טוב אז ככה אני לא יוודע אם זה דיווח שדה כ"כ כי תאמת לא יצאתי לסארג'
אממ אז ככה הכריתי לפני איזה שבועים ילדה= x במועודון
(לפני שבוע ומשו התחלתי ללמוד פיקאפ )
עעכישו x הוסיפה אותי לפניי יומים לאי סי איכשהו מצאה אותי
קיצור באי סי נתנה לי ioi עשיתי עלייה הרבה dhv ומה שהכי טוב הצבתי לה אתגר
היא אמרה לי שאני חתיך וזה ואמרתה לה שאני לא מחלק סתם מחמאות צריך לעבוד קשה ישלך אתגר !
קיצר קבעתי איתה היום להפגש
נפגשנו אני x חברה שלה=y וחבר שלי=f קיצר בהתחלה לפני שראיתי את x היה לי קצת פחד אבל בסדר ראיתי אותה שלום שלום הכרתי את y ונתתי פה ושם קצת נאגים פשוט לא היה לי כמעט על מה על חברה שלה היה קצת יותר קל לתת נאגים כי היה לה שם כזה מוזר ומצחיק אבל חפיף
קיצר הסתבבנו קצת וזה ואני עושה כזה וואי אני צריך לקנות חולצה לחג
היא אמרה לי בוא לפה ל רנואר נענסו הראתהה ליי חולצהה כזאת מעפפננהה אניי עושה לx אהה אניי רואהה אייןן לךך טעםם באופנה את יא כזה מרביצה לי ני מחזיק תיד שלהה וכזה בצחוק מפיל אותה(קינו) מחזיק צתידש שלה כמה שניות כזה בצחוק היא צועקת קצת וא\ז משחר ואומר לה אל תחריכי אותי להרביץץ לך שובב =]
קיצור אחרי זה ישבנו בקניוןן בשולחנות ותמיד שמרתי על קינו אמרתי לה להוציא תפלא להביא לי החבאתי אצלי וזה תמיד שמרתי שייה ביננו קינו קיצר
ראיתי חבורה שם של 3 בנות שמתסכלות כזה עלי שאני הייתי באותה זמן עם x y ו כ f
אלה שהסתכלו :
אחת hb6 אחת hb7 ועוד את hb 7.5 אמרתי וואלה למה לא להתאמן
ועוד ישלי sp מטורף (כי x היא בערך 9 והן ראו איך אני נוגע בה פה ושם ) קיצר לקחתי את x אמרתי ל שתבוא איתי בדרך אליהן פתאום תקף אותי AA אבל שמתי זיןן הלכתי אליהן עם x באתי ואז
אני:שלום ילדות
הן:שלום
אני:פפונה ל hb 7 אה אני זוככר אותך
היא:מאיפה?
אני: מה את ללא זוכרתת שהיינוו ביחחד ב x והתנשקנו וזה
(עשיתי את זה בהומור)
הן:כולן צוחקת
אני:אז מאיפה אתן ?
הן:עונות לי בהתחלה הסתלבטו עלי
ואז אני : מציג את עצמי שלום אני ליאב לוחץ תיד שואל שם של כל אחת
הן : hb 7.5 אומרת לי שיש ל hb 6 חבר אמרתי שגם לי יש =] .
קיצר אי ממשיףך לדבר איתן איפה הן לומדות זה וזה המטרה שלי לא הייתה ליסגור איתן מספר כי הייתי ביחד עם x רק להמשיך שיחה כמה שיותר ויצא לנו איזה 5-6 דק' שיחה אמרתי שלום לכולן נשיקה .
(שני בנות כל הזמן התסכלו עלי ioi)
עכשיו מה שקרה עם x זה ככה זוכרים שאמרתי שהצבתי לה אתגר לקבל ממני מחמאה אז כבר תכננתי את הכל יש כזאת רוטינה של מיסטרי אז הלכתי מחובק עם x קצת מחובק עם x ו y לידנו לוויותי אותן לתחנת אוטוסבוס קיצר היינו ליד מעבר חציה בדיוק מכונית עברה ודחפתי את x כזה אתם יודעים שאתה דוחף אבל מחזיק אותה והיא נבהלת אז אני עושה לה זהו הצלתי לך תחיים את חייבתת לי עכשיוו משו ואזז היא כזה מסתלככתת לי על השפפתים ושואללתת מה אני כבר חייבבת לךך IOI! שזה כבר היה לי ברור מה שהיא רוצה.
אז הגענו לתחנת אוטובוס האוטובס עמד להגיע לקחתי אותה לצד ומרתי לה ישלי סוד להגיד לך קיצר אני עובר ליד השפתיים שלהה מגיע לאוזןן שלהה
ואורמ : " את מאוד יפה וחמודה לדעתי" ובא להתקרב לפה שללה פתאוםם תקףף אותיי פחחד כזה ללא איודעע מאיפה הוא צץ וננתי לה נשיקה בלחיי
והיא הלכה קצת מבואסת .. =[
ו 100% יכלתי לסגור פה kc
אני מרגיש ממש פראייר
אבל זה פעם ראשונה שאני יוצא ומיישם פיקאפ בשטח אז תנו ביקרות ותרחמו קצת
תודה .!
אהמ תגיו לי גם אם היו דבריםם טוסיםם תודה =]

ציטוט ההודעה
אני בטוח שתצליח

מנסה מאוחר יותר ומוסיף בינתיים עוד קינו .
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
Iverson