קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [קרב] מוחמד חסן נגד אנדטייקר למי שלא ראה..
    על ידי EviL BunnY בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 104
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 15:39
  2. יום הדין-מיסטיריו נגד גוררו
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 23:28
  3. [בקשה] קרב שון מייקלס נגד בראט ארט
    על ידי הבוס בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 13:39
  4. מתבשל: ברצלונה תשחק נגד מכבי תל אביב
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:44
  5. תחזית סוף המישחק של ישראל נגד שוויץ!
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

כל הכלבים יצטרכו ביטוח נגד תקיפה

  1. #1
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    32
    הודעות
    3,270
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....
    מין: זכר

    ברירת מחדל כל הכלבים יצטרכו ביטוח נגד תקיפה

    בריטניה: כל הכלבים יצטרכו ביטוח נגד תקיפה



    בגלל ריבוי מקרי נשיכות ותקיפות, ותופעה מתרחבת של עבריינים המחזיקים כלבים להרתעה ולניהול קרבות, נולד חוק חדש: כל הכלבים ללא יוצא דופן יחוייבו בשבב זיהוי ובביטוח נגד תקיפות. יוזם המהלך: נזהה את בעלי הכלבים חסרי האחריות וגם נבטיח פיצוי לננשכים


    הצעת חוק חדשה מעוררת מחלוקת בבריטניה: על פי ההצעה, כל בעלי הכלבים - בלי קשר לגזע זה או אחר של כלבם - יחוייבו לרכוש עבורם ביטוח מיוחד למקרה שיתקפו בני אדם או חיות אחרות, וגם להתקין להם שבבי זיהוי.

    על פי הצעת החוק החדשה, בעלי הכלבים יידרשו לשלם "מס כלבים" של 35 לירות שטרלינג (כ- 200 שקלים) שיממן התקנת שבב זיהוי באזנם. בנוסף יידרשו בעלי הכלבים לשלם כמה עשרות לירות שטרלינג לחודש עבור ביטוח נגד תקיפה.

    מטרת החוק היא לצמצם את מספר מקרי התקיפה שגרמו לעיתים לפציעה קשה ואפילו למוות של ילדים. במקביל מבקש החוק החדש להתמודד עם תופעה הולכת ומתרחבת של שימוש בכלבים לביצוע פשעים, קרבות כלבים והימורים.

    גם בישראל:האמסטף שתקף פעוט: נעצרו שלושה חשודים / אלי סניור זמן קצר לאחר שהאמסטף תקף אתמול פעוט בת"א - נעלמו הכלב ובעליו. הבוקר נעצרו שלושה מחבריו של בעל הכלב, החשודים בשיבוש מהלכי משפט. הפעוט עבר סדרת ניתוחים ועדיין מאושפז
    לכתבה המלאה
    נתונים של איגוד משווקי המזון לכלבים מלמדים שבממלכה המאוחדת חיים כ-8 מיליון כלבים. האגודות למען בעלי חיים בבריטניה מדווחות כי לאחרונה החליפו עבריינים את האקדחים והרובים בכלבים מגזעים מסויימים, הנחשבים מסוכנים. הם משמשים בכלבים להרתעה ולאיומים.


    "אין ספק שחלק מהאנשים מרבים ומגדלים את הכלבים הללו בעיקר כדי להפחיד אחרים, ואנו לא נסבול סוג כזה של התנהגות", אמר יוזם המהלך, חבר הפרלמנט אלן ג'ונסון. "התקנת השבבים תעזור לנו לאתר את הבעלים שכלביהם היו מעורבים בתקיפה; ביטוח צד שלישי יבטיח כי קורבנות התקיפה יהיו זכאים לפיצוי עבור פציעתם".



    כולם יחוייבו ברכישת ביטוח לכלב ובהתקנת שבב (צילום: באדיבות dogstrust)

    יותר תקיפות כלבים מדי שנה

    עם או בלי קשר לאותם עבריינים, בשנים האחרונות חלה גידול במספר מקרי התקיפה של כלבים. על פי הנתונים, מדי שבוע מטופלים בבתי חולים כמאה איש בעקבות נשיכות. זאת בהשוואה ל-60 פצועים בשנת 1997. באגודה המלכותית למניעת התאכזרות בבעלי חיים (RSPCA) ציינו בשנתיים האחרונות תועדו כ-5,000 מקרי תקיפה רק נגד דוורים ואנשי מקצוע (טכנאי גז וטלפון למשל), לעומת כ-4,000 מקרים בשנת 2007.

    עוד ציינו באגודה כי בשנים האחרונות חלה עלייה ניכרת במספר הדיווחים שהם מקבלים על קיום קרבות כלבים. בשנת 2004 התקבלו 24 דיווחים אך בשנים האחרונות מקבלת האגודה מאות פניות בכל שנה.

    בארגונים למען הכלבים בירכו על המאמץ הממשלתי להפחית את מקרי התקיפה ולשפר את רווחת החיות. עם זאת הם הדגישו כי צריך להקפיד שניתן יהיה להעניש בעלי כלבים חסרי אחריות, ולא להתמקד באופן שרירותי בגזעי כלבים מסויימים.

    "אנו פועלים עם המשטרה והרשויות המקומיות כדי לפתח שיטות עבודות טובות יחד וכן לפעול למען חקיקה שתפעל לטיפול בשורש הבעיה – רבייה לא מבוקרת ובעלי כלבים לא אחראיים", אמרו ב-RSPCA. "רווחת כלבים היא לא רק מתייחסת ל'כלבים מסוכנים', אלא גם כלבים משוטטים וכלבים שמרבים אותם באופן מוגבר...".

    על פי חוק הכלבים המסוכנים בבריטניה, אסור לאפשר לכלבים לשוטט באופן חופשי בשטחים ציבורים או פרטיים בהם אינם מורשים להיות. אך בארגון Dog's Trust אמרו שהחוק הישן "פשט את הרגל", ומחזיקי כלבים לא צייתו לו ולא התקינו שבבים. "רק שליש מבעלי הכלבים התקינו שבבים לכלביהם, אך אם זו תהפוך לדרישה חוקית, יותר כלבים שאבדו לבעליהם יוחזרו בחזרה לביתם וכך יופחת בסופו של דבר יחסך מהרשויות להמית 9,000 כלבים מדי שנה".

    הצעת החוק החדשה מבקשת גם לאפשר למשטרה ולפקחי העיריות להטיל קנסות על כל בעלי כלבים שיפרו את האיסור. ניתן יהיה לחייב בעלי כלבים לגדל אותם רק בבית, לעקר או לסרס אותם, וגם להורות לבעלים להשתתף בקורס לטיפול נאות בכלב. כל המפר את החוק עלול להיות מואשם בבית משפט ובמקרים קיצוניים אף ייאסר עליו לגדל חיות לכל ימי חייו.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מכור האוואטר של Coffee
    שם פרטי
    לירון ツ
    תאריך הצטרפות
    02/2010
    גיל
    31
    הודעות
    1,337
    לייקים
    38
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תן חיוך הכל לטובה ツ
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    תודה על המידע .

    רוצים מענה מהיר?צטטו אותי בתגובה שלכם אלי.

    לכניסה לפורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' .
    לכניסה לחוקי פורום 'תמונות הגולשים' לחץ 'כאן' .
    המשך גלישה נעימה ובטוחה.

  4. #3
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    32
    הודעות
    3,270
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    בבקשה.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,457 | הודעות: 8,204,050 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect