לפי מה שהבנתי כשאני מתחיל עם מישהי ואני רואה שהערך שלה יותר גבוה אז אני נותן לה נגים כדי להוריד אותו
עכשיו איך אני מזהה שערך שלה גבוה לא הבנתי את זה כל כך...
ועוד שאלה מה זה 2 צעדים קדימה 1 אחורה?
לפי מה שהבנתי כשאני מתחיל עם מישהי ואני רואה שהערך שלה יותר גבוה אז אני נותן לה נגים כדי להוריד אותו
עכשיו איך אני מזהה שערך שלה גבוה לא הבנתי את זה כל כך...
ועוד שאלה מה זה 2 צעדים קדימה 1 אחורה?
|
|
שהיא תופסת תחת (בד''כ הכונפות עושות את זה למען האמת). או מנסה להרשים.
למשל
TARGET: "אני דוגמנית"/"אמרו לי שיש לי גוף של דוגמנית".
PUA: "דוגמנית שיער?"/"דוגמנית כפות ידיים?" וממשיך בנושא שיחה הישן ומראה שזה לא מרשים אותך. זה עושה לך ערך של אחד שרוב הסיכויים כן יצא עם דוגמניות בעבר בין אם זה נכון או לא והערך שלך עולה.
2 קדימה 1 אחורה זה קרוב רחוק...שזה Cat string theory של מיסטרי. חפש בגוגל ותראה מזה.
זה הדרך היחידה שהיא מראה ערך עליון..?
אז לפי מה שאתה אומר אני נותן נגים רק על משפטים כמו שאמרת שמנסים להעלות את הערך שלה
זה לא ממש נג מה שאמרת,זה סתם לנסות להעליב אותה בצורה ילדותית,אם יש לבחורה קצת מוח היא ישר תבין...
נג טוב לדבר כזה יכול להיות "את בטוחה ? את לא נראית כמו הדוגמניות שאני מכיר "
בקשר ל 1 אחורה 2 קדימה,זה נועד למצבים בהם הבחורה לוקחת אותך כמובן מאליו,ובכללי מצבים שהבחורה לא נותנת לך להתקדם עם הקשר לאן שאתה רוצה (מבחינה מינית או לא מינית ).
הרעיון הכללי הוא שאתה שם תמיד בשביל הבחורה ובגלל זה היא רואה אותך כמובן מאליו,אז אתה עושה צעד אחורה,למשל,מתחיל לדבר עם המלצרית ומתעלם מהבחורה.
הבחורה ישר תחשוב "היי מה קרה,חשבתי שהבחור הזה שלי על אש קטנה והוא ישאר פה תמיד,אולי טעיתי ? " והיא תנסה לזכות בך בחזרה (אלא אם כן לא יצרת משיכה לפני כן ,ואז או שהיא לא תנסה לזכות בך בחזרה או שהיא תרצה אותך רק לאותו מקום שהיית בו מקודם ולא תתן לך להתקדם).
בקיצור,ברגע שהבחורה רוצה אותך,תתגיד לה להירגע קצת ושאתה קצת עסוק,ותמשיך לדבר עם המלצרית (המלצרית זאת סתם דוגמא,כן ? ) ומתי שאתה מרגיש לנכון,תחזור לבחורה ותתקדם 2 צעדים לאן שרצית מקודם,והבחורה תתן לך.
תודה אחי ההסבר שלך על הצעדים היה ברור עכשיו הבנתי
אבל לגבי הערך..
נגים אני נותן רק על הערות שהיא אומרת שמעלות לה את הערך?
זאת הדרך היחידה לגלות אם יש לה ערך עצמי גבוה?
תראה,אתה לא חייב בכלל לתת לה נגים !
רק אם היא משדרת לך DHV (היא לך ! לא אתה לה ! ) אז אתה שולח לה נגים בשביל להוריד את הערך שלה,עד שאתה מגיע למצב שאתה מרגיש שאתה מעליה.
בחורה משדרת DHV בערך כמונו,בסיפורים,בהתנהגות,בשפת גוף ובאנשים סביבה.
עם הזמן אתה תלמד לזהות לאיזה בחורה יש יותר DHV ולאיזו יש פחות,וככה תדע בכמה נגים ובאילו נגים כדאי לך להשתמש,אם בכלל.
בכל מקרה,אתה יכול לשלוח לה נג גם על משהו שהיא עושה ולאו דווקא אומרת,למשל אם היא צוחקת,אתה יכול לומר לה שהאף שלה מתכווץ בצורה מצחיקה כשהיא צוחקת.
כל עוד היא חושבת שאתה מתחיל איתה, והיא מתנהגת כאילו סתם באת להתחיל איתה, אתה צריך לדחוף נג.
נג יכול להיות כל דבר שיגרום לה להבין שהיא סתומה, ושיש לך עוד 300 כמוה. בין אם זה להגיד לה "תגידי את
תמיד נדחפת לאנשים למשפטים?" או להגיד לה שאתה בקטע של בנים. (ואז משהו כמו "סתם, פשוט אמרתי אם זה או בנים או בחורות כמוך, אנ'לא יודע...")
כשהיא מתחילה להתחיל איתך, אתה מפסיק. מאוד פשוט.