יש איזו ילדה בבית ספר שמוצאת חן בעיני, היא כמה שכבות מתחתי , ואין לי איך להגיע אליה מבחינת שיחה , דר"כ יש לי איי סיי קיו שלה , מה כדאי לעשות ? אני מתבייש לפתוח איתה בשיחה בבית ספר .
כדי לדבר באיי סיי קיו ?
תודה רבה לעוזרים .
יש איזו ילדה בבית ספר שמוצאת חן בעיני, היא כמה שכבות מתחתי , ואין לי איך להגיע אליה מבחינת שיחה , דר"כ יש לי איי סיי קיו שלה , מה כדאי לעשות ? אני מתבייש לפתוח איתה בשיחה בבית ספר .
כדי לדבר באיי סיי קיו ?
תודה רבה לעוזרים .
|
|
קודם כל,בן כמה אתה ובת כמה היא?
ובהתחלה אתה יכול לדבר איתה באייסקיו כמה פעמים,אבל לא הרבה שלא תראה בך כאיזה "אח" "ידיד" או משהו..ואחרי שאתה מדבר איתה באייסקיו אם אתה רואה אותה בבית ספר תדבר איתה קצת מה קורה מה חדש מה את עושה היום...
ולאט לאט תעברו לטלפונים ותיפגשו...
חח כבר נמאס לחזור כל הזמן על אותם ההסברים...
בהצלחה חבר
אחרי שאני מדבר איתה באיי סיי קיו ומכיר אותה אז לבוא ולדבר איתה בבית ספר ?
אבל איך אני יגש אליה שמה , סתם ככה ...? אשמח לפירוט .
תודה אחי.
אם אתה רוצה להיות ידיד שלה,תמשיך לדבר באייסיקיו.
אם אתה רוצה אותה,תמחק את האייסיקיו שלה מהמחשב שלך,ותתגבר על הפחדים ופשוט תיגש אליה ותגיד שלום מה קורה ותפתח שיחה.
אחרי שאתם מדברים נגיד היא כבר יודעת מי אתה(הכוונה באייסקיו)היא גם תברר עליך אני מאמין לראות מי אתה ואז היא תדע מי אתה בפרצוף וגם אתה...וככה בפעם הבאה שתראה אותה תיגש אליה תחייך אליה,אפשר גם נשיקה בלחי..תגיד לה מה קורה?בוקר טוב שיהיה לך..משהו כזה..ולאט לאט זה יתפתח
תמחק את האייסי מהמחשב שלך וגש אליה.
אנלא מבין תקטע הזה, כל אחד מתחבא מאחורי מקשורים, פייסבוק, אייסי ומסן בתקווה שיום אחד יצליח לו עם מישי שמדברת איתו רק שמה ופעם ב..בבצפר.
תודה רבה לכולכם אשמח לעוד עצות,
ולגבי TYLER אחי מה נראה לך זה קל ככה סתם לבוא למישהיא בבית ספר פתאום ולפתוח שיחה , אני גם קצת ביישן , וצריך גם לעניין בשיחה ולא סתם ככה לדבר שלום , מה קורה ולהיתקע ...
צריך עזרה בפתיחת השיחה איתה , וגם באמת לא כדאי לדבר איתה באיי סיי קיו , או שבתור הכרה ראשונית זה כדאי איי סיי קיו .
תודה רבה חברה.
חארטה. הולכים לבחורה ומדברים איתה על מה שעולה לך לראש אולי תגמגם אולי תזיע אבל אל תיתן לזה להשפיע עליך , תהיה שנון ואל תהיה משעמם כשאתה ניגש אליה , תן לה לחפור ותקשיב , תכיר אותה קצת , בת שנפתחת בפניך באופן טבעי תרצה אותך בקרבה שלה , אבל תיזהר לא להכנס לFZ אחרי כמה זמן שאתה מכיר אותה תעשה את הצעד כי אם תשקשק כל פעם שתרצה לעשות את הצעד אתה תצטער על זה המון בעתיד אחרי שלא תצליח לברוח מהאיזור הזה.
קרא חוקי חתימות
תעיף ת'איי סי קיו מהמחשב , ולך דבר איתה..
תחשוב , במקרה הגרוע היא תגיד לא.. מה כבר יקרה?
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 05-03-2010 בשעה 17:01.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
צודק..יש עוד בנות..אז אתה לא יכול להגיד כמו שהרוב אומרים שהיא הכי מתאימה בשבילך,נכון היא כן הכי מתאימה בשבילך אבל רק כרגע..כשתעזוב אותה והראש שלך יהיה במקום אחר אתה תגיד איך בכלל הסתכלתי עליה?מה אנחנו באים להגיד לך..לך תצוד אותה אחי פנים אל פנים..בלי תרגילים מאחורי המסך
אחי אתה אומר ככה ספונטני לפנות אליה , אבל היא לא מכירה אותי אני סתם יצנח עליה ככה בבית ספר , כאילו היא רק רואה אותי ככה בהפסקות אבל לא מדברים או משהו רק ראיה .
ועוד דבר שאני מגיע לבית ספר פתאום אני לא מעז לדבר איתה או משהו גם אם תעבור לידי .
אשמח שתענה לי או אחרים לגבי שתי השאלות .
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 11-03-2010 בשעה 01:49.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
היא יושבת עם חברות שלה ואתה יושב עם חברים שלך לידן ובאותו זמן שאתה מדבר עם חברים שלך אתה מנסה להקשיב להן ואיך שאתה רואה אפשרות להגיב למשהו שהן אומרות , תעשה את זה. נגיד הן דיברו על האח הגדול , תגיד וואי איך אלין לא זכתה מה זה אהבתי אותה וככה משום מקום אתם מפתחים שיחה אתה מבין ..
שהייתי קצת יותר צעיר גם לי זה היה וגם לפעמים יש אבל אני מצליח לעבור את זה , איך? אתה אומר לעצמך שכוס אומו מה שיהיה יהיה גם ככה אתה לא מדבר איתה בכלל אז מה כבר יכול לקרות וזורק לה איזה הערה עוקצנית. הכי חשוב זה שתבוא בגישה מעניינת ולא משעממת , להגיד נגיד "היי , את נראית לי מה זה חמודה והייתי שמח להכיר אותך" , שכח מזה, לא עובד . זה מוריד מהערך שלך המון בעיניה , שתתחיל לדבר איתה תראה לה שאתה לא שם עליה , שהיא צריכה להתאמץ בשביל להשיג אותך. אל תהיה סמרטוט.
קרא חוקי חתימות