Puma, אתה לא קשור לתלונה, קיבלת אזהרה בע"פ, פעם הבאה קנס!
Puma, אתה לא קשור לתלונה, קיבלת אזהרה בע"פ, פעם הבאה קנס!
|
|
סתום תפה אפס אתה מדבר על ילדי כאפות דחוף אצבע לתחת, עמית עזוב הכל הצטייר לרעה זה לא יכול להיסגר ככה, אפילו ראשי אמר לכאלה חייב הוכחה ואתה לא יכול להביא אותה, לכן תנעל לנושא כי זה יפגע בך , לי זה לא אכפת. ועמית תכלס אתה הלכתה לפורום ריל ומכרת אותו ורימו אותך.
נערך לאחרונה על ידי Eden.; 15-03-2010 בשעה 19:27.
שלום שלום
יש לך הוכחות?
ומה זה פורום ריל בכלל חיפשתי בגוגל אין פורום כזה...
הקיצר עדן תפסיק לזיין ת'מוח... ראית תתגובה של המפקח .. אני מחכה לנקודות שלי ולמילה שלך!
נערך לאחרונה על ידי Wake Up; 15-03-2010 בשעה 19:31.
תמשיך לחכות, בשבילך אין לי מילה.
שלום שלום
עדן, תביא הוכחה לכך שהוא פתח אשכול מכירה של המספר בפורום המדובר.
אם אין לך הוכחה, אז אתה תשלח לו את הנק'.
אני לא חייב לו כלום וגם לך גיא, הוא פתח תתלונה וזה אשמתו שזה נפרץ, במידה והוא ירצה תנקודות ישיביא את ההוכחה שהוא נפרץ ותוך שניה הוא מקבל
שלום שלום
עדן, אתה זה שיש חשד לגביו. תביא הוכחה לכך שהוא פתח אשכול בפורום אחר שהוא מוכר את המספר.
עמית רוצה נקודות תביא הוכחה, אם אין לך הוכחה אני לא מחויב לאף אחד להגיב פה. מצדי או שיחליפו את גיא בעדן ועדן לא משוחד כמו גיא ואז תימשך התלונה או שתביא תהוכחה ואני ישלח תנקודות או שאני לא ממשיך להגיב פה. ותודה עמית על מונה ההודעותת שהעלת לי.
שלום שלום
גיא, חלאס לבכות אזהרות שמזארות.
נערך לאחרונה על ידי A&E; 15-03-2010 בשעה 22:32.
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
תשמע... את יודע מההה הדבר שהכי מחשיד נגדך??? זה שאתה משקר
אני מכרתי בפורום אחר? אז למה אין הוכחה!
כל תגובה שאתה רושם, אתה בעצם מסגיר את עצמך.
אתה בעצמך רשמת שהוא מכר את המספר כאן או בפורום אחר ובעצם אתה מסגיר את עצמך בכך שאתה רושם שהמספר נפרץ.
אתה התחייבת שהמספר לא יפרץ ובתכלס אי אפשר באמת להוכיח שהמספר נפרץ.
אתה לא יכול להוכיח שהמספר לא נפרץ אלא נמכר לפי מה שאתה אומר והוא לא יכול להוכיח שהמספר כן נפרץ לפי מה שהוא אומר.
עדן, אתה תשלח נק' לעמית וזהו זה.