^^ הכותרת נכונה לחלוטין.
(עודכן עם בעיה שנגררה מהבעייה הקודמת)
אני משתמש ב-Steam כבר 4 שנים ומעולם לא נתקלתי בבעייה שלא הסתדרה אחרי יום-יומיים, אבל עכשיו אני נתקעתי עם בעייה חדשה.
אחרי העדכון האחרון שעשו ל-Steam, כמעט לרוב המשתמשים התחילו בעיות בהפעלה של התוכנה, לא היתה בעייה דומה מסוג Main Exeption: Steam requires internet connection או משהו בסגנון (אחרי תרגום זה אמר שצריך אינטרנט כדי להשתמש ב-Steam) והאינטרנט מחובר והכל.
חטפתי עצבים והתחלתי בכל מיני שיטות לסדר את זה (כיבית Firewall, ניתקתי את הראוטר, פתחתי פורטים, ניקיתי רג'יסטרי) ושום דבר לא עזר!
אז התקתי את ה-Steam על מחשב אחר, ושם כן פעל (במחשב הנייד שלי) והעתקתי את הקבצים לאחר העידכון למחשב הנייח שלי.
עכשיו ה-Steam מתחבר ומזהה אותי כמשתמש חדש (בגלל שכבר אין היסטוריה של התוכנה במחשב - ניקיתי רג'יסטרי) וכשאני בוחר בהתחברות למשתמש קיים עולה חלון שאומר שיש בעייה עם החיבור ל-Steam network והתוכנה נסגרת.
מישהו יודע אולי איך לתקן? רק אחרי העדכון התחילה הבעייה וניסיתי לתקן אותה בכל דרך ולא מצליח :'( וגם התמיכה שלהם לא עונה *פרצוף עצבני*
***עדכון***
עכשיו אני מקבל הודעה שאומרת שאני לא יכול להיכנס ל-Offline Mode בגלל שלא קיימים פרטי משתמש קודמים על המחשב. זאת אומרת שה-Steam פועל והכל אבל הוא אידיוט מכדי להציג לי חלון של התחברות ומיד נכנס ל-Offline Mode.
מישהו יודע איך לסדר?
ספוילר:

ספוילר:
ציטוט ההודעה