קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הציפיות שלכם לשרת הבא?
    על ידי KoniMelMel בפורום Travian
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-10-2010, 18:18
  2. [דיון] מה הציפיות שלכם לתחילת שנת הלימודים ?
    על ידי <אור> בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 15:46
  3. [דיון] מה הציפיות שלכם לעונה הקרובה?
    על ידי -Aviv- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 18:21
  4. [דיון] מה הציפיות שלכם מפיפא 2009 ?
    על ידי Maor בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-08-2008, 15:32
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 74 מתוך 74

מגע פיזי בדייטים ראשונים - מה הציפיות שלכם?‬ - עמוד 5

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בונא כולכם גידלתם אגו יותר גדול מהראש שלכם...
    אתם כולכם מאבדים את המשמעות..
    תראה אמיר פה אני לא מסכים איתך פיק אפ הוא הרבה מעבר למה שאתה נותן לו פשוט רבים מהאנשים פה מפרשים אותו בצורה לא נכונה.
    אני אנסה להסביר בצורה הכי פשוטה את המהות שלו.
    זה פסיכולוגיה פשוטה של הבנת הסביבה וניצל המידע הזה לטובתך בנסיון לתפוס בחורה ספציפית.
    בעצם הפיק אפ אוסף את כל התובנות הללו ומציג אותם בצורה מסודרת.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מה שאתה בעצם אומר זה מי שלא נולד דון ז'ואן,שלא ינסה להיות אחד כזה,כי לא ילך לו והוא בעצם משנה את מי שהוא.
    אז בוא עכשיו תסביר לי מה הבעיה בלשנות את עצמך?למה זה דבר כזה לא מוסרי ולא נכון?מה כל כך רע בזה?
    "the only constant in the world is change"
    http://www.dailymotion.com/video/x1w...overboy_people
    אני לא אמרתי דברים כאלה זה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא לא אמור להפיל עלי אשמה.
    מה שאני כן אומר מבוסס על דבר מסוים אחד שהתעקש עליו TYLER ולא אלייך אם הדעה שלך אחרת אתה מוזמן להביע אותה אחרי שאני אציין אותה כי הוא דיבר על לבנות יש מאין כלומר הנה בחור חדש וכל מה שהיה פעם כלומר כל ה 17 שנה האחרונות שחייתי זרוק לפח אפילו לאנשים שעברו התעללות מלמדים לבנות את עצמם מתוך ההריסות ולא מתוך מחיקת העבר ובניית אדם חדש מכלום כי זה לא דבר שעומד במבחן ואם אתה לא מאמין לך בבקשה לבית החולים לחולי נפש הקרוב ותברר אני עבדתי שנתיים במזרע תאמין לי אתה ביום אחד תצליח ללמוד מה שלא למדת בחיים שלך על איך דברים עובדים.
    אין בעיה בלשנות את עצמך כל עוד אתה מבסס את זה על מי שאתה ולא על מי שאתה מדמיין שאתה כי אז יש לדבר בסיס וכל שינוי שמשפר את אורח החיים שלך מבורך! אבל יש כאן קאצ' שאומר שאתה חייב להיות בעל הערכה עצמית חיובית כלומר לא לשנוא את מי שאתה ולא לחשוב שאתה לא יוצלח וכו' כי אחרת אתה לא יכול לבנות כלום! וכאשר אני מקבל תשובה חד משמעית שזאת היתה הדעה שלך על עצמך ושיטה כזאת או אחרת שינתה אותך אומר לי בצורה ברורה שהכל אשליה כי אין ביסוס ואף אחד לא צומח לכיוון חיובי אם דעתו שלילית על עצמו וזה דבר ידוע! אין קסמים הכל חייב להיות בנוי כמו לגו לבנה על לבנה ואת הדבר הפשוט הזה אתם לא מוכנים להבין! מה שנקרא אין קומה שלישית בלי קומה שנייה וכל מי שחושב שהוא בקומה שלישית בלי שבנה אותה על קומה שנייה הוא מדמיין כי הקומה השלישית שהוא חושב שהוא נמצא בה היא בלוף! היא לא אמיתית אין אפשרות לקפוץ ולכן אין לזה לא אחיזה במציאות ולא עמידה בזמן.
    כדי לשכנע אותי בעמדה שלכם אתם חייבים להראות לי את הקומה השנייה כלומר את האני הישן שעליו מבוסס האני החדש כלומר מה השתמר מהאני הישן? מה היה חיובי בו? בלי זה אין מצב שאתם בקומה שלישית! ולא משנה מה תגידו זה לא יצליח לעולם לשכנע.

הוא אחד שמאמין בגורל במקום ללכת נגד הגורל כמו גבר ולמרות הקושי להצליח במטרה שלך. במקום זה, הוא מוותר לעצמו בתירוצים "כנראה שזה מה שאני". מראה על איזה בנאדם הוא.

למוןגראס הנכבד,
    אני אדבר איתך על עצמי לפני כשנה+.
    אין לי הצלחה עם בחורות. בכלל. הן לא שמות עלי וגם כשכן (פעם אחת בלבד), אני הופך לידיד נפש שלהן שהן מספרות לו על האלה שהן דלוקות עליהם. אפילו נשיקה לא יכולתי לקבל. למה? כי לא ידעתי איך להתנהג עם בחורות בכלל, הסתמכתי על הבולשיט שהסביבה המעפנה שלי מכרה שלי. לא גדלתי לתוך מציאות של אנשים מצליחים עם בנות ולצורך העניין, גדלתי בלי אבא. אין לי גם אחים, אז אין לי עם מי לדבר על הנושא בבית.

זה שקיבלתי חינוך מחורבן כמו רוב הגברים, זה אומר שאני צריך למות בתול או לזיין פעם ב10 שנים (וגם זה אחרי שהבחרוה שיכורה מהתחת)? שלא מגיע לי להנות? שלא מגיע לי בסופו של דבר מישי שאוהבת אותי ואני אותה? שלא מגיע לי לגרום לבחורה להגיד "אתה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים"? למה מי מת וקבע תדבר הזה? ה"גורל" המעפן הזה יכול לקפוץ לי. אני קובע תמציאות, אני מחליט מה אני אהיה ולא אף אחד אחר - אני אדם חופשי שלא כפוף למה שאתה כפוף אליו.

אה והבחור בסרטון הוא גבר אמיתי. אחד ממקורות ההשראה שלי.
    הנה עוד אחד שחוזר על אותה טעות של הקודם בלי לקרוא בלי הבנת הנקרא בלי כלום סתם בוא נגיב בלי קשר לחיים...
    אני לא אמרתי שאדם צריך למות בלי להינות בלי לקבל מחמאות וכל מה שאמרת אני אמרתי דבר פשוט מאוד אם אתה מצליח ומרוצה מעצמך, מסופק, אתה לא מחפש את הסיבה להצלחה אתה פשוט נותן לדברים לעשות את שלהם ופשוט נהנה מהחיים אם אתה לא מצליח ואתה מרגיש שאתה צריך חיזוק או שיפור או לא מספיק מרוצה מעצמך או לא מרוצה בכלל אז אתה מתחיל לחפש את הדרכים שיעזרו לך אבל מכאן ולבוא להגיד האני הישן מת ואני חדש קם זה בולשיט וכבר אמרתי למעלה למה. אתה חייב להבין את הדבר הפשוט מי שמרוצה לא מחפש מי שלא מחפש וזה עונה גם על הציטוט הבא
    למונגראס,
    בהתחלה חשבתי שתחזיר בתשובות הגיוניות, שבאמת תקרא ותגיב.
    אתה סתם זורק פסיכולוגיה בלירה, את ה"2 סנט" שלך אם תרצה - ומכסה אותם בכביכול "נסיון חיים".
    הדיון היה פשוט: השאלה הייתה "האם זה לא מוסרי ללמוד 'פיקאפ', האם זה מתנגש עם העובדה שיש יותר לחיים מסקס."
    תכלס? האם זה מוסרי ללמוד אומנות לחימה? כן מצד אחד יכול להיות שיהיו כאלה שישתמשו במה שהם יודעים כדי "לנצל" את החברה שלהם, ויש כאלה שיקחו את מה שהם יודעים וישתמשו בו מתי שהם יכולים.
    אין ספק שבכל אחד מהמקרים אומנות לחימה מקנה הרבה יותר מסתם הגנה עצמית - היא משפרת את השליטה העצמית שלך, נותנת משמעת עצמית ומחזקת את הגוף.

אותו הדבר עם כל כישרון אחר. בין היתר "פיקאפ". השיפור העצמי פה הוא בסכ"ה הקנייה של ביטחון עצמי, יכולת ניתוח בסיסית של מצבים חברתיים (וזה מאוד בסיסי חברים, אל תשלו את עצמכם, יש הרבה יותר לדינמיקה חברתית מפיקאפ), ואיזושהי הרגשה של מיצוי. התוצאה הסופית היא היכולת להיות בן אדם מושך. בן אדם שבחורות רוצות.

אתה יוצא מנקודת מבט פרימיטיבית ולא נכונה שמי שלומד פיקאפ עושה את זה כי הוא היה מתוסכל בחיים שלו, ובגלל זה הוא רוצה לשפר אותם. זה לא נכון - כל מי שלומד אומנות לחימה חטף מכות בבית ספר? ברור שלא. למה שתגביל "שיפור עצמי" או "העשרה" עצמית אם נדייק יותר, רק לאנשים שלא אוהבים את עצמם? זו באמת שאיפה מוזרה לרצות להיות שמח עם מי שאתה?
    והנה עוד תגובת שרשרת לחוסר הקריאה אמרתי כבר למעלה ואני אדגיש את זה אני למשל מעולם לא הרגשתי צורך ללמוד אומנות לחימה אני הייתי ממש מרוצה מההרגשה שלי עם עצמי ומהיכולות שלי כל מי שלא מרגיש כך מוזמן ללכת ללמוד. אם זה מוסרי או לא? זה תלוי בבנאדם אבל זאת בדיוק הנקודה שלי! אם אתה מרגיש חוסר אתה מחפש לשפר אם אתה לא מרגיש חוסר אתה בכלל לא חש בצורך הזה! מה לא מספיק ברור במה שאני אומר? אין דבר כזה ללמוד או להתקדם בלי להרגיש צורך לעשות זאת! ועל זה אתם מתווכחים עמוד שלם כל כך בסיסי וכל כך ברור...
    וזאת לא שאיפה מוזרה להיות שמח עם מי שאתה כי אם אתה שמח אתה לא מרגיש צורך ואם אין צורך אין רצון ואם אין רצון אז אין טעם בכל השיטה.
    ואם אתה רוצה אני אגדיר זאת כך למה שאדם ירצה ללמוד פיקאפ? אם נגיד שזה בגלל שהוא עובר חרא בחיים אפשר להבין, אבל אם לא? אם הוא מרוצה כל כך מעצמו וכיף לו? מה בעצם תגיד לו וואי תראה אתה לא הצלחת כאן כי היית צריך לעשות כך או אחרת? הרי הוא מרוצה מעצמו גם מהכשלונות, הוא נהנה מהדרך שבה החיים שלו זורמים ובדיוק על זה אני מדבר.
    אני נהנה מזה אני לא אצליח להבין לעולם את הצורך בשיטות האלו בלי להיות לא מרוצה מעצמך.
    אני מרוצה מעצמי ומהחיים שלי אז מה ישכנע אותי? למה אני צריך ללמוד? ולא צריך להיות זיין עולמי או מישהו שרק הצלחה יש לו בחיים כדי להיות מרוצה! צריך רק להיות בעל דעה חיובית בעל אופטימיות ואפילו אני אגיד תמימות מסויימת וכן החיים זורמים בהרמוניה ובשלווה ולא מתרגשים מכל אבן...
    אני באמת שלא מצליח להעביר את המסר יותר ברור פיקאפ זאת שיטה של לקבל לא של לתת וגם אם לתת זה על מנת לקבל אז אם תשאל אותי זאת לא שיטה מוסרית בכל מקרה ומה שבטוח אין כאן שיפור עצמי בכל אופן אני לא רואה כאן שיפור יותר כמו ירידה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

פשש אורי אני רואה שגם אתה החלטת להגיע... באמת הגיע הזמן.
    אני לא מבין איך המסקנה שלך לגבי פיקאפ קשורה למה שהם דיברו כאן? איך אתם מגיעים למסקנות אחרות?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ושוב אני אנסה להסביר במילים קלות שגם הגאונים שלנו יבינו כניראה שהפרזנטציה שהכינו פה עבורך בהרבה מילים מעבירה מסר לא נכון אולי הם מאמינים בלב שלם שזאת תורת קסמים ואם תועיל להיכנס לפורום שמטרתו היא לדון בנישות אלו תראה שאני מביע את אותה דעה נחרצות גם שם.
    העיניין הוא לא לבנות יש מאין אלא לחזק תכונות פחות דומיננטיות בעצמך בכדי לשפר בדיעבד את התקשורת שלך עם הסביבה.
    ומה עם אלו שכבר מדברים שותף עם הסביבה.. לא הזיק מעולם לאדם שבקיא בשפה לרענן את שפתו קצת יותר בעזרת ספר טוב..

אגב אני מפריד את עצמי מהם בהכל מלבד דבר בסיסי אחד כולנו מאמינים באותה תורה רק שהם לא למדו לקרוא אותה נכון..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-03-2010 בשעה 02:52.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

למוןגראס.
    אני הבנתי אותך,מה שמפריע לך זה המונח עצמו "פיקאפ" ולא מה שזה באמת.
    אז בוא אני אסביר לך.
    פיק אפ זה לא "כמה בנות אתה יכול להשכיב בדקה",וזה מה שאתה לא מבין.
    פיק אפ זה שילוב של דינמיקה חברתית וסוציולוגיה\פסיכולוגיה,זה הכל.
    אז יודע מה,אל תקרא לזה פיקאפ,פשוט תקרא לזה סוציולוגיה.
    אתה עדיין נגד לימודי סוציולוגיה?
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגידו התחילו פה אנשים להיות ליצני החצר? קודם אנשים פה מדברים כאילו הם מתת אלוקים לנשים, עכשיו אנשים מסבירים שהכל זה עניין של שיפור תכונות מסוימות שהופכות אותך ליותר דומיננטי ומושך על פי דינמיקות חברתיות מסוימות ואם זה באמת כך מאיפה הביטויים האלה שהנה הופה יצרתי אני חדש, זרקתי שנים מחיי ועוד כל מיני כאילו זה פירסומת לסוד.
    בקיצור איך ניתנו הסברים כלכ ך מעוותים לדבר פשוט? איך דבר פשוט כל כך הצליח לגרום לכם לאבד את הראש? להרגיש באגו כל כך מנופח שנתן הרגשה של זילזול של חוסר הבנה של הסתכלות על אישה כאובייקט ולא כבן אדם בקיצור איפה נכנסים כל הדברים האלה אם זה כל מה שזה? יש לי הרגשה שחלק מכם לא יודעים בכלל מה זה... אני מרגיש כאילו סתם אנחנו טוחנים מים במשך כמה דפים כעצם ההצגה של הדברים אצלכם היתה לא נכונה ואני מכוון בעיקר ל TYLER הוא מבחינתי ראש הקנוניה בנושא הזה כי הוא משהו מעוות אצלו מהיסוד אני רק לא מצליח להצביע במדוייק על מה ואולי הוא זה שנתן לי את ההבנה המוטעית לגבי כל העניין.
    כי אם זה כמו שאתם מתארים כאן אז פיקאפ זה פשוט סתם עניין של שיפור תכונות או יכולות מסוימות כדי להשיג או לתמרן את הסביבה לטובתך (ניתן אפילו להתווכח על זה בצורה של אם זה מוסרי או לא אבל זה לא לעכשיו) ואין לזה שום קשר עם האני שלך פשוט דרך לגרום לדברים להיות יותר קלים (למי שקשה לו) ואולי לשפר את היכולות החברתיות בלי שום קשר לכלום. זה כמו טריק שיווקי כלומר איך אתה משווק את עצמך.
    תקנו אותי אם אני טועה.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    תגידו התחילו פה אנשים להיות ליצני החצר? קודם אנשים פה מדברים כאילו הם מתת אלוקים לנשים, עכשיו אנשים מסבירים שהכל זה עניין של שיפור תכונות מסוימות שהופכות אותך ליותר דומיננטי ומושך על פי דינמיקות חברתיות מסוימות ואם זה באמת כך מאיפה הביטויים האלה שהנה הופה יצרתי אני חדש, זרקתי שנים מחיי ועוד כל מיני כאילו זה פירסומת לסוד.
    בקיצור איך ניתנו הסברים כלכ ך מעוותים לדבר פשוט? איך דבר פשוט כל כך הצליח לגרום לכם לאבד את הראש? להרגיש באגו כל כך מנופח שנתן הרגשה של זילזול של חוסר הבנה של הסתכלות על אישה כאובייקט ולא כבן אדם בקיצור איפה נכנסים כל הדברים האלה אם זה כל מה שזה? יש לי הרגשה שחלק מכם לא יודעים בכלל מה זה... אני מרגיש כאילו סתם אנחנו טוחנים מים במשך כמה דפים כעצם ההצגה של הדברים אצלכם היתה לא נכונה ואני מכוון בעיקר ל TYLER הוא מבחינתי ראש הקנוניה בנושא הזה כי הוא משהו מעוות אצלו מהיסוד אני רק לא מצליח להצביע במדוייק על מה ואולי הוא זה שנתן לי את ההבנה המוטעית לגבי כל העניין.
    כי אם זה כמו שאתם מתארים כאן אז פיקאפ זה פשוט סתם עניין של שיפור תכונות או יכולות מסוימות כדי להשיג או לתמרן את הסביבה לטובתך (ניתן אפילו להתווכח על זה בצורה של אם זה מוסרי או לא אבל זה לא לעכשיו) ואין לזה שום קשר עם האני שלך פשוט דרך לגרום לדברים להיות יותר קלים (למי שקשה לו) ואולי לשפר את היכולות החברתיות בלי שום קשר לכלום. זה כמו טריק שיווקי כלומר איך אתה משווק את עצמך.
    תקנו אותי אם אני טועה.
    מדובר גם באני הפנימי,למשל הנה מאמר על איך להפסיק לחשוב שאתה הקורבן בחיים.
    http://www.theattractionforums.com/b...our-roles.html

בכל אופן,כן מדובר פה דווקא בשיפור עצמי ולא איך שאתה מתאר את זה "לתמרן את העולם" כי אתה לא מתמרן אף אחד,אתה פשוט משתנה.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

למוןגראס,

אמרת שאני הייתי צריך לאהוב את ה"אני" הישן, ולא לחשוב שהייתי לא יוצלח. למרות ש...באמת לא היו לי הצלחות בתחום החברתי ועוד כמה תחומים שלא אכנס אליהם. על סמך מה אני אמור לאהוב את עצמי? ע''י בריחה מהמציאות ואמירות כגון "יהיה בסדר" בלי לעשות כלום? זה בדיוק כמו לקחת סמים, אתה בורח מהמציאות בתירוץ מפגר.

תראה, אני בנאדם מאוד ריאלי עם נטיה לאופטימי..ואני אגיד לך, שלא היו לי הצלחות כלל בחברה לצורך העניין. זה לאו דווקא עם בנות אלא עם אנשים בכללי. זה לא נקרא להתחיל מ0, זה נקרא להתחיל ממינוס 100. איך אני הייתי אמור לחשוב על עצמי דברים טובים? כשאני חושב על עצמי משו טוב, הוא תמיד יהיה מבוסס על המציאות.

יש בפיקאפ, הגדרה של גבר מצליח. בכל תחומי החיים...קוראים לזה "זכר אלפא". בטח נתקלת במושג אצל החיות בטבע...שאנחנו לא כ''כ שונים מהם תאמין לי או לא. קיצר, אם כל התכונות של ה"אני" שלי היו מנוגדות באופן מוחלט לתכונות של ה"זכר האלפא" ולא כי זה באמת "אני" אלא כי הסביבה המעפנה שלי סירסה אותי ושללה ממני תגבריות ופחדתי להיות מי שאני באמת! אין לי זכות להחזיר אותה? להתחיל להיות גבר ולא סמרטוט?

את התכונות האלה יש בכולנו. אין פה שום קסמים ושום נעליים...

למה אם הייתי נולד לסביבה טובה יותר, אז הייתי מה שאני רוצה להיות כבר מטבעי. אבל וואלה לא התמזל מזלי וקיבלתי חינוך לא מי יודע מה וסביבה מפגרת עוד יותר..אז אסור לי להשתנות?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2010 בשעה 14:09.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    למוןגראס.
    אני הבנתי אותך,מה שמפריע לך זה המונח עצמו "פיקאפ" ולא מה שזה באמת.
    אז בוא אני אסביר לך.
    פיק אפ זה לא "כמה בנות אתה יכול להשכיב בדקה",וזה מה שאתה לא מבין.
    פיק אפ זה שילוב של דינמיקה חברתית וסוציולוגיה\פסיכולוגיה,זה הכל.
    אז יודע מה,אל תקרא לזה פיקאפ,פשוט תקרא לזה סוציולוגיה.
    אתה עדיין נגד לימודי סוציולוגיה?
    גם אם תקרא לזה פיזיקה גרעינית זה לא ישנה את העובדה שזה פאתטי ללמוד דברים כאלה באינטרנט כדי לצאת ולזיין בנות, ממתי זה כל כך קשה לזיין שצריך לקרוא מדריך בשביל זה?!

לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי סבא של BaR [בקבר] צפיה בהודעה
    גם אם תקרא לזה פיזיקה גרעינית זה לא ישנה את העובדה שזה פאתטי ללמוד דברים כאלה באינטרנט כדי לצאת ולזיין בנות, ממתי זה כל כך קשה לזיין שצריך לקרוא מדריך בשביל זה?!
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי סבא של BaR [בקבר] צפיה בהודעה
    דווקא בתור בתול שפתיים אתה בטח יודע כמה שזה קשה לזיין. (;

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

חחח אתם לא מרגישים שדשתם בנושא כבר מספיק?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני אוסיף משהו אחד אחרון ואני לא אחזור להגיב בנושא.
    אמיר תראה אני מאמין שאתה מתחייס לנושא הזה מהזוית הלא נכונה..
    השם שנתפס על זה הוא סתם שם שיווקי באמת אבל הדרכים שלו יעילות לעוד הרבה תחומים בחיים (בין היתר לפיתוח כישורים חברתיים) אנשים לקחו את התחום הזה ויצרו התאמה מסויימת בינו לבין קשרים בין מיניים ונתן לו את השם הנורא הזה שאתה מתנגד אליו אבל אתה מפספס את הנקודה שכל אחד מאיתנו בחיי היום יום שלו מבצע פעולות מתקנות בכדי לשפר את היחסים שלו עם החברה ועם הסביבה (מלבד האנשים נחותי הכישורים שהופכים לאנטי חברתיים ומתחברים לסוג מאוד מסויים של אנשים), אני אפילו אגדיל לעשות ואטען שגם אתה שמשך כל חייך (וזה מבלי להכיר אותך בפן האישי) השתמשת בכלים כאלו או אחרים בכדי להתמע בחברה מסויימת וזה גם אם זה נעשה בצורה לא מודעת, בסופו של דבר הטכניקות האלו מפנות את תשומת הלב לנקודות מסויימות שיכולות לעזור לנו לבצע את אותן פעולות תת מודעות רק בצורה מודעת, זה הכל..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגידו מה אף אחד לא קורא את התגובות שלי? אני כבר מהתחלת הדיון בערך לא מתייחס לשם אלא למה שתואר כאן בפיכם אז זה לא העניין! העניין הוא שכל אחד פה תיאר את עצמו כלוזר בינלאומי לפני זה וכזיין בינלאומי לפחות אחרי זה או שאני אגיד כדבר הכי טוב הבא בערך... זה לא מתאר עבודה על מידות זה לא מתאר שיפור תכונות זה אפילו לא מתאר הגדלת יכולות זה פשוט מתאר כאילו לעשות פליק עם האצבע והופה בנאדם חדש מה שלא יכול להיות הגיוני בשום מצב חוץ ממצב של לשחק אותה משהו שאתה לא. אז אוקיי אני מוכן לקבל שהתיאור שלכם לא היה מדוייק מה שגרם לי כאן לדיון של כמה דפים אבל חוץ מזה? השינוי היחיד שאתם משיגים בעצם הוא שינוי תפיסה בלבד! איפה השינוי של האני? איפה השיפור העצמי? זה עניין של איך אתה תופס את הדברים מה שנקרא פרופורציות נכונות אבל מכאן ולתורה שלמה של חיים?! תעשו לי טובה תתחילו לדייק במה שאתם אומרים כי זה ממש כבר מבלבל לחשוב שאתם מגדירים דברים לא נכון ולנסות להבין למה בעצם אתם מתכוונים.
    TYLER אתה בכלל מבין מה זה "אני"?! כלומר אתה יודע מה זאת תכונה? מה זה אופי? נראה לי שאין לך מושג! הישגים זה לא אני ובטח שלא יכולות או תפיסות לגבי דברים אני זה בעצם מי שאתה ונראה לי שאתה לא יודע מי אתה! להכיר את האני זה להכיר את הטוב שבך וגם את הרע אבל זה לא קשור למה שקורה איתך בחיים זה כבר עניין אחר! אני אתן לך דוגמא קטנה.
    אני למשל אדם שמאוד משנה לו איך אדם אחר מרגיש אני תמיד מעמיד את עצמי במקומו ואם אני מרגיש שלמרות שזה מאוד משתלם לי לפגוע בו בצורה שאפילו הוא לא ידע מזה שזה לא צודק אני לא אעשה את זה! זה "אני" וזה פוגע לי המון בעבודה ובפרנסה אבל זה "אני" ואני לא מוכן למכור את היושר שלי בעבור שום הון! עכשיו אם למשל השיטה הזאת היתה גורמת לי למשל לא להיות ישר לא הייתי מוכן לעשות זאת גם אם זה היה גורם להפסד של אותה בחורה מבין? השאלה אם אתה היית מוכן לוותר אם השיטה הזאת כן היתה אומרת לך לעשות זאת? ולכן כשאני אומר אני אני מתכוון למי שאתה לא להישגים ולא ליכולות אלא לאדם שבך ואם אתה לא מכיר אותו כדאי שתשב ותחשוב כי בלי זה אדם גודל מעוות ובלי עמוד שדרה וזאת היתה באמת הדגמא קלה.
    כשאישתי שאלה אותי פעם מי אני היא קיבלה מגילה בערך עם כל הדברים שאני מכיר בעצמי ויודע שאלו הערכים שלי היא היתה בהלם כי לה לא היה מושג בהם וזה חלק מלהיות בעל עמוד שדרה ולהיות בעל אופי ונחישות כי אתה יודע בדיוק מי אתה ואתה מחליט על פי מה שאתה מכיר בך והכי חשוב רק ככה אתה יכול גם לשפר את עצמך תמיד! ולהיות יותר טוב מעצמך כי זאת המלחמה האמיתית של אדם מלחמת המידות!
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 07-03-2010 בשעה 00:16.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,976 | הודעות: 8,204,569 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect