האמיתי שהציעו לי עליו 3000 פה בפורום.. אבל לצערי אני לא יכול לבצע מכירה כי הוא פרוץ....
אתה נואש ממני? למה? , ונ.ב אני מקבל הודעות פרטיות בהם תומכים בי משתמשים...
האמיתי שהציעו לי עליו 3000 פה בפורום.. אבל לצערי אני לא יכול לבצע מכירה כי הוא פרוץ....
אתה נואש ממני? למה? , ונ.ב אני מקבל הודעות פרטיות בהם תומכים בי משתמשים...
נערך לאחרונה על ידי Wake Up; 15-03-2010 בשעה 18:46.
|
|
כי שינית סיסמא יותר נכון, ולא הם לא תומכים בך, יש לי הוכחה לזה,
עמית תודה ששינית סיסמא.. אתה סתם מסתבך ואם יתגלה שאתה שינית סיסמא אני אדאג שאתה תטופל על זה.
שלום שלום
חח אתה ממש אוייב שלי, עם משפחה כזאת מי צריך אוייבים
אז זהו.. שלא תוכל לתפוס אותי כלא שיניתי סיסמא... אתה מוזמן לראות תתגובה שלי..
שנשלחה 2 דקות לפני שפרסמת תתגובה מעל
חבל שאתה לא מאמין לי זה מצער אותי אחי
נו ברור שתרשום את זה מי לא היה רושם את זה
שלום שלום
עמית, אתה בן דוד שלי, אם אני מביא לאמיר ולכל משתמש שמבקש ממני נקודות בחינם בכלל אני לא מלווה לו נותן לו ככה אז פשוט תבקש נקודות אל תמציא שפרצו לך לאייסיקיו כדי לקבל נקודות.
שלום שלום
מצטער , אין הוכחה :|
גם אם אני אחשוב שאתה צודק כרגע זה בלתי אפשרי כי אין הוכחה.
אבל זה ניראלי חתיכת דבר מטומטם אתם לא מבינים כנראה מה זה משפחה :X
תחזיר לו תנק' וניגמר הסיפור לא מבין , אתה אשכרה בני דודים !!!
נערך לאחרונה על ידי A&E; 15-03-2010 בשעה 19:07.
אני נותן פה הימור, אם אני פרצתי לך ויש הוכחה לכך פרצתי אני נותן לך עשר אלף נקודות, לגיא עשר אלף, לעדן את כל השאר שנשאר ואני פורש מהפורום, איך אני ? יודע מה אני מוסיף עוד אני גם אתוודה ואשלח לך עשר דולר בפייפל, בנוסף אשלח לגיא 10 מיליון צ׳יפים בגלל שהוא כלכך יודע לנהל.
נערך לאחרונה על ידי Eden.; 15-03-2010 בשעה 19:10.
שלום שלום
אוקי אז אני מוכן לתת 30 דולר בפייפל + כל הנקודות שלי! + לרשום אשכול בפורום שעדן המלך ואני שקרן + לפרוש
אם תביא הוכחה שלא פרצו לי לאיסי! זה אותו דבר בדיוק
הייתי שולח לך אבל אתה לא צריך יש לך מספיק. ואיזו מילה? אני התחייבתי שאם האייסיקיו יפרץ תקבל את הנקודות אבל כרגע הסטאטוס שלו בפורום הו כפועל, פעם הבאה אל תעשה עיסקאות איתי שלא יהיה לך מה לרמות ולבקש נקודות. ולמה דאבל? קרא חוקים דחוף..
נערך לאחרונה על ידי Eden.; 15-03-2010 בשעה 19:15.
שלום שלום
עדן אתה מצטייר בתלונה כמשתמש שרימה ומנצל את תמימותו של wake up בכך שהוא לא יודע מה זה ש/ת ולא יודע איך בודקים אם יש ש/ת ואתה פשוט מנצל את זה לטובתך ומתעתע בו.
אני סבור שעקב ריב אישי בינכם, אתה שיחזרת סיסמא למס', למרות שהתחייבת בתיווך שהוא לא יפרץ.
ל wake up אין שום אינטרס לפתוח תלונה לחינם שהמספר בעצם בידו, מה שלא נראה סביר ולכן אתה תחזיר לו נק'.
חחחחח מה אתם עושים צחוק?! אתם בני דודים!~#@%^&*
כוס רבאק, מי הוליד כאלה ילדי כאפות שרבים אחד עם השני בפורום, ועוד הם בני דודים?
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()