יש איזה מישהי(סוג של ידידה) שכל היום חופרת לי ונמאס לי כבר לשחק אמרתי היום כנראה אני יראה וידפוק לה נשיקה. הקטע הוא אם היא לא תרצה איך אני יצא מזה "חלק" ובקטע של ההפסד הוא כולו שלך..תנו לי איזה רעיון או דוגמה..תודה
יש איזה מישהי(סוג של ידידה) שכל היום חופרת לי ונמאס לי כבר לשחק אמרתי היום כנראה אני יראה וידפוק לה נשיקה. הקטע הוא אם היא לא תרצה איך אני יצא מזה "חלק" ובקטע של ההפסד הוא כולו שלך..תנו לי איזה רעיון או דוגמה..תודה
|
|
אם היא לא תסכים פשוט תגיד "חשבתי שאת בקטע"
אבל אני לא ממליץ להתחיל עם ידידות/בנות מבצפר
אז? אני לא צריך למרוח את זה ולהיות סתם ידיד שלה, לא אוהב כל כך את הדבר הזה שנקרא ידידות..
נערך לאחרונה על ידי SINGIN; 14-03-2010 בשעה 13:23.
תדביק לה נשיקה .
תזרום , תזרום !
לא תזרום , הפסד שלה .
נערך לאחרונה על ידי AmMIT; 14-03-2010 בשעה 13:21.
תנסה אם היא תגיב חריג תיהיה אדיש
Iverson
אתה צריך לעשות את זה בשלבים ולא להשאיר את זה למזל.
פה כבר נכנס פיק אפ.
ידידה זאת מישהי שלא הפגנת סביבה מספיק משיכה ועברת ישר לשלב ה COMFORT.
לצאת מזה זה לא *כזאת* בעיה,אבל מה שתיארת זאת לא הדרך.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אבל בשבועיים האחרונים כן הייתי קר אליה ואדיש וכן רמזתי יותר ואמרתי גם שאני לא בקטע של ידיד..
צודקים תנסה לנשק אותה, אם היא לא תרצה הפסד שלה
נערך לאחרונה על ידי xshlomix2; 14-03-2010 בשעה 16:57.
אז לא תרצה. אתה חייב לה תירוצים והסברים על היצרים שלך כגבר?
למרות שאתה פה הולך על 50 50,
או שאתה מקבל את "אנחנו רק ידידים" לתוך הפרצוף שלך או שיצא לך מזה משו.
אז זהו זה "הפחד" שלי שהיא תגיד לי לא מתאים ואני רוצה להיות רק ידידים..אבל כוס אמו אני ינסה מה יכול לקרות
היא ידידה,ההבדל בין ידידה לחברה,הוא שאין מיניות,חסרה המשיכה.
אם אין מיניות אני לא רואה למה היא תזרום איתך בנשיקה.
תיצור מיניות,תדבר על זה,תראה לה שאתה לא חדש בקטע,תפסיק ליצור נוחות ותתחיל ליצור משיכה.
לאחר מכן תנשק אותה והיא תזרום בטוח.
אנחנו מדברים לפעמים על סקס וכל מה שמסביב לא בקטע של שתינו זה ברור אבל זה נושא שידוע אצל שתינו ובזמן האחרון אני יותר מדי נוגע בה מחבק אותה ולא ראיתי שום התנגדות..היום אני הולך למסיבה של חבר אז איך להתנהג במשך כל הערב כי אני כבר מת לדפוק לה נשיקה ולראות מה המצב בינינו אוף