי להשתדל קצת יותר
    היא: טוב נראה , הכל יכול לקרות
    אני: כן, אבל תרגעי פה ,אחרי הכל אני עדיין לא בנוי לחתונה ...
    היא: הלכת רחוק ...
    אני: זה כי הגעתי למצבים גרועים יותר תאמיני לי ...
    היא: כן.. כמו מה ?
    אני: (סיפרתי לה על בחורה שנהייתה אובססיבית לגבי)
    היא: ואוו אתה רציני עד כדי כך ?הבחורות היום פשוט לא להאמין...
    אני: לא נורא ת'אמת לא מאשים אותה...(קורץ לה)
    היא: (חייכה חזרה ) הסתכלנו אחד לשני בעיינים באה להתקרב לנשק אז עצרתי אותה עם האצבע : אמרתי לך .. אני וסיגירות לא הולך ביחד אולי בפעם אחרת ..
    טוב בכל מקרה באתי לבלות עם חברים שלי ככה שלא נעים שאני פה בצד והם בפנים בלעדי, מקים אותה ממני
    היא:איך אני שונאת את הפלאפון שלך ...הכניסה לי את היד לכיס ותפסה אותו בפוזה של מה טוב בו ...?
    אני: השיחות?
    היא: אה יש לך שיחות יופי( רשמה את המספר שלה )עכשיו תוכל ליצור איתי קשר .
    אני: (מחייך אליה) כן בחורה שיודעת מה היא רוצה ...מביא חיבוק נשיקה טוב נתראה כנראה יותר מאוחר ...הלכתי שתוך כדי אני מוחק את המספר (לא יוצא עם בחורות שמעשנות!!!!!!!!! בהמשך הערב היא רדפה אחרי וניסתה לרקוד איתי אבל כבר לא הסכמתי ממש ירד לי ממנה אחרי שנזכרתי שהיא עישנה פשוט נגעלתי ממנה!)
    נגמר הסט הראשון .
    ------------------------------------------------------------------------------
    נכנס לרחבה רואה חבר מצרפת מישהי חבר אחר מודד לו עלק זמן הוא מראה לי שהם מצתרפתים כמה דוקת דקות ברצף, נגמר לי האויר רק מלראות את זה !
    נכנסנו כל החבר'ה לרחבה התחנו לרקוד עם כמה בחורות תוך כדי צחוקים בנינו חיבוקים והמון שטויות והומור של בנינו שאחרים לא ממש יבינו .. עשינו מעגל של טריטוריה אף אחד לא נכנס באמצע כל אחד נכנס בתורו (מאיתנו )מביא איזה ריקוד לא יותר מידי כן.. משהו מצחיק חבר אחד נכנס התחיל לעשות שכיבות שמכיה לאט לאט המעגל התרחב נוספו עוד איזה 10 רואים איזה 7 בנות אני אומר לכולם אני מכניס אותן רץ אליהן מכניס אותן הייתה בדיוק עליה של המוסיקה הבנות פשוט רקדו בצורה עצבנית .. אז אני ועוד 2 חברה נכנסנו בן הבנות ועוד כמה בנים שלא הכרנו היה טוב .
    הלכנו קצת לנוח וקטלתי בחורה נשענת על הקיר לבד.(שיער חום , עיינים ירודות גובה יפה גיזרה מצויינת בחרוה פשוט יפייפיה)
    (ניגש אליה וישר מחזיק לה את הפנים ומדבר לה לאוזן ) את לא אמורה להיות בתוך הרחבה?
    היא: לא ,נוח לי פה
    אני : ואללה אז באת למסיבה בשביל לראות אחרים רוקדים,מוזר...תופס אותה מהמותן מושך אותה אלי
    היא: לא אני לא יכולה האקס שלי פה ..
    אני: ואללה, נחמד אז בואי נוריד לו קצת ריר ומוליך אותה לרחבה
    היא: לא , לא אני מתביישת וחוץ מיזה אתה לא תצליח !
    אני: (מרים גבה) לא אצליח במה?
    ועכשיו הגיע רגע שלא ציפיתי לו
    היא: ראיתי אותך מתנשק אם בחורה אחרת מיקודם ...
    אני: ואללה.... לא ידעתי שיש לי שומרת ראש במועדון שלא מורידה ממני את העיינים...
