טוב אז ככה אני רואה שהרבה אנשים שואלים איך לשמור SQL ומסתבכים אז אני אראה איך לשמור.(חבר'ה זה ממש כלום זמן דקה וחצי ואתם שומרים זה ממש בסיסי חחח)
שלב ראשון:
נכנסים לMySQL שלכם.
כאשר את בתוך הMySQL לחצו על כפתור הTools.(הכפתור שחץ האדום מצביע עליו..)
שלב שני:
לחצו על כפתור הAdministrator(במידה וקופץ לכם חלון שמראה שגיאה וכו' לא להילחץ! פשוט ללחוץ Ok)
שלב שלישי:
עכשיו אתם בתוך הMySQL Administrator מה עושים עכשיו??!! עכשיו לוחצים על כפתור הBackUP.
שלב רביעי:
לאחר שלחצתם על כפתור הBackUP יש לפתוח פרויקט חדש.(בקיצור לשמור חחח)
אז ככה לחצו על כפתור הNew Project
שלב חמישי:
לאחר שלחתם על כפתור הNew Project יש לתת שם לפרויקט שלכם.(תקראו לזה איך שאתם רוצים זה לא ממש משנה כל עוד אתם זוכרים את המקום ששמרתם את הקובץ SQL)
שלב שישי:
לאחר שנתתם שם לקובץ וכו' יש להעביר את הקבצים הערוכים
סמנו את פרויקט הOdinMS(או איך שקוראים לSQL אצלכם)
ולחצו על החץ הזה < אתם תראו שכל הקבצים פתאום יעברו לצד לא לדאוג כלום לא קרה.
שלב שביעי:
לשמור, זהו הגעתם עד לפה? נרגעתם? הבנתם שזה ממש קל ובסיסי לשמור SQL? יופי (: עכשיו ללחוץ על כפתור הExecute BackUP Now וזהו.
זהו! שמרתם SQL בפעם הראשונה תהיו גאים בעצמכם לא עוד RollBacks! אז ככה כמה וכמה טיפים:
1)תמיד לגבות מדי פעם את הקבצים שלכם! אני אישית מגבה את הקבצים פעם בשבוע כדי למנוע אובדן וכדי להיות בטוח ב100% שמשהו לא יהרס.
2)תמיד לבדוק פעמיים מה אתם מגבים! אף פעם אל תגבו קבצים ללא בדיקתם!(זה לא כזה שכיח בשרתים שפעם ב- פורצים למנהלי השרתים לMYSQL ומשחקים שם)
3)סיסמא, לא חייב אבל מאוד מאוד מאוד מאוד מומלץ!
4)לבדוק פעמיים את מה שאתם עורכים בMYSQL!!! תמיד אבל תמיד! לא קרה פעם ולא פעמיים לכולם בפורום בטח שערכתם איזה אייטם או שיניתם איזה ID קטן וגיליתם שזה שורה אחת למעלה ובעצם חיזקתם או מחקתם משהו לשחקן אחר שלא עשה כלום ורק רצה לשחק בשקט.
אז זהו! זה המדריך שלי לא היה קשה לעשות אותו וזה ממש בסיסי לשמור חבר'ה אז יאללה רוצו לגבות את הSQL שלכם! (:
~כל המדריך והתמונות שלי! אין להעתיק ללא נתינת קרדיט!

ציטוט ההודעה

?