אני חושב שמסי יכול להגיע לרמות מטורפות, הוא שם 10 גולים ב-4 משחקים.
במידה והוא ימשיך במסלול שהוא הולך בו עכשיו, הוא לדעתי יהיה מראדונה הבא.
לפי דעתכם, מסי יכול להגיע לרמות כמו של מראדונה או פלה?
אני חושב שמסי יכול להגיע לרמות מטורפות, הוא שם 10 גולים ב-4 משחקים.
במידה והוא ימשיך במסלול שהוא הולך בו עכשיו, הוא לדעתי יהיה מראדונה הבא.
לפי דעתכם, מסי יכול להגיע לרמות כמו של מראדונה או פלה?
|
|
שמע הוא יכול להגיע לרמות שלהם אפילו לעבור אותם הכל תלוי בו ושלא יהפוך להיות רונאלדו/יניו שהפכו למתלהבים שוויצרים שבוכים שלא מוסרים להם.
האומנם אף אחד לא יודע אבל גם השחקן פרנצ'סקו טוטי (המלך!!!) הבקיע ב4 משחקים 10 שערים בליגה האירופאית שהוא שבר סטטיסטיקה של 9 שערים ב4 משחקים D: מי שמכיר אותו יודע למה הוא מסוגל ואם לא היתה לו את הפציעה הוא היה בין השחקנים הטובים בעולם אפילו שהוא כבר זקן מאוד.
לא בטוח בכלל.
הוא חייב להוכיח את עצמו בכך שיביא את המונדיאל לארגנטינה.
מסי הוא שחקן תותח,אין ספק,ביכולת האישית שלו הוא פנומן לא ברמות.אבל שחקן לא נמדד רק ביכולתו האישית,אם הוא רוצה לעשות הסטוריה הוא צריך לזכות עם הנבחרת שלו בגביע העולם או באליפות אירופה,לעשות משהו משמעותי לטובת המדינה שלו אם הוא רוצה להיכנס בהסטוריה,לבנתיים לפי דעתי,זה מה שמונע ממנו להיות הכי גדול.
לא הוא עוד לא לקח את המונדיאל ולדעתי הוא לא כזה טוב..
הוא לוקח 2-3 מונדיאלים בקריירה, והוא עוקף את מראדונה.
אין לו אופי , כמו רונאלדו ..
בגלל זה שתיהם לא יהיו שחקנים גדולים ץ
מסי לא רואה את מראדונה...
תראו, מסי יעשה הרבה יותר ממראדונה בקריירה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
למסי אין אופי?
הבחור ויתר על אופציה לרביעיה כדי שאיברהימוביץ' יגמור בצורת גולים.
הוא אהוב על ידי כל הקבוצה שלו (הוא מקבל כל הזמן שבחים מהם), והוא לא רב עם שחקנים אחרים על שלא מסרו לו (אהמ רונאלדו אהמ).