    היא: סתם קלטתי במקרה זה לא שהתסלכתי עליך כל הערב..
    אני: אני חשוב שהעובדות מדברות בעד עצמן פה אחרי הכל (מתקרב לה לאוזן) רואים לפי המבטים שלך כמה את דלוקה עלי..
    היא: אני לא דלוקה, ואין מצב שאתה תנשק גם אותי ,אתה רודף שמלות אתה!
    אני : (מסתכל עליה , מסתכל למטה על המכנסיים שלה) תראי מאיפה מאיך שאני רואה את זה את בכלל עם מכנסיים ..(נשען אחורה עם הגוף)
    היא : (צחקה ) אין אתה חולה , אתה יודע שאתה חולה!
    אני: לא חולה ,(מזיז לה את השיער אחורה עם יד ימין ולחוש לה באוזן ) בוגר ..
    מחזיק לה את היד מביא אותה לרחבה מתחילים לרקוד בהתחלה קצת התביישה לאט לאט נפתחה התחילה עינטוזים וכו...
    רקדתי מימולה עברתי מאחורה והתחלתי לגעת בה באזר המותניים והרגליים ..
    הפחדתי אותה קצת בעזרת חבר שלי ..
    באמצע הריקוד אני: קבלי מסתובב לחבר שלי (היא לא יודעת מי הוא כמובן ) מרים תיד לתת לו סטירה ..
    היא: לא לא!
    אני : שם לא אחת בקטנה משש עדינה
    הוא : מסתובב בפרצוף עצבני מרים תיד שלו (היא כבר הייתה חצי מעולפת חחח) מחבק אותי אה אחי איפה אתה נעלמת!
    אני: סתם אחי פה ושם וקורץ לו שיראה תבחורה והוא מחזיר קריצה של קבל מה אני הבאתי ... (והוא הביא, אני מסתכל אני רואה אותו רוקד עם 2 בחורות ) חזורים לרקוד עם הבחורות
    היא: מטורף !!
    אני: (צחקתי עליה והמשכנו לרקוד)
    המוסיקה נפסקה אז ניצלתי הזמנות לקחת אותה לשבת בצד ..הולכים הצידה ורואים שאין מקום..
    היא:מה נעשה אני רואה שאין מקום
    אני : מה הבעיה אז נקים מישהו
    היא: אין מצב, אםא תה מקים מישהו ..
    אני: אז אני עושה בך מה שאני רוצה (מלטף לעצמי את הסנטרתוך כדי שאמרתי את זה )
    היא: היית מת !
    אני: טוב בואי איתי (הולכים מחובקים מן הסתם) מתקרבים לאיזה ספה מלאה חבר'ה 5 מטר לפני : חכי כאן
    אני: מתקרב לספה (ומה הכי טוב בבחורים הם סחבקים ! רואים זרימה אצל בחור הם תמיד יעזרו ) אחים שלי אני פה בדיוק עם בחורה ואני צריך שתעשו לי טובה
    הם: מה גיסנו ?
    אני: אני צריך שתעזרו לי ותקומו אחי כי אני מתכוון לזיין לה פה תצורה
    הם: ואללה אחי מחשמל אתה אה ..
    אני: או וואה אז אני ואה אתם מהשוכנות אתם אה ..
    (התחלנו לצחוק קצת , אמרו בהצלחה חיבוקים כאלה ופינו לי ת'מקום)
    אני מסתובב אני רואה בחור אחר מתחיל עם הבחורה שלי ...אהבתי!
    אני הולך עליהם: לוחש לה באוזן זה האקס?
    היא: לא מה פתאום ..
    אני: מושיט יד לבחור נעים מאוד אחי ,"אני" מי אתה?
    הוא: "ב" מתל אביב ...בפרצוץ מתנשא...(נחמד יש לו ביצים)
    אני: אוקי .. (מוציא את היד מהלחיצה )...תראה אני לא בעניין של בנים אחי תצטרך למצוא מישהו אחר ...
    הוא:אני לא הומו ...
    אני: אז כנראה שתצטרך לעבוד על לחיצת היד שלך אחי כי ממה שהבנתי עוד שניה אנסת אותי...
    דרך אגב תכיר ....חברה שלי "x" מצמיד אותה אלי ..
    הוא: אה אתם חברים ?
    אני: אכן ..
    היא : קורצת לו ואנחנו זזים לספה
    ישבנו על הספה הרבה דיבור לאוזיים תוך כדי מנשק לה את הצוואר (ששמתי לב שזה ממש דיגדג אותה ), היא נשכה לי את האוזן ...בתמורה אחרי זה נשפתי לה באוזן הביא לה צמרמורת .
    היא: הרבה מגע מצידה התחילה להישען עלי ולתת לי לגעת בה איפה שמתחשק לי תוך כדי שהיא משחקת לי בכף היד .
    יושבים ככה איזה 10 דקות מתחרמנים , הפסקנו לרגע התחלנו לדבר נפתחה אלי קצת התחילה לספר על דברים אישיים .פתאום עברה לנושא עצוב תמכתי בה לרגע ואז הרמתי לה את המורל התחלנו לצחוק ומהר מאוד נכנסה שוב לאקט מסיבה ..ראיתי הזמנות אז
    אני: הבהלתי אותה , (היה כל כך קל לא יכולתי לעמוד בפיתוי)
    היא: שיוו איזה מניאק ! הכניסה לי כמה בוקסים לכתף!
    אני: מה את עושה עניין בחורה שנבהלת זאת קלאסה ..
    היא: אני לא אוהבת שמבהילים אותי ...
    אני: מצטער זה אחד משני הדברים שאני הכי אוהב אצל בחורות וה לא הולך להשתנות..
    היא: ומה השני ?
    אני: מתקרב אליה שוב לאוזן : שהן מסמיקות
    היא: מצטער את זה לא תצליח לגורם אצלי
    אני(מרים לה את הפנים עם האצבועת דרך הסנטר ומתקרב לה לפנים, מתסכל לה ישר בעיינים ..ומתקרב עם הפנים אחרי 10 שניות תפסהאת הפנים מהבושה בחורוה אדומה כזאת לא ראיתי כבר הרבה זמן..)
    תפסתי לה את שתי הידיים הוצאתי לה אותן מהפנים עם יד שמאל ליטפתי לה את לחי שמאל היא השעינה את כל הפנים על כף היד שלי הצמדתי את המצח שלי לשלה : את יפייפיה..מתקרב ונשיקה (והיא אמרה בהתחלה שאין מצב שאני ינשק אותה ...)
    חירמונים רצח הרבה זמן הלכנו לכיוון השרותים בשביל לתפוס תא וכנראה לזיין אותה...אבל הכל היה תפוס ולא היה איפה פשוט מפוצץ ..לא נורא , יהיו עוד פעמים ..חזרנו לרחבה רקדנו עם חברים שלי שגם להם היו בחורות החלטנו כל החברה להתנתק מהבחורות לקחתי מספר ועפנו לרחבה למעלה איפה הרמקולים והתחטנו להתפרע שוב !
    עמדנו כל החבר'ה מסביב לרמקול התחלנו לרקוד עכשו הייתה מדרגה גבוה חבר שלי המצחיק הזה לא שם לב ובטעות דחף אותי עמדתי ליפול ממש על הקצה הוא ניסה לתפוס ראו את זה שאר החברה ותפסו אותו שתפס אותי קיצר כמו סרט מצוייר נפלנו כולנו אחד על השני ...
    קמנו הסתכלנו אחד על השני והתחלנו לצחוק ..שמנולב שגם כמה בחורות ראו את זה וצחקו עלינו ..
    ככה....עמדנו ברחבה למטה הן למעלה ,תפסנו אותן והן (בצחוקים כמובן)מנסות להתנגד..משכנו אותן למטה ממש העפנו אותן תפסנו אותן התחלנו לרקוד איתן , חבר אחד פתאום הרים אותי על הכתפיים אז הוא רוקד עם בחורה ברחבה הנמוכה ואני עם אחת למעלה כמובן שהערב נמשך והיו עוד הרהב דברים מעיינים אבל זה הרבה לכתוב^^.
    יאללה אנשים נתראה עד הדיווח הבא (דרך אגב כבר קבעתי עם הבחורה ההיא להיפגש אני יעדכן בהמשך)
    שבוע טוב אנישם !
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 03-03-2010 בשעה 11:43.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אני לא יודע איך אבל כאילו אני לא יודע אם להאמין או לא חח ומאיפה אתה אחי?

ציטוט נכתב במקור על ידי GaLely צפיה בהודעה
    אני לא יודע איך אבל כאילו אני לא יודע אם להאמין או לא חח ומאיפה אתה אחי?

חחח^^ מתל אביב גיסנו

משתמש מתקדם האוואטר של Nerve
    שם פרטי
    מיצי
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    פין-ג-פונ-ג.

יפה
    למה כול כך מפריע לך בחורות מעשנות?
    זה הסגירות היחידות או שהיו עוד סגירות? כמה סטים בסה"כ פתחת?
    ומה באומן היו הרבה בנות הפעם? איכותיות?

לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אה תל אביב חשבתי הרצליה כי אני מכיר אחד גם כמוך זיין חח בן כמה אתה שאתה כזה מצליח ?או שזה יותר לפרטי חח

חח לא שטויות אחי ...בן 18 פלוס
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 03-03-2010 בשעה 13:01.

לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אה חח 18 איך ניכנסתה לאומן?! זה היה 14-17 משו כזה לא? חח

ציטוט נכתב במקור על ידי GaLely צפיה בהודעה
    אה חח 18 איך ניכנסתה לאומן?! זה היה 14-17 משו כזה לא? חח
    לא איזה גיסנו .. הכניסה מגיל 14 ומעלה..

ותאמין לי כמה בחורות בגילאי 18 19 היו שם ...מספיק בשביל אני אתה וכל הפורום פה !

King

שם פרטי
    יניב
    לייקים
    9
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בשביל לקבל כבוד,צריך קודם לתת אותה.

הכל טוב ויפה אחי סבבה.. באמת שסחטיין על הביצועים אבל רק דבר אחד ..

למה הלכת לאומן? זה מסיבה של בני נוער רק ילדים בני 15-16 17 גג הולכים לשם ואתה ביכלל בן 18+ חח..
    לדעתי אתה יכול להשיג בנות הרבה יותר איכותיות במסיבות חוגרים..
    המלך חזר

ציטוט נכתב במקור על ידי עוגי צפיה בהודעה
    הכל טוב ויפה אחי סבבה.. באמת שסחטיין על הביצועים אבל רק דבר אחד ..

למה הלכת לאומן? זה מסיבה של בני נוער רק ילדים בני 15-16 17 גג הולכים לשם ואתה ביכלל בן 18+ חח..
    לדעתי אתה יכול להשיג בנות הרבה יותר איכותיות במסיבות חוגרים..

זה נכון , אבל ל 3 חברה עדיין אין 18 חסרים להם כמה חודשיים שהבאנו שאף אחד לא יוותר להם עליהם..ככה שעדיף לי ללכת עם חברים ולהנות איתם מאשר ללכת למסיבה של חבר'ה גדולים יותר בלי החברים שלי ....זה פשוט יהיה משעם ...

שלא לדבר על זה שכמו שאני בן 18 פלוס אתה יכול למצוא שם בחורות בנות 18 פלוס ..לא היה חסר

דרך אגב אני עדיין לא מגוייס ...
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 03-03-2010 בשעה 13:49.

King

שם פרטי
    יניב
    לייקים
    9
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בשביל לקבל כבוד,צריך קודם לתת אותה.

אה חח הבנתי.. כי בדרך כלל אני מכיר תהפקות של המסיבות והייתי בהרבה מסיבות שלהם בTLV ובשאר המועדנים שהם עושים ותמיד יש שם ילדים ממש קטנים שמגיעים שמגיעים לביצים.. אז אתה יודע זה לא תמיד כיף לרקוד ליד ילדים כאלה..
    המלך חזר

התוכנית שלי הייתה לעשות בדיוק אותו דבר באומן, אבל שכחתי לדבר איתן לפני הריקודים... חח כל הערב נהרס ואני בן 15 היה לי קשה להתחיל עם בנות בפנים כי לא שמעו כלום, וברחבה בחוץ לא היו בנות ברף שלי..
    מהנקודת מבת שלי הייתה מסיבה חרא, אני אומר לכם, תדברו עם בנות לפני המסיבה, אם לא, זה פשוט טעות..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

ציטוט נכתב במקור על ידי tompouce9 צפיה בהודעה
    התוכנית שלי הייתה לעשות בדיוק אותו דבר באומן, אבל שכחתי לדבר איתן לפני הריקודים... חח כל הערב נהרס ואני בן 15 היה לי קשה להתחיל עם בנות בפנים כי לא שמעו כלום, וברחבה בחוץ לא היו בנות ברף שלי..
    מהנקודת מבת שלי הייתה מסיבה חרא, אני אומר לכם, תדברו עם בנות לפני המסיבה, אם לא, זה פשוט טעות..
    אמונה מגבילה...

ולפוסט: בונה אחי זה אחד החזקים השתמשת יפה בפיק אפ ועובדה לזה זה שהבאת אותה למצב נשיקה יפה אחי אחד החזקים..........
    נערך לאחרונה על ידי IVERSO3N; 03-03-2010 בשעה 15:52. סיבה: קרדיט
    Iverson

לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

רגע תגיד אחי מה אמרתה להם בכניסה למועדוןן?

משתמש כבוד
    משתמש כוסון
    האוואטר של sagivZ
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The one & the only

מה אתה מצפה אני לא מבין כל השרמוטות במסיבות..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect