קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 01:25
  2. חדש כאן או יותר נכון להגיד ישן :)
    על ידי Proman בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 17:32
  3. LOL אלון רב עם בוטים (Services יותר נכון)
    על ידי ^Brat_BoY^ בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 20:57
  4. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

לא יודע מה קרה לי..יותר נכון לא מבין...

ברירת מחדל לא יודע מה קרה לי..יותר נכון לא מבין...

השבוע הלכתי עם חברים למסעדה, וכשסיימנו יצאנו בחוץ לעשן לפני שהלכנו משם ובדיוק נכנסו למסעדה 3 בנות בגיל שלנו שכל אחת מהם דוגמנית! הקטע שהיינו ממש לידם ואז ישר כולם קפצו ואמרו וואי איזה כוסיות וזה, אז אחד מהחברים שלי אמר כן כוסיות וזה אני ילך לדבר איתם אחר כך כולם אמרו יאללה בוא נראה אותך והוא בסוף לא הלך. באותו רגע אמרתי לעצמי בלב, תכלס מה הבעיה? כבר ראיתי את עצמי ניגש אליהם אומר איזה היי קטן ומדבר איתם על המכונת סיגריות שהם עמדו מולה. אבל כנראה שלא רציתי לעשות לעצמי פדיחות ליד החברים שלי או שפשוט נבהלתי מהעובדה שהן 3 ואני פתאום יגש אליהן לבד..קיצור אני לא מבין מה קרה כנראה שעדיין יש בי קצת מהפחד גישה הזה לבנות

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני אגיד לך פה משו שניסיתי על בשרי לא מעט פעמים וזה עשה לי רק טוב, זה ישמע פה ממש מטורף לחלק מהאנשים אם לא לכולם, אבל סמוך עלי זה יעשה לך תעבודה...

תנתק כל קשר מה"חברים" שלך. הם מורידים אותך למטה בלי שאתה קולט את זה. גם אם הם חברי ילדות שלך ואתה משכנע את עצמך שהם חברים הכי טובים שלך. הם מפוצצים אותך באמונות מגבילות ואני מריח את זה רק מלקרוא תהודעה שלך.

ואם לא הבנת, אני אסביר את עצמי,
    שאחד מהם ניסה לגשת אליהן והלב שלו נפל לתחתונים כאילו הוא ראה רוח רפאים, זה קרה בגלל הלחץ שהוא הרגיש מהסביבה שלך. זה אותו הלחץ שאתה הרגשת. הדבר מדבק דרך תת מודע.

הלחץ נובע מכך שהתת מודע שלך קולט את צורת החשיבה והאמונות המגבילות שלהם ומעביר אותם אליך. ולאט לאט, אתה הופך לאדם כזה..אתה יורד למטה. לא משנה כמה זמן אתה בתחום, לא משנה כמה הגיים שלך סולידי..זה מה שקורה אז תתפלא.

זאת הסיבה, למה הפחד גישה אצלך התחזק.

אני אתן לך דוגמא קיצונית,
    אתה רואה את עצמך מקבל פחד גישה אם תשב ליד מיסטרי ועוד גורואים מוכרים מהתחום שתמיד רצית לסארג' איתם? אני מניח שלא. גם אם בר רפאלי הייתה עוברת לידכם. זה לא היה מזיז לך תביצה הימנית והיית ניגש כמו גדול, סמוך עלי פה.

אותו הדבר פה. אם תקיף את עצמך באנשים שאין להם בעיה לגשת לבחורות, אתה תהפוך לאחד כזה. אם תקיף את עצמך באנשים עשירים שמבינים בכל הקטע של הכסף והכלכלה, גם אתה תהיה כזה. אם תקיף את עצמך בלוזרים שפוחדים מהצל של עצמם, אתה תהיה לוזר.

זאת הסיבה למה ניתקתי קשר כמעט עם כל ה"חברים" שלי ככיבול, אין לך מושג מזה עושה לאינר גיים שלך. אתה מגלה מחשבות אחרות שלא חשבת עליהן בעבר אפילו..

אגב כל הקטע של התת מודע...אם תסתכל על זה, זה בדיוק מה שמתרחש. אנשים מצליחים בחיים לעולם לא יסתובבו עם איזה הומלס בתול בן 40 שמכור להרואין.

איכות נמשכת לאיכות, זבל נמשך לזבל. כמו שבראד פיט לא יצא עם פרחה בת 50 משכונת התקווה וכמו שבר רפאלי לא תצא עם הAFC הישראלי הממוצע, ככה גם אתה צריך לעלות את הדרישות שלך מהסביבה אם אתה אכן רוצה להיות בנאדם עם סטטוס גבוה ומצליח בחיים. תאמץ את זה ויהיה לך רק טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-03-2010 בשעה 03:06.

כנראה שכן
    אלב גיסנו תבין דבר אחד אתה לא הולך אתה מפסיד כולה בחורות אחי הןלא נושוכת ולא עושות כלום .. מקיסמום יגידו לך לא אתה הולך וחוזר בואתו מצב הלכת בלי בחרוות חזרת בלי הדבר היחיד שיכול לצאת מפה שתיצא מכל העיינין עם בחורות.

דבר שני זה פשוט קל ואתה לא יודע כמה זה ק להתחיל עם בחורות , בחורות מתיפיפות לך בבית כדי שבחורים כמו ישימו עליהן עין, הן חרמניות מגיברם פי 3 מה עוד אתם צריכים להיבן שכמעט כל בחרוה פשוט תיזור אתכם !

פעם הבאה שוט תילך אחי בלי לחכות או לחשוב ולדמיין מה יהיה בראש פשוט תתחיל ללכת לכיוון ותויא את המילה הראשונה שעולה לך ככה אתה תיגש בטוח כי כל שניה שאתה חשוב עם לגשת או לא לגשת היא הסיבה שלא תיגש בכלל !

אחיונ בהצלחה ותקרא כמה מאמרים על פחד מגישה לבנות ואךי מתמודדים אם זה יש פה הרבה!

זה אני יודע כבר ועד שחשבתי שהתגברתי על הפחד הזה פתאום הכל חזר אליי..והקטע שיש אולי אחד או שתיים בחברה שלנו ש"מפחדים" לגשת לבחורות, כי כל החברים שלי אין להם בעיה ויש להם בחורות ואנחנו תמיד מדברים על זה ועל סקס בחורות זה אחד הנושאי שיחה המרכזיים שלנו כשאנחנו ביחד אבל לא יודע כנראה הייתי צריך לשים זין על כולם ולגשת..אני יבדוק את עצמי בפעם הבאה בטוח תהיה עוד אחת כזאת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect