הכי מועיל זה לזרוק אותי
האיתי מוסיף אשכול בעיות מרוכז
כמו בעיות איך לאפס ביוס
איך לנקות מחשב (נעשה מדריך גם)
איך להחליף מישכה טרמית
איך לבדוק דברים בEverest
הכי מועיל זה לזרוק אותי
האיתי מוסיף אשכול בעיות מרוכז
כמו בעיות איך לאפס ביוס
איך לנקות מחשב (נעשה מדריך גם)
איך להחליף מישכה טרמית
איך לבדוק דברים בEverest
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
|
|
חבר'ה אחלה תגובות אבל אם נגיד הכותרת היתה גדלה לי שערה על הציפורן הייתי כבר בדף הרביעי וזה תאמינו לי הרבה יותר חשוב מזה.
אז יאללה לא צריך הרבה לדון אתם צריכים רק לקרוא את השאלה ולענות עליה כפי ראות עיניכם גם אם אין מה להגיד לשלילה תגידו לחיוב אבל תגידו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלומר? יש מצב לפירוט? אני לא בדיוק יכול למצוא מידע בתגובה שלך KOPER
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני אחזור שוב אם מישהו היה טורח לחפש קצת בפורום במקום לשאול 40 פעם את אותה שאלה הרבה בעיות היו נפתרות בלי לפתוח אשכול בכלל..
מה שכן אפשר באמת לשפר את הלינקייה אבל רק מבחינה של ויזואליות וחידוש לינקים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הספאם חוגג שמה.
תעלה את הענישה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
צריך גם לעשות - תשובות לשאלות נפוצות זה יכול לעזור להרבה,
וכל מיני המלצות וכאלה דברים
לוקח לכם זמן לענות ולפעמים אף אחד לא עונה.
אני ביקשתי תגובות לעניין לא תגובות למשתמשים אחרים!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נו מה אני צריך להמשיך להקפיץ את האשכול? גם אם מישהו לא נכנס לתמיכה הטכנית ואני מתכוון לכל הפורומים כולל מפרטים חומרה ומודינג רשתות ומה לא אז שיכנס לשם ויעבור על דברים ויגיד מה הדבר שחסר לו בתור משתמש כל דבר או מה טוב מאוד שקיים וכו' בקיצור כל ביקורת מכל סוג שהיא.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!